Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1659 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:10

Μορφονιε παρε ενα samsung να βρεις την υγεια σου που ειναι για απαιτητικους και ασε μας εμας.

έχω δουλέψει το galaxy S6 και μέσα σε τρίωρες δεν το χρησιμοποίησα ποτε ξανά...! είναι ακόμα χειρότερο από το iphone με ιός 9...

δεν παλεύετε το android ρε φιλε...

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 17/09/2015 - 14:11

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:12

και που ξέρεις εσύ ποσό απαιτητικός χρήστης είναι ο καθένας;

έτσι λένε... 

#663   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:12

Δλδ το ιδιο πραγμα με πριν...εγω νομιζα οτι έπιανε μετα την αναβάθμιση 1,3 με συνέπεια να λεει οτι εχουμε ελευθερο χωρο κατα 14,5gb...πια η χρησιμότητα δλδ να θελει λιγοτερο χωρο η εγκατάσταση και στο τελος να πιανει οσο το iOS 8...

έχει ειπωθεί χίλιες φορές. Αν δεν έχεις ελεύθερο χώρο δεν μπορούσες να κανείς αναβάθμιση και έπρεπε να διαγράψεις εφαρμογές κτλ για να κατεβάσει το αρχείο και να κάνει την εγκατάσταση. Πλέον απαιτεί λιγότερο χώρο για να το κατεβάσει. Αν δεν σου φτάνει ο ελεύθερος χώρος γενικά πάρε μεγαλύτερο..

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 17/09/2015 - 14:13

#664   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:13

Δλδ το ιδιο πραγμα με πριν...εγω νομιζα οτι έπιανε μετα την αναβάθμιση 1,3 με συνέπεια να λεει οτι εχουμε ελευθερο χωρο κατα 14,5gb...πια η χρησιμότητα δλδ να θελει λιγοτερο χωρο η εγκατάσταση και στο τελος να πιανει οσο το iOS 8...

Και εγώ ετσι νόμιζα. Είναι πιο βολικό γιατί αν την κάνεις ΟΤΑ δεν χρειάζεται να σβήσεις πράγματα για να χωρέσει το αρχείο που θα κατεβάσει

#665   jimRL

jimRL

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:14

Μικρότερο download και μικρότερος απαιτούμενος ελεύθερος χώρος στη συσκευή για να κάνεις την αναβάθμιση.

#666   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:15

έτσι λένε...

εγω πάντως βλέπω ότι και εσύ δεν είσαι απαιτητικός. Απλά να γκρινιάζεις σου αρέσει. Ο απαιτητικός χρήστης δεν είναι αυτός που απλά θέλει να κάνει πολύ γρήγορα τα transitions.

#667   iThanos

iThanos

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:16

Μιλαμε τρελή καινοτομία...εδω λεγαν πιο ελαφρύ iOS 9 αλλες μπούρδες..και τωρα βλεπω οτι κολλαει στο 6αρι...ημαρτον ρε Apple κινητο πριν 8 μηνες να κολλαει ετσι..ελπιζω με κανα update να ρολάρει...

#668   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:16

Καλησπέρα παιδιά έκανα update σε iPhone 6 Plus το iOS 9 και βλεπω λιγο οτι ψιλό κολλάει και ιδίως κιολας στο κλείσιμο εφαρμογών οταν κανεις διπλό κλικ που τις παραθέτει μια μια Και οταν πας να μπεις σε κάποια φενεται λιγο οτι κολαει σε σχέση με πριν

αυτό ακριβώς συμβαίνει σε όλους.... δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν το βλέπουνε αυτό...!!!

προλαβαίνεις να πας σε 8.4.1 γενικά δεν αξίζει καθόλου και είναι χειρότερο από όλα τα iOS που έχω δει...!!

και η εικόνες που έχει χαλια...!!!!!

#669   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:18

ποιο κινητο ειναι;μοντελο;

iphone 6

Τελευταία επεξεργασία από: m4rvel89, 17/09/2015 - 14:19

#670   Alexkaite

Alexkaite

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:19

Πως μπορώ να γυρίσω σ αυτήν την έκδοση 8.4.1;

Τελευταία επεξεργασία από: Alexkaite, 17/09/2015 - 14:20

#671   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:19

μα εμενα καταλαμβανει περισσοτερο χωρο απο οτι πριν,πριν ειχα διαθεσιμο 11.95 και τωρα εχω  διαθεσιμο χωρο 11,89 γιατι αυτο?

δευτερον,δεν τρεχει τπτ στο υποβαθρο και το κινητο εχει LAG,οταν εκανα ρεστορε στην 8.4.1 πηγαινε μπαλα....

αφου οταν εκανα ρεστορε στην 8.4.1 πηγαινε μπαλα..κατι αλλο γιατι μου ανοιγει τους διακοπτες του icloud χωρις να με ρωτησει? στην 8 με ρωτουσε...

ναι με την 8.4.1 πηγαινε μπαλα το κινητο...γιατι δεν με ρωταει επισης για το icloud και εχει ανιχτους τους διακοπτες απο μονους τους στην αρχη :huh:

επισης γιατι στο εμαιλ (διαχεριση χωρου αποθηκευσης του icloud ) λεει 11 mb στα μαιλ απο τη στιγμη που δεν εχω ουτε ενα μαιλ sto icloud? ουτε εχω περασει καποιο αλλο προφανως..απο που πιανει αυτο το χωρο?

εσεις δεν βλεπετε λαγκ σε σχεση με την 8.4.1 σε phone 6? μονο εγω βλεπω?

συγκριτικα μιαλω παντα...με την 8.4.1 ηταν πιο γρηγορο το κινητο...

ενα κλικ πιο αργο το βλεπω εγω σε iphone 6

εγω το βλεπω ενα κλικλ πιο αργο  iphone 6 16 gb

η αληθεια ειναι οτι με την 8.4.1 το κινητο πηγαινε μπαλα!!! τωρα διακρινω μια ταχυτητα κατω...

Ομορφονιέ σου βρήκα ανταγωνιστή. 

Μετα το κινημα δεν πληρώνω, το κινημα "το iOS 9 laggάρει"

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#672   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 253 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:21

Η μπαταρία σου πως ειναι; Ειμαι με 4s 8gb στην 7.1.2 και οταν ειμαι με wi-fi την τρώει ασύστολα!

φιλε μου μια χαρα ειναι απο οτι φαίνεται για να σου δώσω ενα παραδείγμα έπαιξα μοταλ κομπατ με 8.4.1 για 15΄και εφαγε 20% τωρα με το 9 εκανα ακριβός το ίδιο και εφαγε 9%. ειναι αρκετα γρηγορο το κινητό σε σχεση με πέρυσι με την 8. τωρα όσο αφορα για 7.1.2 θα σου φανεί οτι αργή λιγο. τωρα εσυ αποφασίζεις

#673   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:22

μηπως να κανουμε restore και μετα να δουμε αν κολλαει? εγω παντως απευθειας update και οπως ειπαν και οι αλλοι σε θεμα αναζητηση κλπ φαινεται ενα κολλημα..περιεργο οντως γιατι iphone 6+ και iphone 6 επρεπε να πετανε.. τεσπα αν καποιος δοκιμασει και ειναι κομπλε με restore και setup as new τοτε θα το κανω γιατι εχω πραμα μεσα.

#674   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:22

εγω πάντως βλέπω ότι και εσύ δεν είσαι απαιτητικός. Απλά να γκρινιάζεις σου αρέσει. Ο απαιτητικός χρήστης δεν είναι αυτός που απλά θέλει να κάνει πολύ γρήγορα τα transitions.

και όμως είμαι απαιτητικός χρηστης αν σκεφτείς ότι στο pc μου χρειάστηκα 16GB ram και SSD 1TB και κάρτα γραφικών GTX 970 4GB σίγουρα δεν με λες απαιτητικό έτσι?? 

γνώμη σου αλλα πάντα ψάχνω με λεπτομέρεια και στο iphone να μην κολλάει καθόλου...!!!!! θέλω να είναι τα πάντα smooth...!!!! 

Μιλαμε τρελή καινοτομία...εδω λεγαν πιο ελαφρύ iOS 9 αλλες μπούρδες..και τωρα βλεπω οτι κολλαει στο 6αρι...ημαρτον ρε Apple κινητο πριν 8 μηνες να κολλαει ετσι..ελπιζω με κανα update να ρολάρει...

τα λέω μέρες πριν δώσει την final αλλα με δουλεύανε...!!!!

#675   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:28

Ομορφονιέ σου βρήκα ανταγωνιστή. 

Μετα το κινημα δεν πληρώνω, το κινημα "το iOS 9 laggάρει"

εσενα δλδ σου φαινεται πιο γρηγορο η το ιδιο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες