iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά
Δημοσίευση 12/09/2015 - 20:08
Ad
Δημοσίευση 12/09/2015 - 20:17
Για όσους έχουν βάλει την 9.1 beta 1 τι λέει από μπαταρία?
Να πω την αλήθεια σε iPhone 5 δεν είδα και τρέλα πράγματα ίσως να είναι και η μπαταρία μου....
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 12/09/2015 - 20:27
όλοι στα regions που υποστηρίζονται προς το παρόν..Α δεν το ήξερα απλά στο 9 υπάρχει απλά θέλει την αλλαγή που είπαμε....δηλαδή στην 9.1 (αυτή έχω τώρα αλλά και πάλι το έχει από πριν) θα το έχουν όλοι;
Δημοσίευση 12/09/2015 - 20:56
Να πω την αλήθεια σε iPhone 5 δεν είδα και τρέλα πράγματα ίσως να είναι και η μπαταρία μου....
Ίσως και να μην είναι όμως Εγώ με 5S που δοκίμασα την GM την μπαταρία την κατέβαζε πολύ γρήγορα.Να φανταστώ τα κλασσικά κόλπα για να γλιτώσεις μπαταρία τα έχεις κάνει,αν και εγώ τα έχω οκά ανοιχτά γενικά!
Δημοσίευση 12/09/2015 - 22:14
Να σου πω ότι είναι η gm θα είναι και η κανονική βέβαια πέρα από αυτό έχω την 9.1 beta 1 θεωρητικά "beta" είναι την κατανάλωση θα την έχει.....ένα δείγμα που έχω είναι αυτό 4 ώρες 76% ImageUploadedByTapatalk1442088866.438283.jpg 94,27KB 47 λήψειςΊσως και να μην είναι όμως Εγώ με 5S που δοκίμασα την GM την μπαταρία την κατέβαζε πολύ γρήγορα.Να φανταστώ τα κλασσικά κόλπα για να γλιτώσεις μπαταρία τα έχεις κάνει,αν και εγώ τα έχω οκά ανοιχτά γενικά!
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 12/09/2015 - 22:14
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 12/09/2015 - 22:27
Όπως ειχε αναφερθεί πιο παλιά, μπορούσες να μιλας Ελληνικά, αλλά για να το κάνει έπρεπε να εχει Ελληνικά γραμμένα η συνομιλία (ή κάτι τέτοιο).
Νομίζω ο Reaver το ειχε αναφέρει.
Έχω 4 μήνες το Apple Watch. Μπορείς να του μιλήσεις ελληνικά και να γράψει, καθώς και να σου βγάλει ελληνικές προεπιλεγμένες απαντήσεις. Απλώς για να ξεκινήσει να γράφει ελληνικά πρέπει στην αντιστοιχει συνομιλια με το ατομο αυτό στο Messages να ειναι ενεργό το ελληνικό πληκτρολογιο. Δηλαδή το ρολοι βλεπει τι πληκτρολογιο χρησιμοποιεις για αυτο το άτομο και αντίστοιχα περιμενει να του μιλήσεις.
Δημοσίευση 12/09/2015 - 23:59
Δημοσίευση 13/09/2015 - 19:06
Σε φουλ χρήση....
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 13/09/2015 - 19:06
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 13/09/2015 - 19:30
Με iOS 9.1 public beta 1 iPhone 5 τριετίας και μπαταρία λιωμένη έχω αυτά πως φαίνεται;ImageUploadedByTapatalk1442163983.762690.jpg
Σε φουλ χρήση....
Εγώ την βλέπω τέλεια αλλά γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάτι τρέχει από πίσω και γράφει τόσο πολύ γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαλες 8 ώρες χρήση.Ειναι υπερβολικό για να είναι τόσο καλό Αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά σε βλέπω.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 20:02
Εξαρτάται αν ήταν 8 ώρες Facebook δεν θα είχε καμία ελπίδα αλλά μικρό εφαρμογές όπως whatapp και viber τις λιώνω.....αλλά θα το κοιτάξω να δω ποσό τις εκατό τρώει η κάθε εφαρμογή....Εγώ την βλέπω τέλεια αλλά γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάτι τρέχει από πίσω και γράφει τόσο πολύ γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαλες 8 ώρες χρήση.Ειναι υπερβολικό για να είναι τόσο καλό Αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά σε βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 13/09/2015 - 20:03
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/09/2015 - 07:47
Καλημέρα παιδιά. Εχω εγκατεστημένη την 9 beta 5 και μου εμφανίζεται συνεχως μήνυμα αναβάθμισης. Στις ρυθμίσεις όμως δεν εμφανίζεται κανένα update. όλες τις αναβαθμίσεις μου σε 9 βετα τις έχω κάνει OTA . Πως μπορώ να μεταβώ στην 9.1 beta OTA; Εγκατέστησα και το public beta profile που διατίθεται στο site αλλα προκύπτει το ίδιο θέμα (ενω μου εμφανίζεται μηνυμα αναβάθμισης, στις ρυθμίσεις του κινητου το λογισμικο εμφανίζεται ενημερωμένο).
Δημοσίευση 14/09/2015 - 10:50
Καλημέρα παιδιά. Εχω εγκατεστημένη την 9 beta 5 και μου εμφανίζεται συνεχως μήνυμα αναβάθμισης. Στις ρυθμίσεις όμως δεν εμφανίζεται κανένα update. όλες τις αναβαθμίσεις μου σε 9 βετα τις έχω κάνει OTA . Πως μπορώ να μεταβώ στην 9.1 beta OTA; Εγκατέστησα και το public beta profile που διατίθεται στο site αλλα προκύπτει το ίδιο θέμα (ενω μου εμφανίζεται μηνυμα αναβάθμισης, στις ρυθμίσεις του κινητου το λογισμικο εμφανίζεται ενημερωμένο).
Reboot έκανες αφού πέρασες το νεο προφίλ;
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:06
Καλημέρα παίδες.
Μπορείτε να μου πείτε όταν με το καλό ερθει το 9 για όλους τι πρέ[ει να κάνω για να το βάλω στο 6αρι?
Να την κάνω την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ ή όχι.
Πρέπει να το κάνω μέσω itunes ώστε να το ξαναστήσω από την αρχή σαν καινούργιο?
Έχω αγχωθεί λίγο μην πετάξει κανένα error και έχω και λίγο καιρό που γύρισα στο ios
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:13
Καλημέρα παίδες.
Μπορείτε να μου πείτε όταν με το καλό ερθει το 9 για όλους τι πρέ[ει να κάνω για να το βάλω στο 6αρι?
Να την κάνω την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ ή όχι.
Πρέπει να το κάνω μέσω itunes ώστε να το ξαναστήσω από την αρχή σαν καινούργιο?
Έχω αγχωθεί λίγο μην πετάξει κανένα error και έχω και λίγο καιρό που γύρισα στο ios
Θοδωρη μην τρελαίνεσαι αρχικά
Κάτσε να έρθει με το καλό, να περάσουν 2-3 μέρες να στρώσουν οι server και εδώ είμαστε.
Προσωπικά θα έκανα Restore - Setup as new (όπως κάνω σε κάθε αναβάθμιση) , αλλά και το OTA είναι κομπλέ, και δεν θα έχεις κάποιο θέμα.
Αν πάλι δεις πάλι κάποιο θέμα (π.χ. υπερκατανάλωση μπαταρίας) κάνεις ένα restore και εισαι κομπλέ.
Μην αγχώνεσαι
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:21
Θοδωρη μην τρελαίνεσαι αρχικά
Κάτσε να έρθει με το καλό, να περάσουν 2-3 μέρες να στρώσουν οι server και εδώ είμαστε.
Προσωπικά θα έκανα Restore - Setup as new (όπως κάνω σε κάθε αναβάθμιση) , αλλά και το OTA είναι κομπλέ, και δεν θα έχεις κάποιο θέμα.
Αν πάλι δεις πάλι κάποιο θέμα (π.χ. υπερκατανάλωση μπαταρίας) κάνεις ένα restore και εισαι κομπλέ.
Μην αγχώνεσαι
Ευχαριστώ Πάνο για την απάντηση. Κοίτα όπως καταλαβαίνεις θα την βάλω με καθαρό τηλέφωνο.Συνήθισα βλέπεις από το android δεν θα αντέξω να δω κολλήματα στο iphone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες