μια χαρα παει κι ειμαι απο τους πρωτους που το περασα σε iphone 5Πολλοι ειμαστε απο οτι ειδα που δεν ειχαμε προβλημα.
Μενουμε ως εχει περιμενοντας update απο τον Saruman.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 02/07/2015 - 17:59
Δημοσίευση 02/07/2015 - 17:54
μια χαρα παει κι ειμαι απο τους πρωτους που το περασα σε iphone 5Πολλοι ειμαστε απο οτι ειδα που δεν ειχαμε προβλημα.
Μενουμε ως εχει περιμενοντας update απο τον Saruman.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 02/07/2015 - 17:59
Δημοσίευση 02/07/2015 - 18:22
Συγνώμη αλλά επειδή έχω χαθεί μέσα στα πολλά ποστ και στα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί σε όσους προσπάθησαν να κάνουν jailbreak, ήθελα να ρωτήσω μιας και ετοιμάζομαι να κάνω και εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου.
Υπάρχει κάποιο ποστ που μου έχει ξεφύγει που να γράφει τη διαδικασία αναλυτικά για το πώς θα κάνουμε το jb; Η αντίστοιχα κάποιο βίντεο; Έχει διάφορα στο youtube αλλά δεν ξέρω αν είναι άξια εμπιστοσύνης.
Συγνώμη αν φαίνεται κουτή η ερώτηση, αλλά είμαστε κάποιοι (και πιστεύω είμαστε πολλοί) που είμαστε τελείως αρχάριοι στο jailbreak και φοβόμαστε λίγο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 02/07/2015 - 18:30
Σορρυ αν εχει ήδη απαντηθεί αλλά τελικά όσοι κάναμε jailbreak με 2.2.0 πρέπει να ξανακάνουμε ή κάνουμε κάτι άλλο ή περιμένουμε κάτι? Σόρρυ αλλά το χασα λίγο, ευχαριστώ
Δημοσίευση 02/07/2015 - 18:41
Συγνώμη αλλά επειδή έχω χαθεί μέσα στα πολλά ποστ και στα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί σε όσους προσπάθησαν να κάνουν jailbreak, ήθελα να ρωτήσω μιας και ετοιμάζομαι να κάνω και εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου.
Υπάρχει κάποιο ποστ που μου έχει ξεφύγει που να γράφει τη διαδικασία αναλυτικά για το πώς θα κάνουμε το jb; Η αντίστοιχα κάποιο βίντεο; Έχει διάφορα στο youtube αλλά δεν ξέρω αν είναι άξια εμπιστοσύνης.
Συγνώμη αν φαίνεται κουτή η ερώτηση, αλλά είμαστε κάποιοι (και πιστεύω είμαστε πολλοί) που είμαστε τελείως αρχάριοι στο jailbreak και φοβόμαστε λίγο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ!
1ο Post.
Σορρυ αν εχει ήδη απαντηθεί αλλά τελικά όσοι κάναμε jailbreak με 2.2.0 πρέπει να ξανακάνουμε ή κάνουμε κάτι άλλο ή περιμένουμε κάτι? Σόρρυ αλλά το χασα λίγο, ευχαριστώ
Δε κάνεις τίποτα άλλο απο το να περάσεις το τελευταίο Update αν δε το 'χεις κάνει ήδη.
Δημοσίευση 02/07/2015 - 18:44
Νίκο ευχαριστώ. Για 64 bit υπολογιστή είπατε ότι υπάρχει κάποιο θέμα τελικά ή όχι; Ή απλά κατεβάζω την αντίστοιχη έκδοση iTunes; Και αν ναι ποια είναι αυτή; Να πάω ας πούμε 12.0.x (64 bit);
Το αρχειάκι το TaiG ποιο είναι 2.2.0 που γράφει στο πρώτο ποστ ή ψάχνω για 2.2.1 που διάβασα πιο πάνω;
Δημοσίευση 02/07/2015 - 18:53
1ο Post.
Δε κάνεις τίποτα άλλο απο το να περάσεις το τελευταίο Update αν δε το 'χεις κάνει ήδη.
Δεν μου βγάζει κάποιο update το Cydia έχω το TaiG 8.1.3-8.x Untether (2.2.0). Σόρρυ κ πάλι απλά δεν μου είχε ξανατύχει το σενάριο αυτό
Δημοσίευση 02/07/2015 - 18:59
Νίκο ευχαριστώ. Για 64 bit υπολογιστή είπατε ότι υπάρχει κάποιο θέμα τελικά ή όχι; Ή απλά κατεβάζω την αντίστοιχη έκδοση iTunes; Και αν ναι ποια είναι αυτή; Να πάω ας πούμε 12.0.x (64 bit);
Το αρχειάκι το TaiG ποιο είναι 2.2.0 που γράφει στο πρώτο ποστ ή ψάχνω για 2.2.1 που διάβασα πιο πάνω;
12.1 στο iTunes, κατεβάζεις και τον Driver απο το #28.
TaiG το τελευταίο.
Δεν μου βγάζει κάποιο update το Cydia έχω το TaiG 8.1.3-8.x Untether (2.2.0). Σόρρυ κ πάλι απλά δεν μου είχε ξανατύχει το σενάριο αυτό
Υπάρχει στο Repo του TaiG η 2.2.1.
Περίμενε να ανέβει και στο Repo του Saurik.
Δημοσίευση 02/07/2015 - 19:12
12.1 στο iTunes, κατεβάζεις και τον Driver απο το #28.
TaiG το τελευταίο.
Υπάρχει στο Repo του TaiG η 2.2.1.
Περίμενε να ανέβει και στο Repo του Saurik.
apt.taig.com φώναξα YOLO και το κάρφωσα. Εντάξει όλα καλά ευχαριστώ ρε συ Νίκο μου τελείωσαν τα like τα πήρες όλα
Δημοσίευση 02/07/2015 - 19:49
Το OpenSSH είναι σχεδόν απαραίτητο σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα μελλοντικά, να αποφύγετε το Restore.
Με την εγκατάσταση του, απαραίτητη η αλλαγή του Pass.
-----
Κατεβάζoυμε MTerminal, το τρέχουμε και γράφουμε su. Στη συνέχεια πατάμε Return.
Εκεί μας ρωτάει για το υπάρχον Password. Το Default είναι alpine όπoυ και το συμπληρώνουμε. Return ξανά.
Τώρα αφού έχετε πρόσβαση στο τηλ, γράφετε passwd και πατήστε Return.
Προσοχή εδώ ό,τι γράφετε, να το γράφετε σωστά, μιας και δε θα φαίνεται κάτι στην οθόνη. Θα σας ρωτήσει να βάλετε νέο Pass.
Το συμπληρώνετε και Return. Το συμπληρώνετε ξανά για 2η φορά και Return.
Τέλος, φροντίστε να τον έχετε γραμμένο κάπου.
Δημοσίευση 02/07/2015 - 20:13
Εκανα jb με το 2.2.0 (τωρα ειδα οτι βγηκε 2.2.1) και στο ipad οταν ανοιξα το Cydia εσκασε και μετα εξαφανιστηκε ...το tool το ειδε παλι χωρις jb και αναγκαστικα το εκανα παλι.
τελικα δουλεψε (δεν ηταν και οτι ωραιοτερο).
Στο iphone 6 ειχε αλλη συμπεριφορα δηλαδη μετα το τελος στο restart εμεινε στο μηλο, αναγκαστικα εκανα reset (το αφησα 10 λεπτα) και ολα οκ μεσα.....(Κατι δεν μου αρεσε και εδω).
Προτεινετε να τα κανω παλι απο την αρχη με το 2.2.1 η να βαλω απλα το Update οταν το κανει Publish o saurik απο cydia?
btw υπαρχει καποιο φερεγγυο link για την 2.2.1 γιατι το site των taig δεν μου ανοιγει με τπτ.
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 02/07/2015 - 21:25
Εκανα jb με το 2.2.0 (τωρα ειδα οτι βγηκε 2.2.1) και στο ipad οταν ανοιξα το Cydia εσκασε και μετα εξαφανιστηκε ...το tool το ειδε παλι χωρις jb και αναγκαστικα το εκανα παλι.
τελικα δουλεψε (δεν ηταν και οτι ωραιοτερο).
Στο iphone 6 ειχε αλλη συμπεριφορα δηλαδη μετα το τελος στο restart εμεινε στο μηλο, αναγκαστικα εκανα reset (το αφησα 10 λεπτα) και ολα οκ μεσα.....(Κατι δεν μου αρεσε και εδω).
Προτεινετε να τα κανω παλι απο την αρχη με το 2.2.1 η να βαλω απλα το Update οταν το κανει Publish o saurik απο cydia?
btw υπαρχει καποιο φερεγγυο link για την 2.2.1 γιατι το site των taig δεν μου ανοιγει με τπτ.
Ευχαριστω!
Το έβαλα από το ρεπο: apt.taig.com το ξαναδοκίμασα μόλις μοιάζει σαν να "φορτώνει" το ρεπο αλλά λειτουργεί κανονικά. Θα σου έλεγα ξαναδοκίμασε ως τα τώρα δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα δουλεύουν τα πάντα 3g/gps όλα.
Δημοσίευση 02/07/2015 - 21:39
Τελευταία επεξεργασία από: tryf, 02/07/2015 - 21:40
Δημοσίευση 02/07/2015 - 21:50
Υπάρχει τρόπος να δούμε τον φάκελο documents των εφαρμογών στο pc;Με ifunbox και iexplorer δεν γίνεται . Προσπάθησα και με το filza να επαναφέρω παλιά saves αλλά οι εφαρμογές μετά κρασαρουν και δεν ανοίγουν!
Χρειάζεσαι Apple File Conduit "2". Μετά εδώ var/mobile/Containers/Data/Application.
Αν και μπορείς απο iFunBox στο Managing App Data.
Δημοσίευση 02/07/2015 - 21:53
Χρειάζεσαι Apple File Conduit "2". Μετά εδώ var/mobile/Containers/Data/Application.
Αν και μπορείς απο iFunBox στο Managing App Data.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες