Καταρχάς να δείς το Status αν έχεις γίνει Verified.
Μετά κάνεις ο,τι θες.
Δημοσίευση 20/01/2016 - 03:28
Απο που ακριβώς;Καταρχάς να δείς το Status αν έχεις γίνει Verified.
Μετά κάνεις ο,τι θες.
Τελευταία επεξεργασία από: tsoupri, 20/01/2016 - 03:36
Δημοσίευση 20/01/2016 - 03:37
Καταχάς τον κωδικό στον αφαίρεσα.
Επειδή το άλλαξαν το Site τους, λογικά απο το Wallet στο Credit Cards πας να βάλεις το κωδικό που είδες στις κινήσεις να την πιστοποιήσει.
Αν δεν είναι εκεί ίσως στο Summary.
Δημοσίευση 20/01/2016 - 05:32
Δημοσίευση 20/01/2016 - 09:12
Κατατοπιστικοτατος! Απλα να ανφερθει για οσους δεν εχουν διαβατηριο και θα τους χρησιμευε λογαριασμος iban ωστε να μπορουν να κανουν και withdraw απο paypal και γενικα για να εχουν και τις λειτουργιες της number 26 ειναι η leupay με ενα λογαριασμο εκει παιρνεις και iban και επιβεβεωνοντας το λογαριασμο με ταυτοτητα και αποδηκτικο διευθηνσης σου στελνουν και δωρεαν την mastercard τους και φωρτωνοντας τον λογαριασμο με καρτα ελληνικη κατευθειαν στη leupay (1% χρεωση επι το ποσου που θα στειλουμε) και εμφανιζονται αμεσα τα χρηματα στη leupay και μετεπειτα μπορουμε να κανουμε top up κατευθειαν στη revolut το ποσο που θελουμε με την καρτα της leupay και να προχωρησουμε στην αγορα που θελουμε.
το καλό με τη LeuPay είναι όπως πολύ σωστά γράφεις πως μπορείς να μεταφέρεις χρήματα απ'ευθείας από Ελληνική κάρτα και να κάνεις άμεσα αγορές μέσα από τη virtual mastercard που παρέχουν από την εφαρμογή LeuPost (μόνο για Android).
εδώ όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει περισσότερα για τις υπηρεσίες LeuPay και LeuPost και εδώ ένα συγκριτικό ανάμεσα σε Revolut, Number26 και LeuPay.
Παρακάτω είναι οι κάρτες (σύμφωνα με αναφορές χρηστών) που συνδέονται με LeuPay και LeuPost:
Χρεωστική Mastercard Πειραιώς
Χρεωστική Mastercard Eurobank
Χρεωστική Mastercard Alpha
Χρεωστική Mastercard Attica
Προπληρωμένη Mastercard Πειραιώς (WeBuy)
Kάρτες που ΔΕΝ γίνεται σύνδεση με LeuPay και LeuPost
Πιστωτική Mastercard Εθνικής
Πιστωτική Visa Alpha
Πιστωτική Visa Alpha (Gold)
Χρεωστική Visa Alpha,
Χρεωστική Mastercard Εθνικης
για μεταφορα χρηματων απο Ελληνικη καρτα σε LeuPay ή LeuPost η προμηθεια ειναι 1%
η μεταφορα των χρηματων ειναι αμεση (1-2 δευτερολεπτα)
*** όρια μεταφορών ***
μη verified καρτα 100€ / μερα & 1.000€ / ετος
verified καρτα 1.000€ / μερα & 25.000€ / ετος
το verification της καρτας γινεται με χρεωση της και αποστολη 4ψηφιου κωδικου στο πεδιο της χρεωσης (οπως και με το PayPal)
Δημοσίευση 20/01/2016 - 12:17
Στο PayPal έχω βάλει δυο κάρτες πως μπορώ να βάλω primary την δεύτερη κάρτα ;
Υπάρχει κάποια επιλογή κάπου στο site ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/01/2016 - 12:34
Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά την ώρα που πας να κανείς την αγορά και σε κατευθύνει στο PayPal σου ,πριν πατήσεις pay μπορείς να αλλάξεις κάρτα (εάν φυσικά έχεις δηλωμένες 2-3 κτλ κάρτες )Μπορεί να μας πει κάποιος γιατί εγώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 20/01/2016 - 12:37
Δημοσίευση 20/01/2016 - 13:04
Στο PayPal έχω βάλει δυο κάρτες πως μπορώ να βάλω primary την δεύτερη κάρτα ;
Υπάρχει κάποια επιλογή κάπου στο site ?
Μπορεί να μας πει κάποιος γιατί εγώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα;
Απο Wallet κάτω χαμηλά αλλάξ'τε σε Old Account View. Μετά My Money - Debit and Credit Cards - Update.
Δημοσίευση 20/01/2016 - 15:06
Δημοσίευση 20/01/2016 - 15:29
Iban λογαριασμό πάντως,ακόμα δε μπορώ να βάλω σε PayPal για withdraw!
Έχει προσθέσει κάνεις τώρα τελευταία;
έχει αναφερθεί αρκετές φορές, χρειάζεται να στειλεις email ή να πάρεις τηλέφωνο (εκεινη τη στιγμή σου λεει οκ κύριε, σας το εκανα enable, προσπαθείστε ξανά)
το τηλέφωνο είναι 0035 αν θυμάμαι, Ιρλανδία; θα το δεις μολις μπεις στη σελίδα και πατήσεις το contact us
Δημοσίευση 20/01/2016 - 15:30
Iban λογαριασμό πάντως,ακόμα δε μπορώ να βάλω σε PayPal για withdraw!
Έχει προσθέσει κάνεις τώρα τελευταία;
μπορείς να ανοίξεις δωρεάν IBAN λογαριασμό στο www.leupay.eu , να κάνεις εκεί withdraw τα χρήματα του PayPal.
Δημοσίευση 20/01/2016 - 16:15
Λουξεμβούργο είναι,θα δοκιμάσωέχει αναφερθεί αρκετές φορές, χρειάζεται να στειλεις email ή να πάρεις τηλέφωνο (εκεινη τη στιγμή σου λεει οκ κύριε, σας το εκανα enable, προσπαθείστε ξανά)
το τηλέφωνο είναι 0035 αν θυμάμαι, Ιρλανδία; θα το δεις μολις μπεις στη σελίδα και πατήσεις το contact us
Δημοσίευση 20/01/2016 - 16:16
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες