το ξέρεις ότι αστειεύομαι έτσι;χαχαχαχα απλα θεουλης...
iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά
Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:52
Ad
Δημοσίευση 04/11/2015 - 21:27
Μα άντε κ είναι απότομο. Είναι beta.
Κ σε καμία περίπτωση αυτο δεν χαλάει την λειτουργικότητα του τηλεφώνου.
Δεν θα πω ότι χάρη σε αυτο το "bug" παλιότερα τα αιφον ήταν καλύτερα ενώ τώρα είναι μάπα!
Αυτο ήθελα να σου εξηγήσω!
Δημοσίευση 04/11/2015 - 21:28
το ξέρεις ότι αστειεύομαι έτσι;
το ξέρεις ότι είσαι θεούλης έτσι? χαχαχα
Δημοσίευση 05/11/2015 - 09:47
Το timehop γιατι είναι εκει κάτω κάτω; Άλλη μια φορά μου έτυχε αυτο με την μουσική.
Κ ανοίγε κ από την lock screen.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 05/11/2015 - 12:19
θα διαφωνήσω μαζί σου επειδή θέλω η συσκευή μου να αξίζει αυτό που πληρώνω... παράδειγμα ένα iphone 5 με ιός 9.2 beta 2 είναι πιο smooth από το 6 plus...από την αρχή εγώ παρατηρώ στο 6 plus πως ύπαρxει κάποιο θεματάκι με τα animation... και γενικά η συσκευή λόγο τις ανάλυσης τις οθόνης φαίνεται να μην έχει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα όπως θα περίμενα... συγκρίνοντας το με το iPhone 6 μπορώ να πω πως πάει αρκετά πιο smooth το απλό 6αριτώρα για να κλείσουμε με το 6S δεν έχω κανένα παράπονο έχω το απλό όχι το plus...αλλα είναι πραγματικά σκέτη κοροϊδία συσκευή 1χρόνου ((iphone 6 plus)) να έχει βαρύνει τόσο πολύ..
Δες εδώ . Το ίδιο θέμα έχουν και τα 6 Plus.
Ουσιαστικά αντί για 60fps χάνει κάποια frames λόγω του upscale/downscale που κάνει η οθόνη (λογικά αυτή είναι η εξήγηση του γιατί το κάνει).
Δεν έχει να κάνει με το iOS 9.
Δημοσίευση 05/11/2015 - 13:04
ImageUploadedByTapatalk1446709558.628327.jpg
Το timehop γιατι είναι εκει κάτω κάτω; Άλλη μια φορά μου έτυχε αυτο με την μουσική.
Κ ανοίγε κ από την lock screen.
Το ίδιο και εμένα με την εφαρμογή What's app.
Δημοσίευση 05/11/2015 - 13:23
Το ίδιο και εμένα με την εφαρμογή What's app.
Ναι αλλά πως κ γιατι;;;;
Δημοσίευση 05/11/2015 - 14:39
Είναι νέα λειτουργία του iOS 9.
Δείνει προτεινόμενες εφαρμογές ανάλογα τη χρήση.
Σε εμένα:
Όταν συνδέεται με το Handsfree μου δίνει την εφαρμογή Μουσική.
Όταν συνδέεται με το Bluetooth του αυτοκινήτου, "ετοιμάζει" την εφαρμογή Podcasts.
Επίσης όταν κουμπώνω το βύσμα των ακουστικών, προτείνει εφαρμογές.
Φαντάζομαι σε συνδυασμό με την ώρα που γίνεται η σύνδεση, αναγνωρίζει τι συνήθειες έχει ο καθείς. Ακόμα και αν είναι το ίδιο Bluetooth.
Το πρωί podcast, το μεσημέρι Music (ακόμα και Spotify App) και το βράδυ προτείνει το WhatsApp επειδή ξέρει ότι εκείνη την ώρα μιλάς μέσω whatsapp call.
Επίσης σαν "Triggers", είναι πιθανό να χρησιμοποιεί Location awareness, μέσω GPS, ή και WiFi connections.
Κάτι επιπλέον:
Στο ίδιο σημείο εμφανίζεται και το Handsoff, η εφαρμογή δηλαδή που είναι ανοιχτή στις άλλες Apple συσκευές (iPad, Mac, Watch)
Δημοσίευση 05/11/2015 - 14:43
Είναι νέα λειτουργία του iOS 9.
Δείνει προτεινόμενες εφαρμογές ανάλογα τη χρήση.
Σε εμένα:
Όταν συνδέεται με το Handsfree μου δίνει την εφαρμογή Μουσική.
Όταν συνδέεται με το Bluetooth του αυτοκινήτου, "ετοιμάζει" την εφαρμογή Podcasts.
Επίσης όταν κουμπώνω το βύσμα των ακουστικών, προτείνει εφαρμογές.
Φαντάζομαι σε συνδυασμό με την ώρα που γίνεται η σύνδεση, αναγνωρίζει τι συνήθειες έχει ο καθείς. Ακόμα και αν είναι το ίδιο Bluetooth.
Το πρωί podcast, το μεσημέρι Music (ακόμα και Spotify App) και το βράδυ προτείνει το WhatsApp επειδή ξέρει ότι εκείνη την ώρα μιλάς μέσω whatsapp call.
Επίσης σαν "Triggers", είναι πιθανό να χρησιμοποιεί Location awareness, μέσω GPS, ή και WiFi connections.
Κάτι επιπλέον:
Στο ίδιο σημείο εμφανίζεται και το Handsoff, η εφαρμογή δηλαδή που είναι ανοιχτή στις άλλες Apple συσκευές (iPad, Mac, Watch)
Η αληθεια ειναι οτι η πρωτη εφαρμογη που ανοιγω το πρωι ειναι αυτη!
Λες να παει ετσι;
Δημοσίευση 05/11/2015 - 18:33
Η αληθεια ειναι οτι η πρωτη εφαρμογη που ανοιγω το πρωι ειναι αυτη!
Λες να παει ετσι;
ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ!
Τέλος.
Δημοσίευση 10/11/2015 - 22:47
Δες εδώ . Το ίδιο θέμα έχουν και τα 6 Plus.
Ουσιαστικά αντί για 60fps χάνει κάποια frames λόγω του upscale/downscale που κάνει η οθόνη (λογικά αυτή είναι η εξήγηση του γιατί το κάνει).
Δεν έχει να κάνει με το iOS 9.
Δημοσίευση 10/11/2015 - 23:15
Ενα χαρακτηριστικό του iOS 9 που δεν βλέπω να έχει συζητηθεί πολύ - αλλά για μένα ήταν ένας από τους -λιγοστούς πλέον- λόγους για jailbreak, είναι ότι πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιούμε την δόνηση στο ξυπνητήρι.
Δημοσίευση 10/11/2015 - 23:24
Δημοσίευση 11/11/2015 - 06:13
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Ήθελες δόνηση ή όχι;
Οχι. Ηθελα να ξυπνω ήρεμα από το συγκεκριμένο κομμάτι που επελεγα κι όχι με "βάρβαρο" τρόπο από την δόνηση. Πριν το iOS9 έπρεπε να απενεργοποιήσεις την δόνηση συνολικά στο κινητό, δεν μπορούσες να το κάνεις ΜΟΝΟ στο ringtone του alarm clock. Πλέον μπορείς.
http://www.igeeksblo...lock-on-iphone/
Δημοσίευση 11/11/2015 - 12:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες