Καλημέρα,υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε τα μυνήματα και να τα ξαναβάλουμε μετα το restore?
Ναι φίλε μου, διάβασε εδώ την παράγραφο "μηνύματα". Πριν το τελευταίο σου backup, reboot το τηλέφωνο.
Δημοσίευση 01/07/2015 - 09:33
Δημοσίευση 01/07/2015 - 09:37
παιδια εμενα οταν παω να ξεζιπαρω το TAIG μου βγαζει : the archive is either in unknown format or damaged...
Δημοσίευση 01/07/2015 - 09:38
παιδια εμενα οταν παω να ξεζιπαρω το TAIG μου βγαζει : the archive is either in unknown format or damaged...
Είναι corrupted το αρχείο, ξανα-κατεβασέ το.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 01/07/2015 - 09:39
Δημοσίευση 01/07/2015 - 09:41
Είναι corrupted το αρχείο, ξανα-κατεβασέ το.
το εχω κατεβασει 4 φορες!!
Δημοσίευση 01/07/2015 - 09:44
Δημοσίευση 01/07/2015 - 09:49
Μπορει καποιος να με βοηθησει με teamviewer να κανω jailbreak το κινητο σε μακ?καλημερα παιδια...
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:06
Λοιπον να γραψω και εγω τις εμπειριες μου σε αυτο το jailbreak μηπως καποιος τις βρει χρησιμες:
1η προσπαθεια με updated itunes, ios 8,4, iphone 5 με εγκατεστημενους τους drivers που αναφερονται παραπανω
αποτελεσμα: stuck στο 60%
2η προσπαθεια με downgraded itunes 12,0.1 με εγκατεστημενους drivers ξανα
αποτελεσμα: stuck sto 10%
reboot iphone και pc
3η προσπαθεια με itunes 12.0.1, drivers εγκατεστημενους
επιτυχια
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:08
Καλημέρα σε όλους!
Ευχάριστα επιτέλους νέα, οπότε και αναβάθμισα το 5άρι μου σε 8.4.
Προσπαθώ να το κάνω jailbreak στο Mac Mini μου μέσω VimWare Fusion και Windows 7 (στα οποία έχω
απενεργοποιήσει το Windows Firewall και δεν έχω εγκαταστήσει Antivirus) όμως μου σταματάει στο 60%
(injecting) και αμέσως μετά μου πετάει ως μήνυμα λάθους το 1105, στο οποίο αναφερει πως μάλλον το
κόβει το antivirus. Στο Mac το μόνο που έχω και θα μπορούσε να δημιουργεί θέμα είναι το Little Snitch
στο οποίο έχω αφήσει οποιαδήποτε επικοινωνία με τον έξω κόσμο για το VmWare (και έχω δοκιμάσει να
το έχω και τελείως απενεγοποιημένο). Καμία διαφοροποίηση. Την διαδικασία δοκίμασα και σε υπολογιστή
με τα ίδια Windows 7 με απενεργοποιημένη τη "σουιτα προστασίας". Πάλι με μήνυμα λάθους καταλήγω...
Ειλικρινά δεν ξέρω τί άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω... Καμία ιδέα;
Υ.Γ. Το iTunes είναι το 12.0.1 αν και έχω δοκιμάσει και το τελευταίο... Επίσης έχω απενεργοποιήσει
Find My iPhone, κλείδωμα κινητού, υπηρεσίες τοποθεσίας, έχω ενεργοποιήσει το airplane mode..
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:18
Λοιπον να γραψω και εγω τις εμπειριες μου σε αυτο το jailbreak μηπως καποιος τις βρει χρησιμες:
1η προσπαθεια με updated itunes, ios 8,4, iphone 5 με εγκατεστημενους τους drivers που αναφερονται παραπανω
αποτελεσμα: stuck στο 60%
2η προσπαθεια με downgraded itunes 12,0.1 με εγκατεστημενους drivers ξανα
αποτελεσμα: stuck sto 10%
reboot iphone και pc
3η προσπαθεια με itunes 12.0.1, drivers εγκατεστημενους
επιτυχια
Windows 64άρια ή 32άρια ;
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:29
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:29
Παιδια μια ερωτηση.
Συνδεω το iphone στο τελευταιο itunes και δεν μου βλεπει το κινητο καθολου για να κατεβασω το τελευταιο firmware και να κανω jailbreak..
Ξερει κανενας γιατι?
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:32
windows θελει 32αρια η 64αρια?
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:34
Παιδια μια ερωτηση.
Συνδεω το iphone στο τελευταιο itunes και δεν μου βλεπει το κινητο καθολου για να κατεβασω το τελευταιο firmware και να κανω jailbreak..
Ξερει κανενας γιατι?
Άλλαξε θύρα usb
Δημοσίευση 01/07/2015 - 10:55
Καλημέρα σε όλους!
Ευχάριστα επιτέλους νέα, οπότε και αναβάθμισα το 5άρι μου σε 8.4.
Προσπαθώ να το κάνω jailbreak στο Mac Mini μου μέσω VimWare Fusion και Windows 7 (στα οποία έχω
απενεργοποιήσει το Windows Firewall και δεν έχω εγκαταστήσει Antivirus) όμως μου σταματάει στο 60%
(injecting) και αμέσως μετά μου πετάει ως μήνυμα λάθους το 1105, στο οποίο αναφερει πως μάλλον το
κόβει το antivirus. Στο Mac το μόνο που έχω και θα μπορούσε να δημιουργεί θέμα είναι το Little Snitch
στο οποίο έχω αφήσει οποιαδήποτε επικοινωνία με τον έξω κόσμο για το VmWare (και έχω δοκιμάσει να
το έχω και τελείως απενεγοποιημένο). Καμία διαφοροποίηση. Την διαδικασία δοκίμασα και σε υπολογιστή
με τα ίδια Windows 7 με απενεργοποιημένη τη "σουιτα προστασίας". Πάλι με μήνυμα λάθους καταλήγω...
Ειλικρινά δεν ξέρω τί άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω... Καμία ιδέα;
Υ.Γ. Το iTunes είναι το 12.0.1 αν και έχω δοκιμάσει και το τελευταίο... Επίσης έχω απενεργοποιήσει
Find My iPhone, κλείδωμα κινητού, υπηρεσίες τοποθεσίας, έχω ενεργοποιήσει το airplane mode..
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω εχω δοκιμασει τα παντα κατα γραμμα αλλα κολλαει στο injecting και 60% γενικα δεν βλεπω λυση μαλλον περιμενουμε για update !!!
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες