Εντυπώσεις και από μένα..Την έβαλα OTA σε iPhone 6 Plus και δυστυχώς παρατήρησα όλη μέρα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με την ίδια χρήση που του κάνω πάντα,λαγκαρισμα στην εναλλαγή εφαρμογών και το χειρότερο,μου το έκανε και στην beta που το είχα,κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή μαυρίζει η οθόνη και για να τη δω κανονικά θέλει να την ξαναπατήσω..Πολυ φοβάμαι ότι δε θα το γλιτώσω το set up as new και ας έχω να το κάνω από το iOS 7..
φιλε μου το λαγάρισμα που κανει στην εναλλαγή τον εφαρμογών και άλλων προβλημάτων όπως για παράδειγμα πιο αργό άνοιγμα τον εφαρμογών σε σχέση με προηγούμενο iOS 8.4.1 δεν διορθώνεται ακόμα και να κανεις και restore και setup as new...
μέχρι και στην 9.1 beta 1 ύπαρχει αυτή η κατάσταση... με λίγα λόγια είναι το πιο βάρη iOS που έχει κυκλοφορήσει...
απλά σε ενημερώνω πως ακομα και αν κανεις καθαρή εγκατάσταση το iOS 9 το πρόβλημα παραμένει...!!!!
το δοκίμασα και εγώ δεν άλλαξε κάτι και έτσι πήγα σε 8.4.1
σχετικα με αυτο που αναφερεις με που μαυρίζουνε η εφαρμογές το έκανε και στην δικια μου συσκευή και μετά το restore..
λογικά θα περιμένουμε πολύ σύντομα αρκετές διορθώσεις από την apple και θα γίνει ξανά smooth και γρήγορο πιστεύω στο plus...!! απλά θα υπάρχει ένα click πιο αργό σε σχέση με τα iphone 6S/plus αυτή είναι η πολιτική τις apple και ποτε δεν θα αλλάξει...!!!!!
πάντως υπάρχουνε και χειρότερα....
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 17/09/2015 - 16:45