Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[TaiG] iOS 8.3 JailBreak

• Please log in to reply
1088 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:09

Δοκίμασα να κάνω το jailbreak αλλά ξεκινάει κάνει reboot το iPad 3 φορές και στο τέλος βγάζει failed .Μένει στο 20%..Ξέρει κανείς τίποτα ;

ολοι ξερουμε αλλα δεν θελουμε να σου πουμε!!!!χαχαχαχαχ μπες ακολουθησε της οδηγιες που ειναι πιο πανω κι ολα θα γινουν οπως πρεπει

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 24/06/2015 - 23:10.

Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   braskito

braskito

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:11

ολοι ξερουμε αλλα δεν θελουμε να σου πουμε!!!!χαχαχαχαχ μπες ακολουθησε της οδηγιες που ειναι πιο πανω κι ολα θα γινουν οπως πρεπει

L I K E .....

#423   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:16

Δοκίμασα να κάνω το jailbreak αλλά ξεκινάει κάνει reboot το iPad 3 φορές και στο τέλος βγάζει failed .Μένει στο 20%..Ξέρει κανείς τίποτα ;

ελα σβηνεις αυτα απο το pc σου Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes

Μετα κατεβαζεις 12.01 itunes κανεις εγκατασταση μετα τρεχεις το taig κι αφου βαλεις το κινητο σου σε air mode κλειστα wifi find my phone και συνθηματικο και προχωρας στο jailbreak!!!μπορει να σκαλωσει ξαναδοκιμασε ισως χρειαστει να αλλαξεις και θυρα usb
Rafael Nadal

#424   Vapaboy

Vapaboy

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:17

Ρε παιδια με τον appsync για ios 8.3 τι παιζει?? δοκιμασα ποσα και τιποτα.

#425   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:18

Έκατσα και διάβασα με υπομονή και τις 21 σελίδες του τοπικ μιας και θέλω να κανω και εγω jb. Σε ενα συμπέρασμα κατέληξα μιας και το εχει γράψει ο Νίκος πάνω απο 10 φορές στις 21 σελίδες του τοπικ. Υπομονή μέχρι την 8.4!!!!

Άμα το λέει ο Νίκος τι το ψάχνετε!!!

Ελα ρε συ.. εδω μπαινουν σε διαδικασια jb, χωρις να ειναι ακομα ετοιμο το tool 100% και οσοι τα κατεφερνουν μετα απο πολλες προσπαθειες, δν μπορουν να κανουν τιποτα μετα, αφου το cydia δεν λειτουργει ακομα (παιζει να μην το εχουν καταλαβει ακομα και να προσπαθουν να περασουν tweaks). Ασε που σε μια βδομαδα θα ξανακανουν jb για την 8.4. Δεν βγαζεις νοημα, χαρα στην υπομονη καποιων που καθονται και δινουν και οδηγιες. Αλλα γι'αυτο ειναι τα φορουμ σε συζητηση να βρισκομαστε..

Τελικα το cydia δουλευει?? :D :D :o

#426   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1,842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:23

Ελα ρε συ.. εδω μπαινουν σε διαδικασια jb, χωρις να ειναι ακομα ετοιμο το tool 100% και οσοι τα κατεφερνουν μετα απο πολλες προσπαθειες, δν μπορουν να κανουν τιποτα μετα, αφου το cydia δεν λειτουργει ακομα (παιζει να μην το εχουν καταλαβει ακομα και να προσπαθουν να περασουν tweaks). Ασε που σε μια βδομαδα θα ξανακανουν jb για την 8.4. Δεν βγαζεις νοημα, χαρα στην υπομονη καποιων που καθονται και δινουν και οδηγιες. Αλλα γι'αυτο ειναι τα φορουμ σε συζητηση να βρισκομαστε..

Συμφωνώ 100%. Εξάλλου τόσους μήνες περιμέναμε ολοι στη μια βδομάδα ή στις δυο θα κολλήσουμε;

#427   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:25

φιλε μου ο καθενας κανει οτι του αρεσει κι οτι πιστευει καλυτερο γι αυτον!!!εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να φυγω απο την 8.3 ισως αργοτερα παω κατευθειαν στο ios 9!!!!ποιος σου ειπε δεν λειτουργουν tweaks σιγα σιγα γινονται και σε αυτα αναβαθμιση!!!για ριξε μια ματια εδω https://docs.google....&sle=true#gid=0
Rafael Nadal

#428   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα
  • Twitter:@Panaiotatz
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:25

Μερικοι ισως αποφασισουν να μην πανε σ 8.4 αρχικα! Και δευτερον για καποιον π εδω μ 3-4 μηνες ειναι χωρις κατι ειναι και αυτα που δουλευουν γ αρχη! Bridge/icleanerpro/UnlimTones.. Και ενα δυο ακομα που δουλευουν κανονικα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει προσωπικα γ αυτο κ δεν τα αναφερω!

#429   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:29

Και γω μαζι σας παιδια. Αφου εχετε ορεξη να ασχολειστε με ημιτελη tool, εγω παω πασο.

#430   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:31

Απ το τιποτα... Και σε λιγες ωρες ή μερες θα λυθει και αυτο!

#431   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:39

Και γω μαζι σας παιδια. Αφου εχετε ορεξη να ασχολειστε με ημιτελη tool, εγω παω πασο.

παντα γινονται αναβαθμισεις και παντα διορθωνονται προγραμματα tweaks δηλαδη να μην κανουμε τιποτα γιατι παντα θα ναι ημιτελη;;;;εχθες εδωσαν το jailbreak και ειδες πολλοι το περιμεναν καιρο πως να το ηξεραν οι dev να εχουν ετοιμες της εφαρμογες τους;;;σιγα σιγα ολα θα γινουν εδω περιμεναμε τοσο καιρο μια δυο μερες δεν τρεχει τιποτα!!!!
Rafael Nadal

#432   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:46

παντα γινονται αναβαθμισεις και παντα διορθωνονται προγραμματα tweaks δηλαδη να μην κανουμε τιποτα γιατι παντα θα ναι ημιτελη;;;;εχθες εδωσαν το jailbreak και ειδες πολλοι το περιμεναν καιρο πως να το ηξεραν οι dev να εχουν ετοιμες της εφαρμογες τους;;;σιγα σιγα ολα θα γινουν εδω περιμεναμε τοσο καιρο μια δυο μερες δεν τρεχει τιποτα!!!!

Αυτο ακριβως λεω κ γω. Γιατι να μπλεξεις αφου ξερεις οτι σε 2-3 μερες θα το κανεις σε 5 λεπτα. Τοσο καιρο περιμενες, 2 μερες δεν μπορεις να περιμενεις? Αλλα οπως λες και εσυ ο καθενας κανει οτι θελει..

Φιλικα παντα..

#433   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 23:49

Αυτο ακριβως λεω κ γω. Γιατι να μπλεξεις αφου ξερεις οτι σε 2-3 μερες θα το κανεις σε 5 λεπτα. Τοσο καιρο περιμενες, 2 μερες δεν μπορεις να περιμενεις? Αλλα οπως λες και εσυ ο καθενας κανει οτι θελει..
Φιλικα παντα..

παιδευτηκαμε λιγο αλλα η αισθηση και μονο οτι τα καταφεραμε...

#434   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2015 - 00:00

Φιλικα παντα..

προσωπικα μου αρεσουν τα δυσκολα!!!!!και δευτερο ειναι το πρωτο jailbreak οποτε μπορεις να καταλαβεις ποσο το λαχταρουσα να το κανω να δοκιμασω πραγματα να γνωρισω καλυτερα το τηλεφωνο μου,γι αυτο και σου λεω δεν εχω σκοπο να ξανακανω την διαδικασια ξανα θα μεινω εδω που ειμαι και ισως αργοτερα παω κατευθειαν στο ios 9 κι αν εχει βγει jailbreak!!!απο εχθες μεχρι σημερα εχω λιωσει διαβαζω συνεχεια τι ειναι το καθε tweaks βλεπω βιντεο στο youtube και περιμενω σιγα σιγα να φτιαξω το τηλεφωνακι μου οπως θελω εγω κι οχι οπως θα ηθελε η apple!!!!κι εγω φιλικα στα λεω

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 25/06/2015 - 00:01.

Rafael Nadal

#435   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 25/06/2015 - 01:09

Βγήκε και νέο εργαλείο για jailbreak από 25pp??
Κάτι πήρε το μάτι μου....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9