Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

[TaiG] iOS 8.4 JailBreak

• Please log in to reply
1121 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   grimanisp

grimanisp

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/07/2015 - 16:18

Καλημέρα σε όλους,

έχω την τελευταία έκδοση του itunes x64 (12.2.0.145) και προσπαθώ να περάσω τους itunes drivers64_0205. Στο τέλος της εγκατάστασης κολλάει και εμφανίζει δεν ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να κολλάει και να μπορώ να σταματήσω τη διαδικασία μόνο μέσω διαχείρισης εργασιών.

Τι μου προτείνετε να κάνω για να μπορέσω να προχωρήσω σε jb;

Επίσης γιατί η επιλογή της απενεργοποίησης συνθηματικού είναι ανενεργή στο iphone?

Ευχαριστώ πολύ

Να ευχαριστησω τους διαχειριστες του forum για την βοηθεια, την καθοδηγηση και την αμεση απαντηση τους.

Μαλλον ακολουθειτε την μεθοδο του "φτιαξτο μονος σου" εν το προκειμενο μαθε μονος σου.

Ευχαριστω και παλι!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 04/07/2015 - 16:38

Να ευχαριστησω τους διαχειριστες του forum για την βοηθεια, την καθοδηγηση και την αμεση απαντηση τους.

Μαλλον ακολουθειτε την μεθοδο του "φτιαξτο μονος σου" εν το προκειμενο μαθε μονος σου.

Ευχαριστω και παλι!

Ως καινούργιο μέλος που είσαι να σε ενημερώσω πως ακολουθούν κάτι που δε το κάνουν σε άλλα φόρουμ:

Μετά απο 500 ίδιες ερωταπαντήσεις την ημέρα περιμένουν μπάς και πατήσει κάποιος την αναζήτηση πάνω δεξιά και όχι να περιμένει έτοιμη μασημένη τροφή. Είναι άνθρωποι και όχι Bots..και σίγουρα καθόλου υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό το πράγμα, πράττουν όπως νομίζουν. Έχουν την ελευθερία αυτή όπως έχεις και συ την ελευθερία της απαίτησης απάντησης στο πρόβλημα σου.

Όσον αφορά το θέμα σου, επειδή δε γνωρίζει κανείς mod αυτού του κόσμου τι χρήση έχει υποστεί το pc σου, θα σου πρότεινα για αρχή να δοκίμαζες σε ενα 2ο υπολογιστή φίλου, γνωστού, κ.ο.κ.-η λογική λέει πως θα σου δουλέψει με την πρώτη στη τελευταία έκδοση Taig/iTunes. Και αν ήμουν εγώ προσωπικά στην θέση σου θα το χα επιχειρήσει ήδη αντι να πατάω Refresh στο θέμα..

Φιλικα

#438   grimanisp

grimanisp

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/07/2015 - 17:24

σαφώς και ουδείς είναι υποχρεωμένος να μου απαντήσει, αλλά φαντάστηκα πως μιας και ονομάζεται φόρουμ και ο λόγος ύπαρξης ενός φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων για ένα κοινό θέμα ενδιαφέροντος και η βοήθεια-καθοδήγηση ανθρώπων που δεν γνωρίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν κάποιες πληροφορίες για το θέμα με το οποίο ασχολείται το φόρουμ, ότι θα βρισκόταν κάποιος να δώσει μια απάντηση αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δεν εβρεθει.
Συγνώμη αγαπητέ μου φίλε για την παράλογη απαίτηση μου καθώς και για το σχόλιο αγανάκτησης που ανήρτησα εκ των υστέρων.
Άλλωστε και ένα φόρουμ δεν είναι τίποτα περισσότερο και από μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, άρα ορθώς μου υπενθυμίζεις πως είναι παράλογο να ζητάς βοήθεια από κάποιον που δεν έχει να κερδίσει τίποτα από εσένα.
Καλή συνέχεια φίλε μου και θα την βρω τη λύση μόνος μου
Ευχαριστώ

#439   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 04/07/2015 - 18:17

σαφώς και ουδείς είναι υποχρεωμένος να μου απαντήσει, αλλά φαντάστηκα πως μιας και ονομάζεται φόρουμ και ο λόγος ύπαρξης ενός φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων για ένα κοινό θέμα ενδιαφέροντος και η βοήθεια-καθοδήγηση ανθρώπων που δεν γνωρίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν κάποιες πληροφορίες για το θέμα με το οποίο ασχολείται το φόρουμ, ότι θα βρισκόταν κάποιος να δώσει μια απάντηση αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δεν εβρεθει.
Συγνώμη αγαπητέ μου φίλε για την παράλογη απαίτηση μου καθώς και για το σχόλιο αγανάκτησης που ανήρτησα εκ των υστέρων.
Άλλωστε και ένα φόρουμ δεν είναι τίποτα περισσότερο και από μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, άρα ορθώς μου υπενθυμίζεις πως είναι παράλογο να ζητάς βοήθεια από κάποιον που δεν έχει να κερδίσει τίποτα από εσένα.
Καλή συνέχεια φίλε μου και θα την βρω τη λύση μόνος μου
Ευχαριστώ

Συγνωμες δε χρειαζονται απο κανεναν, μονο κατανοηση..!! Πως λεει καποιος κατι και γιατι το λεει..

Μετα απο λιγες ωρες που δεν ειχε απαντηθει το ερωτημα σου και με τετοιο υφος απαντησης αν ημουν εγω προσωπικα Mod δε θα σου απανταγα.

Και μη νομιζεις, και σε μενα πχ δεν ειχε απαντηθει ενα ερωτημα για μια θηκη γνωστης εταιρειας που χα ρωτησει (και απεδειχθη και φολα), δεν μπηκα στην διαδικασια να πω "μα γιατι δεν μου απανταει κανεις" ή "μα καλα ρε παιδια γιατι δε με προειδοποιησατε πως εχει θεμα"

Διοτι σε αλλες στιγμες με ειχαν βοηθησει σε θεματα που δεν ηξερα- και βοηθησα και γω με τη σειρα μου επισης. Αυτη ειναι η εννοια ενος Forum. Απ την στιγμη που θεωρεις -με οποιονδηποτε τροπο και υφος- δεδομενη και στανταρ μια απαντηση στην απορια σου τοτε χανεις την εννοια του τι πραγματικα σημαινει Forum.

Ειμαι σιγουρος πως θα την βρεις, καλη τυχη σου ευχομαι!

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 04/07/2015 - 18:19.

#440   Andreas24

Andreas24

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:06

Γιατι δεν λειτουργουν τα links για κατεβασμα του 8.4 απο το site μας?

#441   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:13

Λειτουργούν. Με τι Browser είσαι?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/07/2015 - 19:21.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#442   Andreas24

Andreas24

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:18

Λειτοργούν. Με τι Browser είσαι?

mozilla απο Linux mint.

#443   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:21

Παιδιά θέλω να περάσω στο iPad 3 WiFi που έχω με iOS 8.3 τις σπασμένες εφαρμογές που έχω και δεν ξέρω σε ποιο repository θα βρω αν θυμάμαι καλά το appsync για να περάσουν.
Επίσης τα περισσότερα repositories απο το website του «Αργοναύτη» δεν ολοκληρώνουν το κατέβασμα και σταματούν.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί έκανα jailbreak με το TaiG για την 8.4 και πέρασα το Cydia δεν μπορώ να περάσω τις σπασμένες εφαρμογές;

#444   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3,140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:23

Παιδιά θέλω να περάσω στο iPad 3 WiFi που έχω με iOS 8.3 τις σπασμένες εφαρμογές που έχω και δεν ξέρω σε ποιο repository θα βρω αν θυμάμαι καλά το appsync για να περάσουν.
Επίσης τα περισσότερα repositories απο το website του «Αργοναύτη» δεν ολοκληρώνουν το κατέβασμα και σταματούν.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί έκανα jailbreak με το TaiG για την 8.4 και πέρασα το Cydia δεν μπορώ να περάσω τις σπασμένες εφαρμογές;

Απαγορεύεται η αναφορά σε κλεμμένο λογισμικό στο forum

#445   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:23

mozilla απο Linux mint.

Ίσως γι' αυτό. Τσέκαρε απο εδώ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#446   Andreas24

Andreas24

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2015 - 19:25

mozilla απο Linux mint.

Chrome και κατεβαίνει.Ευχαριστώ πολύ.

#447   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 04/07/2015 - 20:14

Απαγορεύεται η αναφορά σε κλεμμένο λογισμικό στο forum

Δηλαδή εσύ μέσα στην κρίση έχεις όλες τις εφαρμογές αγορασμένες;

#448   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 04/07/2015 - 20:16

Αλλο πραγμα ειπε. Και φανταζομαι υπαρχουν ανθρωποι που αγορασαν εφαρμογες οχι χτες αλλα πριν χρονια (οντας μια απο αυτους μπορω να το πω). Γιατι αντιστοιχα μπορει να σε ρωτησει καποιος πως αγορασες αειφον εν μεσω κρισης.

Η αναφορα σε πειρατικο υλικο ειπε οτι απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ ΜΕΣΑ στο φορουμ.
Whatsapp doc?

#449   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,209 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/07/2015 - 20:16

Για τους χρήστες Mac αν και είναι λίγο μπελαλίδικη η διαδικασία, μέσω Parallels και Windows 7 και κατέβασμα το αρχείο των drivers που έχει ο Νίκος στο πρώτο post γίνεται μια χαρά το jailbreak. 

Μισή ώρα υπόθεση βαριά η εγκατάσταση, Paralalles+Windows 7+iTunes. To jailbreak 2 λεπτά υπόθεση μετά.

Once You Go Mac You Never Go Back

#450   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3,140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 04/07/2015 - 20:23

Ναι τις έχω αγορασμένες, είμαι βολεμένος, λέμε ΝΑΙ στην συμφωνία, ΝΑΙ για ένα καλύτερο αύριο, ΝΑΙ για ρευστότητα κ ανταγωνιστικότητα! Τώρα αν εσύ δεν είσαι καλό θα είναι να ψαχτείς πως να την περάσεις παρά να ζητάς ιδέες για κλέψιμο, εφόσον δεν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές που οι περισσότερες έχουν 0,99 ευρώ. Η marillina πιστεύω σε κάλυψε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες