Ο χρήστης DjVassel, στις 19 Jul 2015 - 15:26, έγραψε:
Όσο και να σου φαίνεται περίεργο δεν θα διαφωνήσω στο παραμικρό μαζί σου και συγνώμη αν σε πρόσβαλε το ποστ μου αλλα σε καμία περίπτωση δεν έλεγα για εσένα εσυ έχω δει το site έχεις αρκετά καλές τιμές.Τωρα αν ειναι μαύρη αγορά το eBay απο την στιγμή που δεν χαρακτηρίζεται παράνομο με νόμο δεν μπορώ να το ξέρω.Εχεις δίκιο οτι το eBay και το Amazon ειναι διαρροή χρημάτων έξω μικρή βέβαια ή μπορεί και μεγάλη αλλα ειναι...αλλα ο Έλληνας και ξαναλέω οχι εσυ αλλα γενικά έριξε τις τιμές του ώστε να πάρω απο αυτόν;Θα σου φέρω παράδειγμα οχι τεχνολογίας μια φίλη μου ασχολητε με τα νύχια ένα είδος μανό στην Ελλάδα το πουλάνε 15€ και το ιδιο ακριβός ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΜΩΣ το πήρε απο eBay 2,5€ άρα πες μου αυτός που το πουλάει 15€ δεν μπορεί να το πάει 10€ αυτός δηλαδή που δεν παίρνει 1 τεμάχιο αλλα πολλά το παίρνει 2,5€ ακόμα και σε αυτήν την τιμή να το παίρνει βάλε και ένα ΦΠΑ 23% γιατί εχει μαγαζί βάλε και το κέρδος κλπ κλπ δεν ειναι αισχροκέρδεια;Άρα γιατί να μην πάρω απο έξω σαφώς βέβαια κάνοντας ζημιά στην χώρα μου.....Με 26% φορολογια και 100% προκαταβολη φορου, τα περισσοτερα μαγαζια που βλεπεις στο skroutz αυτη τη στιγμη που μιλαμε μπαινουν ΜΕΣΑ και δε βγαζουν το παραμικρο. Στο μυαλο καποιου που συγκρινει το ebay με την Ελλαδα νομιζεις οτι ειναι αισχροκερδια, αλλα δε χρειαζεται να εισαι οικονομολογος για να το καταλαβεις. Στην ουσια κλεφτης ειναι ο πωλητης ebay που κανει εμποριο μαυρο, χωρις να εχει κανει πουθενα εναρξη δραστηριοτητας και δε πληρωνει τον παραμικρο φορο οπουδηποτε.
Βασικα η νοοτροπια που περιγραφεις οτι δε ψωνιζεις απο τον Ελληνα ειναι που εφερε την ελληνικη οικονομια εδω που ειναι, αλλα ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα