Παιδιά θέλω να περάσω στο iPad 3 WiFi που έχω με iOS 8.3 τις σπασμένες εφαρμογές που έχω και δεν ξέρω σε ποιο repository θα βρω αν θυμάμαι καλά το appsync για να περάσουν.
Επίσης τα περισσότερα repositories απο το website του «Αργοναύτη» δεν ολοκληρώνουν το κατέβασμα και σταματούν.Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί έκανα jailbreak με το TaiG για την 8.4 και πέρασα το Cydia δεν μπορώ να περάσω τις σπασμένες εφαρμογές;
Για το AppSync μπορείς να ψάξεις στο Google και να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις μιας και στο φόρουμ απαγορεύεται αναφορά σε πειρατικό υλικό.Κανείς από εμάς δεν θα μπει στην διαδικασία να κρίνει το αν θα βάλεις σπασμένες εφαρμογές η όχι αλλά για αυτό απαντήσεις δεν θα βρεις εδώ.
Επίσης το θέμα έχει και νομικές διαστάσεις που κανείς από εμάς δεν είναι διατεθειμένος να τις υποστεί.
Σχετικά με το repo του argonayti μόνο εκείνος ξέρει να σου πει αν και δεν ξέρω και αν μπορεί και ο ίδιος γιατί μπορεί να είναι θέμα του myrepospace που μπορεί να κάνει ο καθένας το δικό του repo και να ανεβάζει τα πακέτα του.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/07/2015 - 20:25.