Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1659 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:02

συμφωνω σε ολα! απλα αναμενουμε αναβαθμιση!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:08

Να πω κι εγω την γνωμη μου...Μολις περασα κι εγω την 9 σε iphone6 με restore παντα! Πολυ ομορφες αλλαγες κ προσθεσεις ΑΛΛΑ το lag ΟΝΤΩΣ υπαρχει ειναι αντιληπτο και το θεωρω απαραδεκτο για την apple (που μας ειχε καλομαθει μεχρι και το ios6 τα παντα να πηγαινουν smooth) ολοκαινουρια συσκευη λιγων μηνων να εχει θεματα "frame drop"! Αν επιλεξετε το "reduce transparency" η smooth κινηση επανερχεται ΠΑΝΤΟΥ αλλα τι να το κανω, χανεται ολη η ομορφια!! Το χειροτερο ειναι οτι κατα την γνωμη μου δεν ειναι κατι που θα διορθωθει ποτε απο την apple, οπως δεν ειχε διορθωθει ποτε το ιδιο θεμα οταν πρωτο βγηκε το ios7, που θυμαμαι ειχε παρουσιαστει με το iphone 5s, και ειχε κ εκεινο το (αν ειναι δυνατον) το ιδιο θεμα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα (τοτε και τωρα) οταν εισαι στα μηνυματα με ανοιγμενο το πληκτρολογιο, γυρνουσες την συσκευη απο portrait σε landscape η κινηση ηταν εμφανως laggy...! Φυσικα υπαρχουν κι αλλα πραδειγματα.... Και οχι, δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογα απαιτητικος απο την συσκευη μου! iphone για μενα σημαινε παντα smooth και αψεγαδιαστη κινηση και δεν συμβιβαζομαι με τιποτα λιγοτερο σε μια ξανα λεω ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ συσκευη!

το 6 είναι ενός χρόνου. Δεν λέω οτι είναι παλιό αλλά δεν κάνει καμία διαφορά αν το αγόρασες τώρα. Όπως αν αγοράσεις ένα 5 τώρα σφραγισμένο ολοκαίνουργιο είναι αλλά είναι παλιό. Είναι απολύτως λογικό κάθε λογισμικό να είναι πιο βαρύ απο το προηγούμενο και αυτό λόγω των βελτιώσεων και των προσθηκών. Οποίος θέλει smooth βάζει το 8 που βγήκε για το iPhone 6. Κακά τα ψέματα το 9 είναι για το 6s. Τα λογισμικά πρέπει να χτίζονται με βάση τις καινούργιες συσκευές και όχι τις παλιές..

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 18/09/2015 - 15:09

#963   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:13

το 6 είναι ενός χρόνου. Δεν λέω οτι είναι παλιό αλλά δεν κάνει καμία διαφορά αν το αγόρασες τώρα. Όπως αν αγοράσεις ένα 5 τώρα σφραγισμένο ολοκαίνουργιο είναι αλλά είναι παλιό. Είναι απολύτως λογικό κάθε λογισμικό να είναι πιο βαρύ απο το προηγούμενο και αυτό λόγω των βελτιώσεων και των προσθηκών. Οποίος θέλει smooth βάζει το 8 που βγήκε για το iPhone 6. Κακά τα ψέματα το 9 είναι για το 6s. Τα λογισμικά πρέπει να χτίζονται με βάση τις καινούργιες συσκευές και όχι τις παλιές..

Όπως επίσης άμα θες να είσαι smooth συνέχεια, θες κάθε χρόνο και χιλιάρικο € :P

#964   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:15

Πριν μετάβουμε σε καθαρό restore μπορούμε να κρατήσουμε ένα backup από iTunes εφαρμογές επαφές και φωτό σε jb συσκευή και να το επαναφέρουμε μετά με συγχρονισμό;

#965   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:24

Χειροκίνητα τα επαναφέρεις μετά. Backup πάντα παίρνεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#966   nikosjazz93

nikosjazz93

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:27

Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό!
Δεν μπορεί μια συσκευή που έχει πουλήσει εκατομμύρια κομμάτια να απαξιώνεται μέσα σε μερικούς μήνες...
Άλλωστε το iOS 9 είναι ένα iOS 8 με κάποια νέα χαρακτηριστικά.Δεν είναι χαοτική η εμπειρία χρήσης του σε σχέση με το 8....

#967   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:31

Κυκλοφορεί jb στην ios 9?

#968   DeadPoet

DeadPoet

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:33

Παρατηρώ ότι εξαφανίστηκε η επιλογή "Έγγραφα και Δεδομένα" από το iCloud. Και με δεδομένο ότι ΔΕΝ θέλω να αναβαθμίσω σε iCloud Drive (προτιμούσα το "σκέτο" iCloud, καθώς θέλω συγχρονισμό και σε ένα παλιό 3GS), τώρα δεν βλέπω να μπορεί καμία εφαρμογή να συγχρονίσει δεδομένα στο "σκέτο" iCloud. Είναι όντως έτσι; Μπορώ να κάνω κάτι;

#969   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:35

Δεν μπορεί μια συσκευή που έχει πουλήσει εκατομμύρια κομμάτια να απαξιώνεται μέσα σε μερικούς μήνες...
Άλλωστε το iOS 9 είναι ένα iOS 8 με κάποια νέα χαρακτηριστικά.Δεν είναι χαοτική η εμπειρία χρήσης του σε σχέση με το 8....

εχεις δικιο,αν ειναι δυνατον να ισχυει αυτο που ειπε οτι δεν υποστηριζει καλα το 6 το ios 9,τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδια

#970   iraklis75

iraklis75

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Twitter:@cytolabs
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:36

iPhone 4S. Τεσσάρων χρόνων τηλέφωνο, έχει δεχτεί 5 εκδόσεις λειτουργικού και παίζει μια χαρά. Έτσι για να καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι επιμένουμε πιστοί iPhone-ακηδες

Οι πιτσιρικάδες που γεννήθηκαν με το iphone 6 στο χέρι δεν μπορούν να καταλάβουν οτι αν εχεις πχ το 4s με το ios 4 ας πούμε κ μέσω jb full οτι εχει το ios 9 το κινητο απλα θα σέρνεται ( η λέξη lag δεν θα υπάρχει καν στο λεξιλόγιο )

#971   kilic20

kilic20

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:37

Μα σ'αυτο ειναι η διαφωνια/διαμαρτηρια μου.... οτι μεχρι το ios6 ηταν αδιανοητο συσκευη ενος χρονου να εχει τετοια θεματα..Μπορει παλαιοτερες συσκευες να μην μπορουσαν να υποστηριξουν καποιο καινουριο feature, αλλα θεματα smoothness δεν υπηρχαν!! Ακομη και σε συσκευες 2 χρονων! Ειμαι με iphone απο το iphone 3G και τετοια θεματα πρωτο παρουσιαστηκαν με το ios7...

Υ.Γ 

Προφανως οταν λεω "ολοκαινουριο" δεν εννοω του κουτιου :) αλλα οτι ειναι μολις 1 ετους!

Τελευταία επεξεργασία από: kilic20, 18/09/2015 - 15:41

#972   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:40

δηλαδή επειδή έχει λίγο lag η συσκευή απαξιώθηκε; Μερικούς μήνες εννοείς ένα χρόνο έτσι; Επειδή η εμπειρία χρήση δεν είναι χαοτική δεν σημαίνει οτι είναι το ίδιο λειτουργικό. Απλά επειδή μοιάζει το ίδιο. Οποίος γκρινιάζει να βάλει το 8.

#973   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:43

Υπερβάλετε χωρίς λόγο. Σιγά τα πολλά θέματα που έχει. Εγω το πλας έχω με 9.1 beta και εκτός απο λίγο λαγκ στο multitasking δεν έχει τίποτα αλλο. Το οποίο δεν απαξιώνει την συσκευή μου σε καμία περίπτωση. Και smooth είναι και γρήγορο και απολαμβάνω και τα καινουργια χαρακτηριστικά.

#974   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:45

Που το ειδατε το lag?

#975   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:52

Κατέβασε το IPSW, απεν/ποίησε το Antivirus που έχεις.

Restore κάνε.

Νίκο απενεργοποίησα όλα τα antivirus,κατέβασα το IPSW και τώρα λέει οτι δεν ειναι συμβατό το υλικό..
Θέλει μήπως αναβάθμιση το iTunes?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8