iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά
Δημοσίευση 20/09/2015 - 00:12
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!! ImageUploadedByTapatalk1442700764.715155.jpg 100.02KB 87 downloads
Ad
Δημοσίευση 20/09/2015 - 00:21
Και που να γίνουν αναβαθμίσεις και φτιάξει. Από τη στιγμή που με βγάζει όλη μέρα είναι τέλεια. Εδώ είμαστε.
ImageUploadedByTapatalk1442701214.383408.jpg 145.51KB 94 downloads
Δημοσίευση 20/09/2015 - 00:38
Δημοσίευση 20/09/2015 - 01:10
Δεν ξέρω για το tomtom , όμως το Navigon έχει την γλώσσα που έχεις επιλέξει να έχει το τηλέφωνο , αν την αλλάξεις σε ελληνικά , θα "μιλάει" ελληνικά, αν την έχεις αγγλικά θα είναι στα αγγλικά. Ίσως και στο tomtom να ισχύει το ίδιο. Πριν την αναβάθμιση να το είχες στα ελληνικά και τώρα να το έβαλες στα αγγλικά και για αυτό να στο κάνει...
οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα. παντα ελληνικα ειχα. και το tomtom παει με την γλωσσα του κινητου
Δημοσίευση 20/09/2015 - 10:27
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα με 6plus.Μαυρη οθονη σε καθε ανοιγμα οποιασδηποτε εφαρμογης και με hard reset διορθωνεται αλλα οταν χρησιμοποιησω φωνιτικη εντολη με το bluetooth του κρανους της μηχανης που χρησιμοποιω συνεχεια χρονια παλι τα ιδια, δυο φορες home button κλπ μαυρες οθονες συνεχεια και ξανα τα ιδια.Προσπαθώντας να δημιουργήσω το πρόβλημα που αναφέρεται, συνειδητοποίησα πως υπάρχει μάλλον κενό ασφαλείας και μάλιστα βαρβάτο.
Αν είσαι στη lock screen και ενεργοποησεις την Siri και της ζητήσεις να ανοίξει το phone app η το Safari το κάνει άμεσα χωρίς να ζητήσει κωδικό ασφαλείας η Touch ID.
Σοκαριστικά!
Δοκιμάστε το και πείτε αν είμαι ο μόνος διότι αν όχι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Update: το κάνει σε όλα τα native apps ενώ σε όλα τα 3rd party apps ζητάει κωδικό κατα κόρων εκτός εάν αυτά βρίσκονται στο app switcher όπου πάλι τα ανοίγει χωρίς να ζητήσει κωδικό η δάχτυλο. Κάνω reboot να δω αν είναι προσωρινό.
Ελπιζω να το διορθωσουν στην επομενη αναβαθμιση και ευτυχως που διαβασα το post σου γιατι ημουν ετοιμος να κανω setup as new και δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο και απιστευτα χρονοβορο και βαρετο
Παντως σε 6plus 3 μερες μπαταρια ευκολα για να λεμε και τα καλα....
Δημοσίευση 20/09/2015 - 12:15
Όντως υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία με ios 9.
iPhone 6 εδώ.
Βέβαια δεν κάνει τα πάντα ακαριαία όπως πριν, όχι οτι είναι άσχημα, αλλά με update πιστεύω θα γίνουν όλα τέλεια.
Δημοσίευση 20/09/2015 - 12:28
Καλησπέρα, έχω iphone 5 δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με το news! Ενώ στις ρυθμίσεις στα δεδομένα δείχνει πως υπάρχει σαν εφαρμογή και μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω αν θέλω να χρησιμοποιώ τα δεδομένα ή όχι για την εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά στη συσκευή μου! Τι φταίει;;
Δημοσίευση 20/09/2015 - 12:30
πρεπει να έχεις region USA για να στο βγάλει. Αλλιώς δεν λειτουργεί. Στην 9.1 δουλεύει και στην Αγγλία. Άρα region ukΚαλησπέρα, έχω iphone 5 δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με το news! Ενώ στις ρυθμίσεις στα δεδομένα δείχνει πως υπάρχει σαν εφαρμογή και μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω αν θέλω να χρησιμοποιώ τα δεδομένα ή όχι για την εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά στη συσκευή μου! Τι φταίει;;
Δημοσίευση 20/09/2015 - 12:52
πρεπει να έχεις region USA για να στο βγάλει. Αλλιώς δεν λειτουργεί. Στην 9.1 δουλεύει και στην Αγγλία. Άρα region uk
Ok κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση.
Δημοσίευση 20/09/2015 - 13:22
Δεν είναι για Ελλάδα τα εστιατόρια και κλπ κλπ μόνο αυτά που σου δείχνει....Παιδιά τώρα σοβαρά...βλέπεις κανείς τα proactive suggestions στο iOS 9? Κυρίως με νοιάζει για τα Nearby suggestions αν εμφανίζονται. Εμένα μου εμφανίζει μόνο επαφές και προγράμματα όχι nearby suggestions για μέρη εστιατόρια κλπ. Λειτουργεί σε κάποιν;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 20/09/2015 - 13:43
Δημοσίευση 20/09/2015 - 13:47
Δημοσίευση 20/09/2015 - 14:26
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα με 6plus.Μαυρη οθονη σε καθε ανοιγμα οποιασδηποτε εφαρμογης και με hard reset διορθωνεται αλλα οταν χρησιμοποιησω φωνιτικη εντολη με το bluetooth του κρανους της μηχανης που χρησιμοποιω συνεχεια χρονια παλι τα ιδια, δυο φορες home button κλπ μαυρες οθονες συνεχεια και ξανα τα ιδια.
Ελπιζω να το διορθωσουν στην επομενη αναβαθμιση και ευτυχως που διαβασα το post σου γιατι ημουν ετοιμος να κανω setup as new και δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο και απιστευτα χρονοβορο και βαρετο
Παντως σε 6plus 3 μερες μπαταρια ευκολα για να λεμε και τα καλα....
Εμένα ζητάει κωδικό σε όλα τα native apps. Αλλά άμα του πω να πάρει τηλέφωνο τον τάδε,τον παίρνει! Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό?
Δημοσίευση 20/09/2015 - 14:32
Μου ζητάει κανονικά κωδικό εμένα...Προσπαθώντας να δημιουργήσω το πρόβλημα που αναφέρεται, συνειδητοποίησα πως υπάρχει μάλλον κενό ασφαλείας και μάλιστα βαρβάτο.
Αν είσαι στη lock screen και ενεργοποησεις την Siri και της ζητήσεις να ανοίξει το phone app η το Safari το κάνει άμεσα χωρίς να ζητήσει κωδικό ασφαλείας η Touch ID.
Σοκαριστικά!
Δοκιμάστε το και πείτε αν είμαι ο μόνος διότι αν όχι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Update: το κάνει σε όλα τα native apps ενώ σε όλα τα 3rd party apps ζητάει κωδικό κατα κόρων εκτός εάν αυτά βρίσκονται στο app switcher όπου πάλι τα ανοίγει χωρίς να ζητήσει κωδικό η δάχτυλο. Κάνω reboot να δω αν είναι προσωρινό.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες