Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1659 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   coolbaby

coolbaby

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:52

THANKS

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   jimRL

jimRL

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:53

Σε iPhone 5s φίλου μου το είδα και πάει τέλεια. Καμία καθυστέρηση. Στο δικό μου 6 plus δε το έχω περάσει ακόμα. Σε iPad 3 το έχει δοκιμάσει κάποιος;

#753   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:56

Καποιος λεει ψεμματα. Και αυτος δεν ειναι ο rromeo!!

εδω λεει οτι σε αλλο τοπικ οτι ποτε δεν πουλαει καμια συσκευη και μαζευει λεφτα για την επομενη και στο αμεσως επομενο λεπτο γραφει οτι θα πακεταρει το πλας που εχει και θα το στειλει για πουλημα....και οταν καποιος του λεει "αλλα ελεγες πριν λιγο" απανταει.."ειπα εγω τετοια πραγμα;;;" Οτι ναναι δηλαδη....
Οποτε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να καταλαβει κανεις ποιος λεει ψεματα και ποιος τα εχει κανει αχταρμα....
Και που εισαι μορφονιε αντε αγορασε μια αλλη συσκευη και μακρυα απο την APPLE γιατι δεν ειναι για τα χερια σου ουτε για τα γουστα σου!

#754   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:56

ψέματα δεν έχω σκοπό να πω... και λέω αυτό που βλέπω...! αυτό που θα δούνε και αλλα άτομα μετά την αναβάθμιση τις συσκευής τους...!!!!  

εγώ σου λέω να το ψάξεις καλύτερα και θα καταλάβεις ότι όντως το ios 9  έχει προβλήματα...!

επίσης δεν λέω πως ο ρωμαίος είπε ψέματα...! απλά μπορεί να μην έδωσε τόσο πολύ σημασία... ακόμα και να του φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό το lag

#755   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:58

Σε iPhone 5s φίλου μου το είδα και πάει τέλεια. Καμία καθυστέρηση. Στο δικό μου 6 plus δε το έχω περάσει ακόμα. Σε iPad 3 το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Το σαββατο λεω να το περασω στο iPad 3, δεν θελω να χασω το JB προς το παρων, νομιζω θα ειναι κομπλε.

#756   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:59

καλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα,απλα ειναι ενα κλικ πιο αργο πολλοι δεν θα το καταλαβουν καν..αλλα υπαρχει..  δυστυχως  αν και δεν θελω να ισχυει ισχυουν εν μερη αυτα που λεει ο ομορφονιος απλα εινια λιγο υπερβολικος.

φυσικά και είμαι πολύ υπερβολικός..!!! από την στιγμή που αγοράζεις μια συσκευή τόσο ακριβή και μέσα σε λίγους μήνες γίνετε πιο αργή και ύπαρχει το lag στην εναλλαγή εφαρμογών δεν το λες ok...!!!

#757   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:00

iOS 9 .... Το βαρύτερο iOS που κυκλοφορησε.

Το iOS 4.2.1 σε iPhone 3G δεν ηταν
Το iOS 7 σε σύνολο δεν ήταν
Το iOS 7 σε iPhone 4 δεν ηταν

Seems legit
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#758   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:01

ειναι και θεμα τυχης :D ....το 5s που κραταω αυτη τη στιγμη ειναι ...οπως ηταν.Τα κανει ολα αμεσα και χωρις το παραμικρο ιχνος κομπιασματος. Απλα αναφερουμε οπως παντα τις εμπειριες μας απο το περασμα νεου λειτουργικου. Δεν λεμε τι να κανει ο καθενας με τη συσκευη του.Εξαλλου χρονια τωρα η ιδια κολωνια μετα απο καθε update...οι παλιοι θυμουνται.

ψέματα δεν έχω σκοπό να πω... και λέω αυτό που βλέπω...! αυτό που θα δούνε και αλλα άτομα μετά την αναβάθμιση τις συσκευής τους...!!!!  

εγώ σου λέω να το ψάξεις καλύτερα και θα καταλάβεις ότι όντως το ios 9  έχει προβλήματα...!

επίσης δεν λέω πως ο ρωμαίος είπε ψέματα...! απλά μπορεί να μην έδωσε τόσο πολύ σημασία... ακόμα και να του φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό το lag

ειναι γεγονος οτι εχω μια συμπαθεια στα lag :D  (what is lag?)

#759   bossgs3

bossgs3

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:02

Να παραμείνω σε 9.1 η να βάλω 9...Gm....ξανα ρωτώ μια βοήθεια 😳 και δεν υπάρχει ΟΤΑ σε μένα ολική διαγραφή σε όλα για να βγει η απλά επαναφορά ρυθμίσεις χωρίς να διαγράψω δεδομένα? Ευχαριστώ

#760   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:03

Και εμένα τρώει lag. Δεν παλεύεται. Για αυτο έκανα το παρακάτω

Spoiler

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#761   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:04

εδω λεει οτι σε αλλο τοπικ οτι ποτε δεν πουλαει καμια συσκευη και μαζευει λεφτα για την επομενη και στο αμεσως επομενο λεπτο γραφει οτι θα πακεταρει το πλας που εχει και θα το στειλει για πουλημα....και οταν καποιος του λεει "αλλα ελεγες πριν λιγο" απανταει.."ειπα εγω τετοια πραγμα;;;" Οτι ναναι δηλαδη....
Οποτε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να καταλαβει κανεις ποιος λεει ψεματα και ποιος τα εχει κανει αχταρμα....
Και που εισαι μορφονιε αντε αγορασε μια αλλη συσκευη και μακρυα απο την APPLE γιατι δεν ειναι για τα χερια σου ουτε για τα γουστα σου!

δεκτη η γνώμη σου...!!!!

μέχρι πριν λίγο καιρό ναι ήτανε το κορυφαίο κινητό... αλλα έχεις ιδέα πως το 1GB δεν θα φτάσει για τις επόμενες αναβάθμισης?  γιατί έφτιαξε μοντέλο με 2GB ram τότε? 

βεβαια ποτε δεν θα παραδεχτείτε την πραγματικότητα όπως έχει...!!!

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 17/09/2015 - 17:07

#762   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:07

για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους παντα ισχυε αυτο .... απλα περιμενα την 9 να ειναι πιο γρηγορη και απροβληματιστη!

#763   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:11

για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους παντα ισχυε αυτο .... απλα περιμενα την 9 να ειναι πιο γρηγορη και απροβληματιστη!

η apple πλέον θα δίνει περισσότερη σημασία στο 6S/plus για διορθώσεις του λογισμικού... και σε εμάς με το 6/plus απλά θα αφήσει τα πράγματα όπως έχει... ίσος και καλύτερα ίσος και στην πιο σπανια περίπτωση χειρότερα...!

αυτό θα δείξει πολύ σύντομα...!!!

#764   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:11

Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.

Αν ηταν καθε iOS να ειναι πιο γρηγορο απο το προηγουμενο αυτο θα ηταν θαυμα. Ειναι δυνατον το iPhone 4S με iOS 8 η iOS 9 να ειναι πιο γρηγορο απο iOS 5 που ετρεχε οταν πρωτοβγηκε? Το θεμα ειναι να τρεχει ικανοποιητικα. Αν δεν επαιρνε τα update και σταματαγε θα λεγατε γιατι δε παιρνει τα update. Πουθενα δε σας πιανουνε.

Επισης παντα οι πρωτες .0 εκδοσεις εχουνε θεματακια που διορθωνονται στην .1. Τρανο παραδειγμα 7.1 και 8.1 που υπηρχε τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.

Σταματηστε να τρομαζετε τον κοσμο.

Στο δια ταυτα. Στο iPad 4 που τη περασα τρεχει μια χαρα για 4 χρονων συσκευη.

#765   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:12

Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.

Αν ηταν καθε iOS να ειναι πιο γρηγορο απο το προηγουμενο αυτο θα ηταν θαυμα. Ειναι δυνατον το iPhone 4S με iOS 8 η iOS 9 να ειναι πιο γρηγορο απο iOS 5 που ετρεχε οταν πρωτοβγηκε? Το θεμα ειναι να τρεχει ικανοποιητικα. Αν δεν επαιρνε τα update και σταματαγε θα λεγατε γιατι δε παιρνει τα update. Πουθενα δε σας πιανουνε.

Επισης παντα οι πρωτες .0 εκδοσεις εχουνε θεματακια που διορθωνονται στην .1. Τρανο παραδειγμα 7.1 και 8.1 που υπηρχε τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.

Σταματηστε να τρομαζετε τον κοσμο.

Στο δια ταυτα. Στο iPad 4 που τη περασα τρεχει μια χαρα για 4 χρονων συσκευη.

παω να τιν περασω στο ipad 4 :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7