Δεν κατάφερα να κανω τπτ.... Κάποια αλλη λυση.;
Άνοιξε AppStore, στο tab "Featured", scoll down τέρμα κάτω, κάνε tap πάνω ID σου και αποσυνδέσου από εκεί.
Κάνε ένα reboot και επανασυνδέσου.
Δημοσίευση 26/06/2015 - 17:24
Δεν κατάφερα να κανω τπτ.... Κάποια αλλη λυση.;
Άνοιξε AppStore, στο tab "Featured", scoll down τέρμα κάτω, κάνε tap πάνω ID σου και αποσυνδέσου από εκεί.
Κάνε ένα reboot και επανασυνδέσου.
Δημοσίευση 26/06/2015 - 17:28
προχωρα κανονικα δεν υπαρχει θεμα!!απλα ξερυκαρε το 4k εφαρμογη ειναι στα κινεζικα δεν την θελεις
το εκανα φιλε μου ολα καλα! εχω το cydia! για να δουλεψουν τα tweak πρεπει να κανω κατι αλλο τωρα?
Δημοσίευση 26/06/2015 - 17:34
https://docs.google....&sle=true#gid=0 δες ποια ειναι συμβατα τωρα επειδη δεν παρακολουθουσα απο την αρχη δεν ξερω εαν και δεν πιστευω να χρειαστει το update που καναμε εμεις στο cydia μιας κι ειμαι απο τους πρωτους που καναμε jailbreak στην 8.3!!!ρωτησε τα παιδια εαν χρειαζεσαι τιποτατο εκανα φιλε μου ολα καλα! εχω το cydia! για να δουλεψουν τα tweak πρεπει να κανω κατι αλλο τωρα?
Δημοσίευση 26/06/2015 - 17:40
https://docs.google....&sle=true#gid=0 δες ποια ειναι συμβατα τωρα επειδη δεν παρακολουθουσα απο την αρχη δεν ξερω εαν και δεν πιστευω να χρειαστει το update που καναμε εμεις στο cydia μιας κι ειμαι απο τους πρωτους που καναμε jailbreak στην 8.3!!!ρωτησε τα παιδια εαν χρειαζεσαι τιποτα
σε ευχαριστω παρα πολυ! ηθελα πολλα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν λιγο γτ μπαινει ο καθενας και λεει τα δικα του μη κουραζω αυτους που ξερουν!
Δημοσίευση 26/06/2015 - 17:47
δεν κουραζεις κανεναν μην ανησυχεις!!!να ρωτας οτι θελεις κι οποιος ξερει θα προςπαθηςει να σε βοηθηςει!!!κι εσυ το ιδιο θα εκανες εαν δεν ηξερε καποιος αλλοςσε ευχαριστω παρα πολυ! ηθελα πολλα να ρωτησω αλλα ντρεπομουν λιγο γτ μπαινει ο καθενας και λεει τα δικα του μη κουραζω αυτους που ξερουν!
Δημοσίευση 26/06/2015 - 17:58
εγω κατεβασα στο windows 7 laptop το iTunes σε 32bit και δεν με αφηνει να τα κανω εγκατασταση βγαζοντας το εξης μηνυμα
<<αυτο τι προγραμμα itunes προοριζεται για 32bit εκδοσεις των windows. αντ'αυτου κατεβαστε και εγκαταστηστε το προγραμμα εγκαταστασης 64bit itunes>>
καμια ιδεα εχει κανεις για το τι πρεπει να κανω παιδια?
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:00
κατεβασε το 12,01 στα 64bit αλλα να εχεις σβησει πρωτα αυτα που εχει πει ο νικος πιο πανω!!!Apple Application Supportεγω κατεβασα στο windows 7 laptop το iTunes σε 32bit και δεν με αφηνει να τα κανω εγκατασταση βγαζοντας το εξης μηνυμα
<<αυτο τι προγραμμα itunes προοριζεται για 32bit εκδοσεις των windows. αντ'αυτου κατεβαστε και εγκαταστηστε το προγραμμα εγκαταστασης 64bit itunes>>
καμια ιδεα εχει κανεις για το τι πρεπει να κανω παιδια?
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 26/06/2015 - 18:01
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:00
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:06
Nαι.
νικο τα εκανα ολα αλλα παλι τιποτα κολαει στο 20%........
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:08
εισαι σε air mode κλειστα wifi find my phone και συνθηματικο;;;;νικο τα εκανα ολα αλλα παλι τιποτα κολαει στο 20%........
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:09
Έκανα restore και από την αρχή φρέσκο jb και όλα καλά δεν με άφηνε ούτε αποσύνδεση να κάνω από το iCloud νεκρό τελείως....τώρα όλα καλά....️Δοκίμασε να κάνεις διαδοχικά Sign out και μετά Sign in πάλι στο iCloud.
Αν το έχεις ήδη κάνει, κλείσε τον διακόπτη του Keychain και μετά ενεργοποίησε τον πάλι.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:10
παιδια μια ερωτηση κατεβασα απο το site to 1.2.1 και μου ζηταει κωδικο το προγραμμα με κουφανε
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:11
δεν κουραζεις κανεναν μην ανησυχεις!!!να ρωτας οτι θελεις κι οποιος ξερει θα προςπαθηςει να σε βοηθηςει!!!κι εσυ το ιδιο θα εκανες εαν δεν ηξερε καποιος αλλος
ναι εχεις δικιο! να σε ρωτησω! πως μπορω να κανω update το cydia? γτ θελω να βαλω το springtomize 3 oμως λεει δεν ειναι συμβατο ενω λεει ειναι για ios 8! :/
Δημοσίευση 26/06/2015 - 18:14
ναι εχεις δικιο! να σε ρωτησω! πως μπορω να κανω update το cydia? γτ θελω να βαλω το springtomize 3 oμως λεει δεν ειναι συμβατο ενω λεει ειναι για ios 8! :/
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες