THANKS
iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά
Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:52
Ad
Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:53
Σε iPhone 5s φίλου μου το είδα και πάει τέλεια. Καμία καθυστέρηση. Στο δικό μου 6 plus δε το έχω περάσει ακόμα. Σε iPad 3 το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:56
εδω λεει οτι σε αλλο τοπικ οτι ποτε δεν πουλαει καμια συσκευη και μαζευει λεφτα για την επομενη και στο αμεσως επομενο λεπτο γραφει οτι θα πακεταρει το πλας που εχει και θα το στειλει για πουλημα....και οταν καποιος του λεει "αλλα ελεγες πριν λιγο" απανταει.."ειπα εγω τετοια πραγμα;;;" Οτι ναναι δηλαδη....Καποιος λεει ψεμματα. Και αυτος δεν ειναι ο rromeo!!
Οποτε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να καταλαβει κανεις ποιος λεει ψεματα και ποιος τα εχει κανει αχταρμα....
Και που εισαι μορφονιε αντε αγορασε μια αλλη συσκευη και μακρυα απο την APPLE γιατι δεν ειναι για τα χερια σου ουτε για τα γουστα σου!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:56
Καποιος λεει ψεμματα. Και αυτος δεν ειναι ο rromeo!!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:58
Σε iPhone 5s φίλου μου το είδα και πάει τέλεια. Καμία καθυστέρηση. Στο δικό μου 6 plus δε το έχω περάσει ακόμα. Σε iPad 3 το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Το σαββατο λεω να το περασω στο iPad 3, δεν θελω να χασω το JB προς το παρων, νομιζω θα ειναι κομπλε.
Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:59
καλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα,απλα ειναι ενα κλικ πιο αργο πολλοι δεν θα το καταλαβουν καν..αλλα υπαρχει.. δυστυχως αν και δεν θελω να ισχυει ισχυουν εν μερη αυτα που λεει ο ομορφονιος απλα εινια λιγο υπερβολικος.
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:00
Το iOS 4.2.1 σε iPhone 3G δεν ηταν
Το iOS 7 σε σύνολο δεν ήταν
Το iOS 7 σε iPhone 4 δεν ηταν
Seems legit
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:01
Καποιος λεει ψεμματα. Και αυτος δεν ειναι ο rromeo!!
ειναι και θεμα τυχης ....το 5s που κραταω αυτη τη στιγμη ειναι ...οπως ηταν.Τα κανει ολα αμεσα και χωρις το παραμικρο ιχνος κομπιασματος. Απλα αναφερουμε οπως παντα τις εμπειριες μας απο το περασμα νεου λειτουργικου. Δεν λεμε τι να κανει ο καθενας με τη συσκευη του.Εξαλλου χρονια τωρα η ιδια κολωνια μετα απο καθε update...οι παλιοι θυμουνται.
ψέματα δεν έχω σκοπό να πω... και λέω αυτό που βλέπω...! αυτό που θα δούνε και αλλα άτομα μετά την αναβάθμιση τις συσκευής τους...!!!!εγώ σου λέω να το ψάξεις καλύτερα και θα καταλάβεις ότι όντως το ios 9 έχει προβλήματα...!επίσης δεν λέω πως ο ρωμαίος είπε ψέματα...! απλά μπορεί να μην έδωσε τόσο πολύ σημασία... ακόμα και να του φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό το lag
ειναι γεγονος οτι εχω μια συμπαθεια στα lag (what is lag?)
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:02
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:03
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:04
εδω λεει οτι σε αλλο τοπικ οτι ποτε δεν πουλαει καμια συσκευη και μαζευει λεφτα για την επομενη και στο αμεσως επομενο λεπτο γραφει οτι θα πακεταρει το πλας που εχει και θα το στειλει για πουλημα....και οταν καποιος του λεει "αλλα ελεγες πριν λιγο" απανταει.."ειπα εγω τετοια πραγμα;;;" Οτι ναναι δηλαδη....
Οποτε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να καταλαβει κανεις ποιος λεει ψεματα και ποιος τα εχει κανει αχταρμα....
Και που εισαι μορφονιε αντε αγορασε μια αλλη συσκευη και μακρυα απο την APPLE γιατι δεν ειναι για τα χερια σου ουτε για τα γουστα σου!
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 17/09/2015 - 17:07
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:07
για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους παντα ισχυε αυτο .... απλα περιμενα την 9 να ειναι πιο γρηγορη και απροβληματιστη!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:11
για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους παντα ισχυε αυτο .... απλα περιμενα την 9 να ειναι πιο γρηγορη και απροβληματιστη!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:11
Αν ηταν καθε iOS να ειναι πιο γρηγορο απο το προηγουμενο αυτο θα ηταν θαυμα. Ειναι δυνατον το iPhone 4S με iOS 8 η iOS 9 να ειναι πιο γρηγορο απο iOS 5 που ετρεχε οταν πρωτοβγηκε? Το θεμα ειναι να τρεχει ικανοποιητικα. Αν δεν επαιρνε τα update και σταματαγε θα λεγατε γιατι δε παιρνει τα update. Πουθενα δε σας πιανουνε.
Επισης παντα οι πρωτες .0 εκδοσεις εχουνε θεματακια που διορθωνονται στην .1. Τρανο παραδειγμα 7.1 και 8.1 που υπηρχε τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.
Σταματηστε να τρομαζετε τον κοσμο.
Στο δια ταυτα. Στο iPad 4 που τη περασα τρεχει μια χαρα για 4 χρονων συσκευη.
Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:12
Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
Αν ηταν καθε iOS να ειναι πιο γρηγορο απο το προηγουμενο αυτο θα ηταν θαυμα. Ειναι δυνατον το iPhone 4S με iOS 8 η iOS 9 να ειναι πιο γρηγορο απο iOS 5 που ετρεχε οταν πρωτοβγηκε? Το θεμα ειναι να τρεχει ικανοποιητικα. Αν δεν επαιρνε τα update και σταματαγε θα λεγατε γιατι δε παιρνει τα update. Πουθενα δε σας πιανουνε.
Επισης παντα οι πρωτες .0 εκδοσεις εχουνε θεματακια που διορθωνονται στην .1. Τρανο παραδειγμα 7.1 και 8.1 που υπηρχε τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.
Σταματηστε να τρομαζετε τον κοσμο.
Στο δια ταυτα. Στο iPad 4 που τη περασα τρεχει μια χαρα για 4 χρονων συσκευη.
παω να τιν περασω στο ipad 4
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες