φυσικα εάν υπάρχει κάποιο παλιό χρέος το οποίο λόγο του θέματος με τις τράπεζες δεν μπορεί να εξοφληθεί από την συνδεδεμένη κάρτα δεν θα σε αφήσει να κατεβάσεις ούτε δωρεάν
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 06/07/2015 - 23:34.
Δημοσίευση 06/07/2015 - 23:33
φυσικα εάν υπάρχει κάποιο παλιό χρέος το οποίο λόγο του θέματος με τις τράπεζες δεν μπορεί να εξοφληθεί από την συνδεδεμένη κάρτα δεν θα σε αφήσει να κατεβάσεις ούτε δωρεάν
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 06/07/2015 - 23:34.
Δημοσίευση 07/07/2015 - 00:29
Πήρα τηλέφωνο την Πειραιώς και μου επιβεβαίωσε οτι ειναι καραγκιόζηδες και τα έχουν μπλοκάρει ολα μέχρι νεοτέρας
Μαλιστα και παιδεύομαι να κάνω μια αγορα μέσω Paypal 0.99 και δεν μπορώ....
Δημοσίευση 07/07/2015 - 04:05
Κανένα χρέος δεν υπάρχει. Χρεωστική είναι η μια απο τις κάρτες που έχω αναφέρει. Χρήματα έχει μέσα, δόσεις δεν έχει σε εκκρεμότητα (εφόσον είναι χρεωστική κι όχι πιστωτική), και ούτε και υπάρχει κάποια εντολή εφάπαξ χρέωσης. Και λειτουργεί και μια χαρά σε ελληνικά καταστήματα όλες αυτές τις μέρες.
To πρόβλημα προέκυψε σε μένα όπου μια κίνηση (αγορα app) 25 Ιουνίου δεν περάστηκε παρα μόνο στις 2 Ιουλίου οπότε με τα capital controls και αμέσως μετά από restore δεν με άφηνε να περάσω τίποτα αν δεν εξοφλούσα την εφαρμογή. Μόλις έβαλα gift card κωδικό ξεκόλλησε.
Οι Ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές λειτουργούν ΕΝΤΟΣ Ελλάδος κανονικά για οποιαδήποτε αγορά. ΔΕΝ λειτουργούν για εξωτερικό και ΔΕΝ λειτουργεί το paypal το paysafe κτλ.
Ώσπου να ξεκλειδώσει το σύστημα αν έχετε περασμένη χρεωστική/πιστωτική στο ΑppStore και δεν είχατε κάνει πρόσφατα αγορά λογικά δεν έχετε μπλοκάρει και κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές κανονικα. Για όλους τους άλλους σαν εμένα gift card και όλα καλά.
Δημοσίευση 07/07/2015 - 05:21
To πρόβλημα προέκυψε σε μένα όπου μια κίνηση (αγορα app) 25 Ιουνίου δεν περάστηκε παρα μόνο στις 2 Ιουλίου οπότε με τα capital controls και αμέσως μετά από restore δεν με άφηνε να περάσω τίποτα αν δεν εξοφλούσα την εφαρμογή. Μόλις έβαλα gift card κωδικό ξεκόλλησε.
Οι Ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές λειτουργούν ΕΝΤΟΣ Ελλάδος κανονικά για οποιαδήποτε αγορά. ΔΕΝ λειτουργούν για εξωτερικό και ΔΕΝ λειτουργεί το paypal το paysafe κτλ.
Ώσπου να ξεκλειδώσει το σύστημα αν έχετε περασμένη χρεωστική/πιστωτική στο ΑppStore και δεν είχατε κάνει πρόσφατα αγορά λογικά δεν έχετε μπλοκάρει και κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές κανονικα. Για όλους τους άλλους σαν εμένα gift card και όλα καλά.
Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Αυτό είναι το περίεργο, ότι στην περίπτωσή μου, έχω να αγοράσω app αρκετούς μήνες.
Δημοσίευση 07/07/2015 - 11:16
λοιπον μιλησα με apple υπαρχει προβλημα για εμας που αγοραζαμε εφαρμογες!!!εγω εχω ενα υπολοιπο γιατι αργησαν να τα τραβηξουν και μπηκαμε στα capital controls οποτε εαν κι εχω χρηματα στην καρτα δεν μπορουν να τα τραβηξουν!!!!και πρεπει κι εγω να παρω μια gift cardΠαιδιά δεν ξερω τι πρόβλημα έχετε αλλά εγώ δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με visa Πειραιώς
Εχω κανει update κανονικά σε 5 εφαρμογές και τις τελευταίες 3 μέρες κατέβασα infinity blade star walk 2, ote fon, win bank mobile
Δημοσίευση 07/07/2015 - 18:15
Να ρωτησω κατι διαφορετικο?
Αγοραζω μια Gift Card 20 euro πχ οταν θα χρεαστει να μου τραβηξει τα χρηματα για τα 200 GB του iCloud θα τα τραβηξει κανονικα?
Δημοσίευση 07/07/2015 - 20:25
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 09/07/2015 - 17:45
Δημοσίευση 09/07/2015 - 18:09
Καλησπερα σας...
Αγορα Gift Card απο που??
Δημοσίευση 09/07/2015 - 18:28
Καλησπερα σας...
Media Markt εχει σιγουρα. Προφανως και αλλου..
Δημοσίευση 09/07/2015 - 18:36
Δημοσίευση 09/07/2015 - 18:36
Καλησπερα σας...
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 09/07/2015 - 19:17
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 09/07/2015 - 20:31
Και istorm
Δημοσίευση 09/07/2015 - 20:38
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες