Τελευταία επεξεργασία από: m4rvel89, 18/09/2015 - 15:52
iOS 9 - Όλα τα νέα χαρακτηριστικά
Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:52
Ad
Δημοσίευση 18/09/2015 - 15:57
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:01
Υπερβάλετε χωρίς λόγο. Σιγά τα πολλά θέματα που έχει. Εγω το πλας έχω με 9.1 beta και εκτός απο λίγο λαγκ στο multitasking δεν έχει τίποτα αλλο. Το οποίο δεν απαξιώνει την συσκευή μου σε καμία περίπτωση. Και smooth είναι και γρήγορο και απολαμβάνω και τα καινουργια χαρακτηριστικά.
Καλα νταξει..οτι υπερβαλουμε λιγο υπερβαλουμε αλλα δεν φταιμε εμεις αλλα η μαμα apple που μας καλο εμαθε ! Και οντως επειδη πεισμωνουμε καπως οταν μας τα κανει αυτα, πιανουμε κατ'ευθειαν τα αρνητικα κ τα θετικα τα αφηνουμε... για να μην παρεξηγηθω λοιπον, κατα τα αλλα, το ios 9 ειναι μαματο, και εχει πραγματικα πολλες ομορφες προσθεσεις μεγαλες και μικρες! Ε και με ενα-δυο update ολα μια χαρα θα ειναι! Εξ'αλλου σαν τα iphone δεν εχει πως να το κανουμε!
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:05
Παιδια μολις αναβαθμισα και καταεβαζω τα apps στο κινητο. Απορια. Στο whatsapp messenger πως κανω restore τις συνομιλιες μου λεει να γυρισω στο on τα documents & data στο icloud αλλα πλεον δεν βρισκω τετοια επιλογη, μπορει καποιος να με βοηθησει?
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:08
Πάντως εγώ -περιέργως- παρατήρησα μικρότερη διάρκεια στη μπαταρία σε 6 plus...τουλάχιστον απ' ότι διαπίστωσα από Τετάρτη βράδυ μέχρι σήμερα με τη νορμάλ χρήση που του κάνω.
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:16
Να κανω και μια χαζη μαλλον ερωτηση.... Τα animated wallpaper που εδειχναν στην παρουσιαση θα υποστιριζονται μονο απο τα 6s??
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:18
Νίκο απενεργοποίησα όλα τα antivirus,κατέβασα το IPSW και τώρα λέει οτι δεν ειναι συμβατό το υλικό..
Θέλει μήπως αναβάθμιση το iTunes?
Το τελέυταίο Update χρειάζεται μόνο όταν θα 'σαι ήδη σε iOS 9.
Κατέβασε ξανά το IPSW.
Παιδια μολις αναβαθμισα και καταεβαζω τα apps στο κινητο. Απορια. Στο whatsapp messenger πως κανω restore τις συνομιλιες μου λεει να γυρισω στο on τα documents & data στο icloud αλλα πλεον δεν βρισκω τετοια επιλογη, μπορει καποιος να με βοηθησει?
Δε συγχρόνιζες με iCloud? Όταν ανοίγεις την εφαρμογή σε ρωτάει για επαναφορά των συνομιλιών.
Πάντως εγώ -περιέργως- παρατήρησα μικρότερη διάρκεια στη μπαταρία σε 6 plus...τουλάχιστον απ' ότι διαπίστωσα από Τετάρτη βράδυ μέχρι σήμερα με τη νορμάλ χρήση που του κάνω.
Δες τι έχεις αφήσει εν/ποιημένο απο υπ. συστήματος.
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:25
Shift+restore και επαναφορά backup. Δεν έχασα τίποτα ακόμα και τα μηνύματα εκει είναι δεν ξέρω γιατί. Το τηλέφωνο πάει τρένο όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Ούτε ένα σημάδι lag. Οποίος θέλει με πιστεύει. Ακολουθήστε σωστά τα βήματα με restore. Εγώ αυτό έκανα και τελικά όλα καλά.
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:28
Έβαλα την 9 λοιπόν με πολύ επιφύλαξη με ότι διαβάζω.
Shift+restore και επαναφορά backup. Δεν έχασα τίποτα ακόμα και τα μηνύματα εκει είναι δεν ξέρω γιατί. Το τηλέφωνο πάει τρένο όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Ούτε ένα σημάδι lag. Οποίος θέλει με πιστεύει. Ακολουθήστε σωστά τα βήματα με restore. Εγώ αυτό έκανα και τελικά όλα καλά.
Κάποιο λάθος έχεις κάνει.Κανε πάλι restore μήπως κ εμφανίσει λαγκ
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:29
Κάποιο λάθος έχεις κάνει.Κανε πάλι restore μήπως κ εμφανίσει λαγκ
Έλα έλα. Υπάρχει ένα κόμπιασμα στο multitasking εκεί το βλέπω δηλαδή. Μέχρι να συνηθίσει το μάτι.
Και το πληκτρολόγιο με τα μικρά εμένα μου αρέσει.
Σε δυο ημέρες θα στρώσει
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:29
Δε συγχρόνιζες με iCloud? Όταν ανοίγεις την εφαρμογή σε ρωτάει για επαναφορά των συνομιλιών.
Συγχρονισα Νίκο οι διακοπτες ειβαι ανοιχτοι ολοι μπαινω μεσα στο manage storage μου δειχνει οτι εχει 19,9mb του whatsapp αλλα δεν μπορω να επαναφερω...
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:31
Να πω τώρα την κακιούλα μου?
Οι ίδιοι χρόνοι σε 6-6s βγαίνουν επειδή συγκρίναμε το 6 στο ios8 και 6s στο ios 9 που και καλά χαρίζει μια ώρα?
Γιατι θα γελάσουμε πολύ . Κάτι μου λέει ότι παίζει μεγάλο δούλεμα και η νέα συσκευή θα υπολείπεται αρκετά.
Μειωμένη αυτονομία αυξημένο βάρος και θα μας μείνει το 3d touch ξέρετε που....
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:33
Να πω τώρα την κακιούλα μου?
Οι ίδιοι χρόνοι σε 6-6s βγαίνουν επειδή συγκρίναμε το 6 στο ios8 και 6s στο ios 9 που και καλά χαρίζει μια ώρα?
Γιατι θα γελάσουμε πολύ . Κάτι μου λέει ότι παίζει μεγάλο δούλεμα και η νέα συσκευή θα υπολείπεται αρκετά.
Μειωμένη αυτονομία αυξημένο βάρος και θα μας μείνει το 3d touch ξέρετε που....
Αυτο σκεφτομουν το πρωι.
Και τα 2 βγαζουν 10 ωρες οπως λέει η Apple με τη διαφορα ότι το 6S Plus τις βγάζει με τη μια ωρα παραπάνω του iOS 9.
Άρα με το iOS 9 το 6 Plus θα βγάζει τουλάχιστον μια ωρα παραπάνω χρήση απο το 6S Plus.
Δημοσίευση 18/09/2015 - 16:38
Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)