Apple Music
Δημοσίευση 14/05/2016 - 06:52
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά...
Σε φρεσκο-δημιουργημένο Apple ID, έχω κάνει sync κάποια tracks μέσω iTunes, αλλά δεν έχω κάνεi join για το τρίμηνο δωρεάν trial. Οπότε γιατί όταν ανοίγω το music app, στους αντίστοιχους καλλιτέχνες εμφανίζει εκτός από το tab My Music - που έχει μέσα τα κομμάτια που έχω κάνει sync - και ένα άλλο tab που λέγεται All και περιέχει τη δισκογραφία των συγκεκριμένων καλλιτεχνών που υπάρχει στο Apple Music;
Αυτά τα προβάλλει ανεξαρτήτως αν έχεις συνδρομή στο Apple Music ή όχι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό ΣΚ να έχετε!
Ad
Δημοσίευση 01/07/2016 - 09:28
Η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά του Tidal, της streaming μουσικής υπηρεσίας που συνδυάζει μουσική στην καλύτερη ποιότητα (High fidelity), HD μουσικά videos και εξειδικευμένη κριτική παρουσίαση.
Το Tidal ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του music streaming το 2014 και εξαγοράστηκε από τον rapper Jay Z το 2015. Η φιλόδοξη μουσική υπηρεσία υποσχέθηκε να «προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες στους χρήστες, αλλά και στους καλλιτέχνες» με την Madonna, τον KanyeWest, την Rihanna και, φυσικά, την Beyoncé να είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που στήριξαν την προσπάθεια του Jay Z.
To Apple Music, η streaming μουσική υπηρεσία της Apple, έχει κλείσει σήμερα το 1 έτος λειτουργίας και ήδη μετράει παρουσία σε 110 χώρες ενώ διαθέτει περισσότερους από 15 εκατ. επί-πληρωμή συνδρομητές. Μία ενδεχόμενη εξαγορά του Tidal θα μπορούσε να του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες καλλιτεχνών που αυτή τη στιγμή στηρίζουν την μουσική υπηρεσία του Jay Z (βλ. Kanye West, Beyonce, Madonna κ.α.).
Προς το παρόν, τόσο η Apple όσο και το Tidal έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν το δημοσίευμα περί εξαγοράς που δημοσιεύτηκε από την Wall Street Journal.
via Macuser
Δημοσίευση 27/07/2016 - 13:13
Στο Carpool Karaoke ο Corden έχει το ρόλο του οδηγού ενώ διάσημοι αστέρες & celebrities (πρόσφατα είδαμε και την 1η κυρία του Λευκού Οίκου, Michelle Obama) μοιράζονται ως συνοδηγοί μία διαδρομή που αν μην τι άλλο προσφέρει πολλές στιγμές γέλιου.
Στόχος της Apple είναι να προσφέρει το δημοφιλές show στους συνδρομητές της μουσικής υπηρεσίας Apple Music.
Παρακολουθήστε μερικά από τα κορυφαία επεισόδια του Carpool Karaoke:
Adele Carpool Karaoke
Justin Bieber Carpool Karaoke
One Direction Carpool Karaoke
Sia Carpool Karaoke
Jennifer Lopez Carpool Karaoke
First Lady Michelle Obama Carpool Karaoke
Όπως δήλωσε ο Eddy Cue (Apple senior vice president of Internet software and services):
We love music, and ‘Carpool Karaoke’ celebrates it in a fun and unique way that is a hit with audiences of all ages.
It’s a perfect fit for Apple Music — bringing subscribers exclusive access to their favorite artists and celebrities who come along for the ride.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 08:29
Δημοσίευση 03/10/2016 - 18:54
Τώρα λόγω και της διακοπής του Spotify από την κοσμοτε ψάχνομαι για το Apple Music. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω playlists και κάθε φορά που πατάω προσθήκη να μου δίνει την επιλογή δεν ποια να πάει το τραγούδι; Επίσης σε αυτό το iOS 10 πως γίνεται να μην φαίνεται ΟΛΗ η αγορασμένη μουσική μου; Θέλω να το κάνω να φαίνεται μόνο ότι έχω περάσει εγώ και κάποιες λίστες που θα φτιάξω μέσω Apple Music. Γίνεται;
Όλα γίνονται κάνεις λίστες και έχει διακόπτη η κάθε λίστα αν θες δημόσια η ιδιωτική ! Και της εμφανίζει μέσο iCloud σε όλες της συσκευές και όταν τραβάς ένα τραγούδι διαλέγεις σε πια λίστα θα πάει. Επισεις μπορείς αν έχεις Χώρο στην συσκευή σου να τις κατεβάσεις και να τις ακούς offline! Όλα αυτά αφού πληρώσεις 6,99 € / μήνα στην Apple!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2016 - 19:10
Το πρόβλημα μου είναι ότι μπλέκει τα αγορασμένα μου με τη μουσική του icloud και επικρατεί ένα χάος. Εγώ θέλω το εξης.
Να φτιάξω σιγά σιγά στο mac μου όλη τη βιβλιοθήκη της μουσικής μου στο itunes με τα αγορασμένα μου cd και από το itunes.
Αυτό αν γίνεται να το βλέπω και από το κινητό οκ. Μετά θέλω να φτιάξω διαφορες λίστες μέσω του apple music όπως είχα τώρα στο spotify.
Πχ αγαπημένα κλπ.
Από το λίγο που είδα δεν μου δίνεται η δυνατότητα από το soundhound να περνάει αυτόματα σε playlist το τραγούδι που βρίσκει όπως έκανα στο spotify. Και αυτό λίγο βλακεία.
Edit είδα ότι από το shazam γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 03/10/2016 - 19:18
Δημοσίευση 05/10/2016 - 13:43
Απο χθες πήγα σε Apple Music απο Spotify
Μήπως ξέρουμε πως κάνουμε order by name στις playlist ??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:03
Ούτως ή άλλως το κάνει αυτόματαΕρώτηση
Απο χθες πήγα σε Apple Music απο Spotify
Μήπως ξέρουμε πως κάνουμε order by name στις playlist ??
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:04
Οχι σε εμεναΟύτως ή άλλως το κάνει αυτόματα
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:07
Εννοείς τις λίστες που φτιάχνεις εσύ, έτσι?Οχι σε εμενα
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:07
Εννοείς τις λίστες που φτιάχνεις εσύ, έτσι?
Ναι ναι ακριβώς
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:19
Τι να σου πω? Εμένα σε PC, Mac, iPhone, iPad είναι ταξινομημένες κατά όνομαΝαι ναι ακριβώς
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:20
Δημοσίευση 05/10/2016 - 18:23
Δεν έκανα τίποταΠως το έκανες ;;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες