καλημερα παιδια μηπωσ καπιος που εχει ασχοληθει γνωριζει :
1.cloud drive πω μπορουμε να φερουμε στην stack εφαρμογη για φωτογραφιες αλπυμ αποθηκευμενα στο cloud drive?
2.το slide over και το picture in picture πως τα ενεργοποιουμε?
Δημοσίευση 13/07/2015 - 13:15
καλημερα παιδια μηπωσ καπιος που εχει ασχοληθει γνωριζει :
1.cloud drive πω μπορουμε να φερουμε στην stack εφαρμογη για φωτογραφιες αλπυμ αποθηκευμενα στο cloud drive?
2.το slide over και το picture in picture πως τα ενεργοποιουμε?
Δημοσίευση 14/07/2015 - 09:21
Παιδες καλημερα! Μετα απο 2 μερες χρηση του ios 9 στο 6αρι εχω να δηλωσω τα εξης:
Εχω κανει 3 με 4 φορες hard reset... Τρωει καποια κολληματα και εξηγω-
- Μιλαω μια χαρα με καποιον και οταν παω να κλεισω το τηλεφωνο η οθονη ειναι μαυρη και επανερχεται μετα απο 2-3 δευτερα
-Εχω ανοιχτες εφαρμογες και παω να κλεισω ταυτοχρονα με κινηση απο κκατω προς τα πανω και μια φορα κολλησε
-Στελνω imessage σε αλλο iphone και αργει ενω παιρνω την απαντηση να εμφανιστει ( 3 φορες εγινε συνολικα στο 2ημερο)
-Χθες παιζοντας με το γ@μοsiri η γραμμη που υποτιθεται κουνιεται οταν ακουει φωνη ηταν 2 φορες νεκρη (ευθεια δηλαδη)
Οσο για την μπαταρια στο 6αρι μου θαλεγα οτι μαλλον ψιλοκατεβαινει λιγο πιο γρηγορα. Οσο γαι τον διακοπτη εξοικονομησης τον εβαλα μια φορα να τον δοκιμασω και επαθε κοκομπλοκο το κινητο (σκοτινιαζε αποτομα ενω τοχα στο 70% μπαταρια).
Βεβαια μαρεσει περισσοτερο με τα νεα χαρακτηριστικα το ios 9 αλλα νομιζω οτι ακομη θελει καποιο στρωσιμο (σαν αμαξι ενα πραγμα) και ελπιζω οτι οταν θαρθει το επισημο να παει καλυτερα.
Αυτα και περιμενω και απο αλλους αναλογες εμπειριες
Morning
Δημοσίευση 14/07/2015 - 09:37
τον διακοπτη της μπαταριας τον εχουμε μονιμα ενεργοποιημενο?
Δημοσίευση 14/07/2015 - 11:33
Δημοσίευση 14/07/2015 - 11:35
Εγω που τον ενεργοποιησα στο 75% για να το δοκιμασω ετρωγε κολληματα το 6αρι....Και αναγκαστικα να τον σβησω. Λογικα θα διορθωθει...
Δημοσίευση 14/07/2015 - 17:59
Δημοσίευση 14/07/2015 - 19:39
Εκτός από λογκαρισματα, κολλήματα τώρα έχουμε και απώλεια ήχου στο ξεκούδουνο!
Δημοσίευση 14/07/2015 - 19:39
αυτή η λειτουργία είναι για χαμηλή μπαταρία όχι για συνέχεια.Εγω που τον ενεργοποιησα στο 75% για να το δοκιμασω ετρωγε κολληματα το 6αρι....Και αναγκαστικα να τον σβησω. Λογικα θα διορθωθει...
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:03
legit
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:05
οποτε την ενεργοποιουμε αν θελουμε μολις μας ρωτησει αν φυσικα χρειαζεται σωστα?
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:18
φιλε τοπαθα κ γω το θεμα του ηχου στο air. ακουγα youtube κ ξαφνικα για 2 λεπτα ενω εψαχνα νακουσω καμμια συλλογη ταπαιξε κ δεν ακουγοταν τιποτα! κλασικα hard reset κ εφτιαξε!Εκτός από λογκαρισματα, κολλήματα τώρα έχουμε και απώλεια ήχου στο ξεκούδουνο!
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 14/07/2015 - 22:19.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:22
Πρώτα απ όλα το είπες μονο σου ειναι beta άρα εχει θέματα και δεύτερον ειναι για ακριβώς αυτο το λόγο να αναφερεις αυτά τα προβλήματα στο feedback για να τα φτιάξουν....και ξαναλέω αυτο ειναι η beta αλλιώς θα ήταν η κανονική....την βάζεις μονο σε συσκευές που δεν έχεις για κανονική χρήση αλλα για δοκιμές και βοηθάς την εταιρεία να τελειοποιήσει το λειτουργικό=beta.....φιλε τοπαθα κ γω το θεμα του ηχου στο air. ακουγα youtube κ ξαφνικα για 2 λεπτα ενω εψαχνα νακουσω καμμια συλλογη ταπαιξε κ δεν ακουγοταν τιποτα! κλασικα hard reset κ εφτιαξε!
παντως τα hard reset πουχω κανει στο 6αρι κ το air σε 3 μερες πουχω βαλει ios 9 ειναι πιο πολλα απο οσα εχω κανει ποτε!
αφου τρωει τετοιο κολλημα γιατι το δινουν beta και ειδικα public? και μεις σαν παπαρες τρεχουμε να την περασουμε
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 14/07/2015 - 22:25.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:39
Οποτε την ενεργοποιησεις ειχνει την συχνοτητα του επεξεργαστη ανεξαρτητηα ποσοστου μπαταριας. Οποιος εχει geekbenchmark μπορει να το τεσταρει στην συσκευη να δει. Ισως φταιει αυτο στον φιλο παραπανω.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:44
Πρώτα απ όλα το είπες μονο σου ειναι beta άρα εχει θέματα και δεύτερον ειναι για ακριβώς αυτο το λόγο να αναφερεις αυτά τα προβλήματα στο feedback για να τα φτιάξουν....και ξαναλέω αυτο ειναι η beta αλλιώς θα ήταν η κανονική....την βάζεις μονο σε συσκευές που δεν έχεις για κανονική χρήση αλλα για δοκιμές και βοηθάς την εταιρεία να τελειοποιήσει το λειτουργικό=beta.....
Δημοσίευση 14/07/2015 - 22:46
Για αυτο λεγεται BETA.Η ιδια η εταιρια το λεει να μην την βαζετε στο βασικο σας τηλεφωνο παιδια...Την περνατε στο βασικο σας τηλεφωνο και μετα κλαιγεστε!Αν ειναι δυνατον...
α να μην ξεχασω..
φιλικα παντα ετσι?
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες