κάποιοι έβγαλαν άκρη με itunes gift card
πως?
Δημοσίευση 06/07/2015 - 15:04
κάποιοι έβγαλαν άκρη με itunes gift card
πως?
Δημοσίευση 06/07/2015 - 15:19
πας κι αγοραζεις μια gift card απο public την περνας και σου κρατανε το υπολοιπο που χρωσταςπως?
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 06/07/2015 - 15:20.
Δημοσίευση 06/07/2015 - 15:24
πας κι αγοραζεις μια gift card απο public την περνας και σου κρατανε το υπολοιπο που χρωστας
παω αγοραζω μια 15 αρα και την συνδεω με το app store? δε θα με αφηνει αφου εχει κολλησει στο οτι πρεπει να ενεργοποιησω την χρεωστικη που εχω ηδη
Δημοσίευση 06/07/2015 - 15:27
την παιρνει εαν διαβασεις απο την αρχη τι εχουμε γραψει την παιρνει γιατι ειναι της apple αυτη η καρτα!!!θα την περασεις θα τραβηξουν τα λεφτα και θα εχεις κι υπολοιπο συν οτι θα κανεις και της ενημερωσεις σου κι οταν με το καλο ανοιξουν οι τραπεζες ξαναβαζεις την καρτα σου!!!!διαβασε λιγο απο την αρχηπαω αγοραζω μια 15 αρα και την συνδεω με το app store? δε θα με αφηνει αφου εχει κολλησει στο οτι πρεπει να ενεργοποιησω την χρεωστικη που εχω ηδη
Δημοσίευση 06/07/2015 - 15:45
την παιρνει εαν διαβασεις απο την αρχη τι εχουμε γραψει την παιρνει γιατι ειναι της apple αυτη η καρτα!!!θα την περασεις θα τραβηξουν τα λεφτα και θα εχεις κι υπολοιπο συν οτι θα κανεις και της ενημερωσεις σου κι οταν με το καλο ανοιξουν οι τραπεζες ξαναβαζεις την καρτα σου!!!!διαβασε λιγο απο την αρχη
επειδη ειμαι ασχετος στο συγκεκριμενο θεμα.αγοραζω μια gift card,λεω στη κοπελα να μου την περασει στο account μου και πληρωνεται η εφαρμογη που εχω αγορασει ηδη για να ξεμπλοκαριστει? θα μπορω να αγοραζω μονο gift cards για να πληρωνω εφαρμογες? να μην εξαρτιεμαι δηλαδη απο χρεωστικη?
Δημοσίευση 06/07/2015 - 15:50
κοιτα για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου περνεις απο ενα μαγαζι μια apple gift card πχ δεκα ευρω την περνας στο τηλεφωνο σου και θα εχεις μετα στο τηλεφωνο σου δεκα ευρω!!!!τωρα αναλογα το υπολοιπο που εχεις το υπολοιπο τωσα θα σου τραβηξει η apple απο την gift card και θα εχεις το υπολοιπο!!!!θα μπορεις να κανεις αναβαθμισεις κανονικα και θα μπορεις να αγορασεις εφαρμογες μεχρι το υπολοιπο της gift card μεχρι να ανοιξουν οι τραπεζες ξανα και περασουμε της καρτες μας κανονικα!!!!επειδη ειμαι ασχετος στο συγκεκριμενο θεμα.αγοραζω μια gift card,λεω στη κοπελα να μου την περασει στο account μου και πληρωνεται η εφαρμογη που εχω αγορασει ηδη για να ξεμπλοκαριστει? θα μπορω να αγοραζω μονο gift cards για να πληρωνω εφαρμογες? να μην εξαρτιεμαι δηλαδη απο χρεωστικη?
Δημοσίευση 06/07/2015 - 16:09
κοιτα για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου περνεις απο ενα μαγαζι μια apple gift card πχ δεκα ευρω την περνας στο τηλεφωνο σου και θα εχεις μετα στο τηλεφωνο σου δεκα ευρω!!!!τωρα αναλογα το υπολοιπο που εχεις το υπολοιπο τωσα θα σου τραβηξει η apple απο την gift card και θα εχεις το υπολοιπο!!!!θα μπορεις να κανεις αναβαθμισεις κανονικα και θα μπορεις να αγορασεις εφαρμογες μεχρι το υπολοιπο της gift card μεχρι να ανοιξουν οι τραπεζες ξανα και περασουμε της καρτες μας κανονικα!!!!
πως την περναω στο τηλεφωνο την καρτα? αυτο σου λεω τοση ωρα.στα προηγουμενα ποστ δε το γραφει
Δημοσίευση 06/07/2015 - 16:12
πως την περναω στο τηλεφωνο την καρτα? αυτο σου λεω τοση ωρα.στα προηγουμενα ποστ δε το γραφει
βλεπεις κατω κατω στο apple store σου που λεει εξαργυρωσει εκει την περνας!!!!
ImageUploadedByTapatalk1436191916.530695.jpg 64.78KB 46 downloads ImageUploadedByTapatalk1436191930.442064.jpg 43.13KB 44 downloads
Δημοσίευση 06/07/2015 - 16:16
βλεπεις κατω κατω στο apple store σου που λεει εξαργυρωσει εκει την περνας!!!!ImageUploadedByTapatalk1436191916.530695.jpgImageUploadedByTapatalk1436191930.442064.jpg
ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 06/07/2015 - 16:19
απλα να ξερεις φιλε μου ποσα τους χρωστας να βαλεις και τη αναλογη καρτα!!!!το πρωι μιλησα κι εγω με apple ελλαδως και μου ειπαν τα ιδια κι εγω εχω να κανω αναβαθμιση τρεις εφαρμογες αλλα ειμαι μακρια απο μαγαζια που πουλανε gift card οποτε αναγκαστικα περιμενω!!!!ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 06/07/2015 - 16:22
Μόλις τώρα μου κατέβασε κανονικά updates για Skype + Ryanair app χωρίς να ζητήσεις επιβεβαίωση στοιχείων καρτας κλπ
Για νεα δωρεαν εφαρμογη ομως υπαρχει προβλημα.
Δημοσίευση 06/07/2015 - 21:44
Δημοσίευση 06/07/2015 - 23:07
Προφανώς όλα τα παραπάνω ήταν δωρεάν. Και για αυτό σε άφησε να τα κατεβάσεις. Τα επι πληρωμής έχουν θέμα. Πλέον δεν μπορείς να κανείς αγορές μέσα από το App Store.Παιδιά δεν ξερω τι πρόβλημα έχετε αλλά εγώ δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με visa Πειραιώς
Εχω κανει update κανονικά σε 5 εφαρμογές και τις τελευταίες 3 μέρες κατέβασα infinity blade star walk 2, ote fon, win bank mobile
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 06/07/2015 - 23:07.
Δημοσίευση 06/07/2015 - 23:22
Προφανώς όλα τα παραπάνω ήταν δωρεάν. Και για αυτό σε άφησε να τα κατεβάσεις. Τα επι πληρωμής έχουν θέμα. Πλέον δεν μπορείς να κανείς αγορές μέσα από το App Store.
Δημοσίευση 06/07/2015 - 23:25
φυσικα εάν υπάρχει κάποιο παλιό χρέος το οποίο λόγο του θέματος με τις τράπεζες δεν μπορεί να εξοφληθεί από την συνδεδεμένη κάρτα δεν θα σε αφήσει να κατεβάσεις ούτε δωρεάνΑν δεις πιο πάνω υπάρχει θέμα και με το κατέβασμα free εφαρμογών
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες