Πως σου φαινεται η 9 στο ipad 3; παει καλυτερα ή χειροτερα; γιατι δεν ξερω αν θα την κανω την αναβαθμιση ,αν και θελω!!
αν θέλετε να πάει το ipad για πέταμα ναι κάντε την αναβάθμιση...!!!!!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:13
Πως σου φαινεται η 9 στο ipad 3; παει καλυτερα ή χειροτερα; γιατι δεν ξερω αν θα την κανω την αναβαθμιση ,αν και θελω!!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:16
Oμορφα !! Κι εγώ το κάνω τώρα στο Air μου ....(και χαλάω και το jb...) .... Aντε να δούμε...
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:19
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:22
Εβαλε κανενας σε mini 1st generation? Οταν αναβαθμισα σε 8 ηταν που πηρα την αποφαση και το πουλησα...
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:24
Εχεις ολα τα iPhone και ολα τα iPad με την 9 πανω η αυτα που λες προκυπτουν απο "οτι λενε στα φορουμ";;αν θέλετε να πάει το ipad για πέταμα ναι κάντε την αναβάθμιση...!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 17/09/2015 - 21:24
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:29
Εχεις ολα τα iPhone και ολα τα iPad με την 9 πανω η αυτα που λες προκυπτουν απο "οτι λενε στα φορουμ";;
νομιζω ανεφερε νωριτερα καποιος το iPad 2. Βεβαια λογικο μου φαινετα να σερνεται τοσο παλια συσκευη
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:34
Εχεις ολα τα iPhone και ολα τα iPad με την 9 πανω η αυτα που λες προκυπτουν απο "οτι λενε στα φορουμ";;
Είσαι πολύ μικρός για να καταλάβεις.
Το iOS 9 σαν αναβάθμιση είναι για πέταμα για όλες τις συσκευές.
Αλλο αν δεν έχει πρόβλημα σε όλους. Αυτοι δεν είναι hard users ούτε απαιτητικοι.
Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλιτσα!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 21:35
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:11
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:15
Αδερφέ πραγματικά μας κουρασες
Το 3GS μου τρέχει την 6 κ δεν το πέταξα
Τωρα θα βαλω την 9 στο 4s κ δεν εχω σκοπό να το πετάξω ούτε αυτο!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:20
Είσαι πολύ μικρός για να καταλάβεις.
Το iOS 9 σαν αναβάθμιση είναι για πέταμα για όλες τις συσκευές.
Αλλο αν δεν έχει πρόβλημα σε όλους. Αυτοι δεν είναι hard users ούτε απαιτητικοι.
Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλιτσα!
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:21
λυπάμαι πολύ αν σας κούρασα...!!!επίσης ίσος κάποια στιγμή πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια το τι συμβαίνει με τις αναβάθμισης που δίνει η apple...!!!!
Δεν υπαρχει αλήθεια και ψέμα.
Υπάρχει εμπειρία χρήσης.
Αυτοί που έχουν πρόβλημα σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν είναι λίγοι.
Αν σε εσένα ή σε κάποιον άλλον δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση δεν σημαίνει οτι δεν έκατσε ή δεν θα κάτσει σε όλους.
Κατάλαβε αυτό και άσε τον κόσμο να διαπιστώσει μόνος του αν έχει θέμα ή όχι με την αναβάθμιση.
Σταμάτα να τους τρομοκρατείς όλους.
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:22
Δεν είπαμε να είναι πιο γρήγορη είπαμε να είναι τουλάχιστον ίδια.. Αλλιώς γιατί να βάλω μια πιο αργή έκδοση ;
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:23
χωρίς να έχεις ιδέα και εμπειρία με το iOS 9 παίζεις άσχημα....μείνε στο jailbreak εσύ μια χαρά είσαι...!!!βλέπεις εγώ προσπαθώ να σώσω πολλά άτομα από την ταλαιπωρία του restore... γιατί πάνω από μια εβδομάδα να μείνουμε με iOS 9 δεν νομίζω....
Μένω στο Jailbreak στο iPhone και είμαι όντως μια χαρά.
Αλλά έχω εμπειρία στο iPad 3. Και βλέπω την κατάσταση να είναι ίδια με αυτή στο iOS 8.
Ούτε χειροτέρεψε ούτε τίποτα.
Το iPad τρέχει το ίδιο απροβλημάτιστα όπως και με iOS 7.0 , 7.1, 8.1 , 8.4 από τα οποία έχω περάσει.
Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:26
Δεν υπαρχει αλήθεια και ψέμα.
Υπάρχει εμπειρία χρήσης.
Αυτοί που έχουν πρόβλημα σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν είναι λίγοι.
Αν σε εσένα ή σε κάποιον άλλον δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση δεν σημαίνει οτι δεν έκατσε ή δεν θα κάτσει σε όλους.
Κατάλαβε αυτό και άσε τον κόσμο να διαπιστώσει μόνος του αν έχει θέμα ή όχι με την αναβάθμιση.
Σταμάτα να τους τρομοκρατείς όλους.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες