Καλησπέρα.
Πόση ώρα σας πήρε περίπου το jailbreak?
(κολλημένο στο 80% περίπου 15 λεπτά)
Τελευταία επεξεργασία από: Tomby, 11/08/2015 - 20:25
Δημοσίευση 11/08/2015 - 20:22
Καλησπέρα.
Τελευταία επεξεργασία από: Tomby, 11/08/2015 - 20:25
Δημοσίευση 11/08/2015 - 20:56
Δημοσίευση 11/08/2015 - 21:21
Καλησπέρα.
Ξανακάνε τη διαδικασία απο την αρχή.
Παιδιά είμαι 8.4 jb και ξαφνικά όταν ξεκλειδώνω την συσκευή με θολώνει κάτω στην μπάρα και δεν βγάζει τίποτα εκτος από την εικόνα του background, τι κάνω ? εκανα hard reset αλλα τιποτα..
Ευχαριστω
Τσέκαρε τι πέρασες τελευταίο απο Cydia.
Δημοσίευση 11/08/2015 - 21:25
Δημοσίευση 11/08/2015 - 22:39
Δημοσίευση 12/08/2015 - 15:40
Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν το πρόβλημα με την μπλε οθόνη και επανεκκίνηση είναι hardware ή μπορεί να φταίει το jailbreak? Εδώ και λίγες μέρες έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα, ειδικά όταν βγάζω πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα. το κινητό ήταν jailbreak. Το έχω κάνει restore και set up as new εδώ και λίγη ώρα και φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα. Εσείς τι λέτε; ( Πληροφοριακά έως τώρα έχω κάνει 2 φορές αντικατάσταση το κινητό).
Δημοσίευση 12/08/2015 - 16:00
Εβαλα το tone enabler για να περασω ringtone αλλα εξκολουθω να μην βλεπω τη θεση και τη διαδρομη μεσω ifunbox.υπαρχει καμια ιδεα?
Δημοσίευση 12/08/2015 - 16:24
Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν το πρόβλημα με την μπλε οθόνη και επανεκκίνηση είναι hardware ή μπορεί να φταίει το jailbreak? Εδώ και λίγες μέρες έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα, ειδικά όταν βγάζω πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα. το κινητό ήταν jailbreak. Το έχω κάνει restore και set up as new εδώ και λίγη ώρα και φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα. Εσείς τι λέτε; ( Πληροφοριακά έως τώρα έχω κάνει 2 φορές αντικατάσταση το κινητό).
Bug του TaiG είναι αυτό. Μη σε ανησυχεί.
Εβαλα το tone enabler για να περασω ringtone αλλα εξκολουθω να μην βλεπω τη θεση και τη διαδρομη μεσω ifunbox.υπαρχει καμια ιδεα?
Η διαδρομή είναι Library/Ringtones. Διαφορετικά δοκίμασε απο εδώ.
beta.unlimapps.com/
Δημοσίευση 12/08/2015 - 16:31
Σε ευχαριστώ και πάλι Νίκο. Προς στιγμής είχα τρελαθεί. Δεν θα άντεχα και τρίτη αντικατάσταση. Μου φαίνεται θα κάτσω για λίγο καιρό χωρίς jailbreak και βλέπουμε. Καλό δεκαπενταύγουστο!
beta.unlimapps.com/
Δημοσίευση 12/08/2015 - 18:22
beta.unlimapps.com/
Τι να δοκιμασω απο αυτο το repo?τη library δεν τη βρισκω πουθενα μεσα απο το ifunbox.
Δημοσίευση 14/08/2015 - 13:03
παιδια θελω καποιος να με βοηθησει ..εκανα το jailbreak αλλα μετα την επανακινηση εξαφανιστηκαν πολλες εφαρμογες απο το τηλεφωνο , δεν μπορω να καλεσω να στειλω μνμ δν εχω app store δεν βγαζω φωτογραφιες και τετοια τ νακανω σας παρακαλω βοηθηστε με !
Δημοσίευση 14/08/2015 - 13:05
παιδια θελω καποιος να με βοηθησει ..εκανα το jailbreak αλλα μετα την επανακινηση εξαφανιστηκαν πολλες εφαρμογες απο το τηλεφωνο , δεν μπορω να καλεσω να στειλω μνμ δν εχω app store δεν βγαζω φωτογραφιες και τετοια τ νακανω σας παρακαλω βοηθηστε με !
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 14/08/2015 - 13:06
Δημοσίευση 14/08/2015 - 13:06
Μου έχει συμβεί μια φορά και δεν βρήκα άκρη θες μάλλον restore το κινητό μέσω itunes και ξανά πάλι τζειλμπρεικ.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες