Ας ανακεφαλαιώσω, μήπως όλοι μαζί βγάλουμε μία άκρη...
Η κάρτα είναι χρεωστική Visa, την έχω χρόνια και τη χρησιμοποιώ μόνο για onine αγορές. Μέχρι προχθές, δεν είχα πρόβλημα.... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε προτού αναβαθμιστώ σε 8.3 και πίστευα ότι με την αναβάθμιση θα παίξει το σύστημα χρεώσεων, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Ναι, έχω κάνει accept τους νέους όρους χρήσης. Μόλις έκλεισα το phone service της Τρ. Πειραιώς και με διαβεβαίωσαν ότι η κάρτα είναι καθ' όλα λειτουργική, αλλά βλέπουν εδώ και 3 ημέρες προσπάθεια χρέωσης €0,99 από το iTunes Store. Και εδώ είναι το περίεργο. Εδώ και αρκετές ημέρες, δεν έχω αγοράσει κάποια εφαρμογή, το επιβεβαίωσα και από τη σελίδα αναφοράς προβλημάτων. Από την άλλη, οι εφαρμογές που εκκρεμούν σε updates είναι (θεωρητικά) όλες δωρεάν: Viber, Booking, eBay, YouTube, Hangouts, Spotify, Halftone 2 (είναι μεν επί πληρωμή, αλλά το είχα κατεβάσει σαν "free app of the day"). Ποιά εκ των παραπάνω μπορεί να είναι χρεώσιμη εφαρμογή και να μην με αφήνει να κάνει update και τις υπόλοιπες? Α, και ναι, προσπάθησαν να τις κάνω και μία-μία ξεχωριστά, αλλά επίσης, δεν...
Άντε βγάλε άκρη με άλλα λόγια. Any (other) ideas...?
Edit: συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που περιγράφει παραπάνω ο φίλος Leonidas1994, αλλά σε εμένα είναι χρεωστική η κάρτα...
Τελευταία επεξεργασία από: costasp, 01/07/2015 - 07:45