Νοικιάζω PC με Windows 8.1 έτοιμο για να κάνει JB
Δοκιμασμένο! ^^
να φέρω ένα κουβα φέτα να τα βρούμε?
Δημοσίευση 01/07/2015 - 11:47
Νοικιάζω PC με Windows 8.1 έτοιμο για να κάνει JB
Δοκιμασμένο! ^^
Δημοσίευση 01/07/2015 - 11:49
Το απόγευμα Προτιμώ το λαδοτύρι!
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:09
Καλησπέρα,
Να κάνω μια ερώτηση. Το λινκ αυτό για να κατεβάσουμε την 8.4 γιατί χρειάζεται; Δεν μπορούμε να το κάνουμε update από itunes?
Είμαι στην 8.1.2 και θέλω να κρατήσω back up για να επαναφέρω μετά μηνύματα και εφαρμογές γρήγορα (φωτο δεν ξέρω αν θέλω ακόμα)
Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία για να ακολουθήσω για restore?
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:15
Όλα λειτουργούν όπως και πρίν. Δεν αλλάζει κάτι.
Ναι. Κατέβασε τον Driver απο το Site της Apple.
2η σελίδα ο Driver απο Apple.
Aφαίρεσε απο πίνακα ελέγχου ο,τι σχετικό δεις με Apple και εγκατάσταση ξανά το iTunes.
Έχουμε 12.2 πλέον.
Αφαιρεσα τα παντα σχετικα με apple και Itunes..
Ξανα εκανα εγκατασταση το καινουριο Itunes..
Αλλα παλι δεν βλεπει το κινητο..
Αλλαξα usb αλλα παλι τιποτα..
Τι αλλο να κανω Νικο?
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:19
ν δεν έχεις το γνήσιο καλώδιο πιθανόν να είναι αυτό το πρόβλημα ..εμένα τουλάχιστον εκτός από όλα αυτά που έχουν πει τα παιδιά ποιο πάνω άλλαξα κ καλώδιο κ όλα κομπλεδουρα...!!Αφαιρεσα τα παντα σχετικα με apple και Itunes..
Τι αλλο να κανω Νικο?
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:22
ν δεν έχεις το γνήσιο καλώδιο πιθανόν να είναι αυτό το πρόβλημα ..εμένα τουλάχιστον εκτός από όλα αυτά που έχουν πει τα παιδιά ποιο πάνω άλλαξα κ καλώδιο κ όλα κομπλεδουρα...!!
Το γνησιο καλωδιο εχω φιλε μου.
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:25
καλημερα μια ερωτηση και απο μενα.εχω το iphone 6 plus στην 8.1.2 jailbroken και εκανα την μετα βαση στην 8.4.εβαλα πρωτα την συσκευη σε dfu και στην συνεχεια περιμενα να κατεβασει το itunes την 8,4.μολις τελειωσε η εκατασταση και ανοιξε η συσκευη παρατηρησα οτι ολες η εφαρμογες μου η ρυθμησεις που ειχα ηταν οπως της ειχα αφησει πριν την μεταβαση στην 8.4.επισης βρηκα και κανα δυο cracked εφαρμογες που ειχα πριν εγκατεστημενες.στην συνεχεια εκανα jailbreak με την τελευταια εκδοση του taig και οταν τελειωσε και εκανα την εγκατασταση του cydia παρατηρησα στο cydia οτι ολα τα sources που ειχα ηταν κανονικα στην θεση τους.αλλα οχι και τα διαφορα tweak που ειχα περασει.οταν λοιπον δοκιμασα να εγκαταστησω ενα απο αυτα και συγκεκριμενα το unlimtones παρατηρησα οτι μου εβγαζε μονο την επιλογη εγκατασταση και τιποτα αλλο ουτε την εικονα του preview με τα στοιχεια ουτε τιποτα αλλο.δοκιμασα μετα και αλλο tweak τα ιδια και αυτο μονο την εγκατασταση μου εβγαζε.εγκατασταθηκαν βεβαια και τα δυο κανονικα.και θελω να ρωτησω ειναι φυσιολογικο ολο αυτο?θα εχω προβληματα?η κατι μαλλον δεν πηγε καλα γενικα?με συνχωρειται για το μακροσκελες του post παιδια.
Τελευταία επεξεργασία από: interseptoras, 01/07/2015 - 12:26
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:25
Eπισης για iphone 5s A1457 το GSM ipsw δεν κατεβαζω?
Δημοσίευση 01/07/2015 - 12:27
Καλησπέρα,
Να κάνω μια ερώτηση. Το λινκ αυτό για να κατεβάσουμε την 8.4 γιατί χρειάζεται; Δεν μπορούμε να το κάνουμε update από itunes?
Είμαι στην 8.1.2 και θέλω να κρατήσω back up για να επαναφέρω μετά μηνύματα και εφαρμογές γρήγορα (φωτο δεν ξέρω αν θέλω ακόμα)
Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία για να ακολουθήσω για restore?
Ευχαριστώ!
Restore κάνεις και όχι Update. Backup εδώ.
Αφαιρεσα τα παντα σχετικα με apple και Itunes..
Τι αλλο να κανω Νικο?
Bαλ'το σε DFU τότε. Θα το δεί.
καλημερα μια ερωτηση και απο μενα.εχω το iphone 6 plus στην 8.1.2 jailbroken και εκανα την μετα βαση στην 8.4.εβαλα πρωτα την συσκευη σε dfu και στην συνεχεια περιμενα να κατεβασει το itunes την 8,4.μολις τελειωσε η εκατασταση και ανοιξε η συσκευη παρατηρησα οτι ολες η εφαρμογες μου η ρυθμησεις που ειχα ηταν οπως της ειχα αφησει πριν την μεταβαση στην 8.4.επισης βρηκα και κανα δυο cracked εφαρμογες που ειχα πριν εγκατεστημενες.στην συνεχεια εκανα jailbreak με την τελευταια εκδοση του taig και οταν τελειωσε και εκανα την εγκατασταση του cydia παρατηρησα στο cydia οτι ολα τα sources που ειχα ηταν κανονικα στην θεση τους.αλλα οχι και τα διαφορα tweak που ειχα περασει.οταν λοιπον δοκιμασα να εγκαταστησω ενα απο αυτα και συγκεκριμενα το unlimtones παρατηρησα οτι μου εβγαζε μονο την επιλογη εγκατασταση και τιποτα αλλο ουτε την εικονα του preview με τα στοιχεια ουτε τιποτα αλλο.δοκιμασα μετα και αλλο tweak τα ιδια και αυτο μονο την εγκατασταση μου εβγαζε.εγκατασταθηκαν βεβαια και τα δυο κανονικα.και θελω να ρωτησω ειναι φυσιολογικο ολο αυτο?θα εχω προβληματα?η κατι μαλλον δεν πηγε καλα γενικα?με συνχωρειται για το μακροσκελες του post παιδια.
Κάνεις ξανά Restore & Set Up As New.
Δημοσίευση 01/07/2015 - 13:39
Δημοσίευση 01/07/2015 - 13:41
Όποιος αντιμετώπισε πρόβλημα με το κόλλημα στο 60% βρήκα κάποια λύση που μ έπιασε ..την ώρα που κολλάει στο 60% κανείς ταυτόχρονα Hard Reset το κινητό και αφήνεις να γίνει restart όταν ανοίξει το jailbreak θα λέει start ξανά κάνει την διαδικασία και όταν φτάσει στο injucting προχωράει ελπίζω να βοήθησα σε εμενα επιασε
Δημοσίευση 01/07/2015 - 13:50
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα iPad mini και ένα iPhone 6. Μέχρι χθες τα είχα και τα δύο με jailbreak σε iOS 8.1.2, επειδή όμως το iPad είχε πολλά προβληματάκια και κολλούσε το έκανα επαναφορά και αναβάθμιση μέσω iTunes σε iOS 8.3. Το iPhone το έκανα ενημέρωση σε iOS 8.3 μέσω iTunes χωρίς επαναφορά. Χθές δεν πρόλαβα να κάνω το iPhone jailbreak και το άφησα για σήμερα, όμως είδα ότι είναι διαθέσιμο jailbreak για iOS 8.4! Η ερώτηση μου είναι αν πρέπει να κάνω αναβάθμιση τις συσκευές μέσω iTunes ή αν μπορώ να τις κάνω αναβάθμιση OTA. Καμία από τις δύο συσκευές δεν έχει τώρα jailbreak και θέλω να κάνω jailbreak μόνο το iPhone. Ευχαριστώ.
Restore & Set Up As New κάνεις.
Δημοσίευση 01/07/2015 - 13:54
Έκανα χθες στο iPad, στο iPhone που έκανα απλά αναβάθμιση δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Καμία συσκευή δεν έχει τώρα jailbreak, απλά δεν ξέρω αν θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα μια OTA αναβάθμιση επειδή είχαν παλιά οι συσκευές jailbreak.Restore & Set Up As New κάνεις.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες