Μάλλον γράφουμε με Ελληνικά εεεε ; Τέσπα. Εχω iphone 6 plus και windows 7 64 εκανα jailbreak κανονικά αλλά δεν εγκαθιστά τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που είναι μεγάλα (πάνω απο 100mb) απο το τελευταίο itunes 12.2. Κάνω πρώτη φορά ποστ και δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτάμε για πειρατικές εφαρμογές (σορρυ αν δεν πρέπει) αλλά εγκατέστησα το appcake, έβαλα και το τελευταίο appsync και δεν περνάει τισ καινουργιες εφαρμογές και παιχνίδια, κανονικά απο το itunes. Μερικά τα περνάει απο ifunbox αλλά μερικά δεν τα περνάει ΟΥΤΕ απο εκεi (εκανα μια ερευνα και λεει δεν περνανε αυτα που είναι σπασμένα με clutch-2.0 και περνανε αυτα που είναι με rc32x ). Εχει κανεισ το ιδιο προβλημα; και τελικά είναι αυτο το μέρος για να συζητηθει;
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ταρχην ναι γραφεις ελληνικα και μονο και δεν μιλας για πειρατικα!!!!αυτο ηταν και πριν κανεις jailbreak η apple δεν σε αφηνε να κατεβασεις με 3g πανω απο τα 100 mb!!!υπαρχει καποιο tweak που σε αφηνει σου επιτρεπει το εχω δει αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε αυτη την στιγμη,ας βοηθησει οποιος θυμαται καλυτερα
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 02/07/2015 - 13:31