Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iPhone 6 Plus: Πρόγραμμα αντικατάστασης iSight Camera

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
97 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 22/08/2015 - 19:28

Με αυτό το σκεπτικό,γιατί να μην περιμένω του χρόνου για το iPhone 7?? Φίλε μου μια χαρά είναι και το 6άρι.Άλλωστε από την παρουσίαση του τον Σεπτέμβριο,καλά Χριστούγεννα θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ελλάδα.

Κοίταξε εάν μου έλεγες πριν 5 μήνες ναι πάρε το 6 θα σου έλεγα, αλλά τώρα τι είναι 2,5 μήνες αναμονής για το νέο μοντέλο?

Βέβαια δεν μπορώ να σου πω τι να πάρεις, απλά την γνώμη μου είπα και μόνο.

Και το 6 Plus είναι βαρβάτο τηλέφωνο ότι και να λένε για το 1GB Ram και για τον Α8 που είναι διπύρηνος κτλπ... δεν υστερεί σε ταχύτητα με άλλες κορυφαίες συσκευές...

Εάν πάρεις 6 / 6 Plus να το χαρείς :)

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/08/2015 - 19:37

Κοίταξε εάν μου έλεγες πριν 5 μήνες ναι πάρε το 6 θα σου έλεγα, αλλά τώρα τι είναι 2,5 μήνες αναμονής για το νέο μοντέλο?

Βέβαια δεν μπορώ να σου πω τι να πάρεις, απλά την γνώμη μου είπα και μόνο.

Και το 6 Plus είναι βαρβάτο τηλέφωνο ότι και να λένε για το 1GB Ram και για τον Α8 που είναι διπύρηνος κτλπ... δεν υστερεί σε ταχύτητα με άλλες κορυφαίες συσκευές...

Εάν πάρεις 6 / 6 Plus να το χαρείς :)

Να είσαι καλά φίλε μου.Προς θεού δεν πήρα στραβά τη γνώμη σου.Απλά δεν είμαι από εκείνους που πρέπει ντε και καλά να έχουν πάντα το τελευταίο μοντέλο.

#48   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2015 - 19:44

Να είσαι καλά φίλε μου.Προς θεού δεν πήρα στραβά τη γνώμη σου.Απλά δεν είμαι από εκείνους που πρέπει ντε και καλά να έχουν πάντα το τελευταίο μοντέλο.

Πάντως ούτε και εγώ καίγομαι να αλλάξω το πλέων σε λίγους μήνες "συλλεκτικό" 6 Plus. 

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#49   Kostinios

Kostinios

iPH Enthousiast

• 362 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/08/2015 - 19:55

Με αυτό το σκεπτικό,γιατί να μην περιμένω του χρόνου για το iPhone 7?? Φίλε μου μια χαρά είναι και το 6άρι.Άλλωστε από την παρουσίαση του τον Σεπτέμβριο,καλά Χριστούγεννα θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ελλάδα.

δε είναι έτσι. άλλο 2-3 μήνες και άλλο ένα χρόνο. βέβαια εσύ αποφασίζεις άλλα όπως και να το κάνεις αξίζει την αναμονή! παντός λογικά Νοέμβριο θα έχει έρθει Ελλάδα το 6s

Τελευταία επεξεργασία από: Kostinios, 22/08/2015 - 19:55

#50   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 22/08/2015 - 21:35

Είμαι μέσα στο χρονολογικό περιθώριο, αλλά δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα η κάμερα...! Έχω όμως θέμα με οθόνη, (καμένα πιξελ στην πάνω αριστερά γωνία ) και με το Touch ID (σαν να μην είναι καλά βιδωμένο). Αν το στείλω κάπου θα γίνει λογικά αντικατάσταση;

Το έχω αγοράσει από iStorm. Με ποια εταιρία είναι καλύτερο να επικοινωνήσω ;;

#51   trooperas

trooperas

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Twitter:@cpanagos
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/08/2015 - 23:25

Γνωρίζουμε σε πόσο καιρό γίνεται η αντικατάσταση της κάμερας εφόσον πληρεί τις προυποθέσεις παραπάνω; Πχ αν το παω σε καποιον apple premium reseller σε πόσο χρονικο διαστημα γινεται η αντικατάσταση της κάμερας;

#52   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/08/2015 - 23:50

Γνωρίζουμε σε πόσο καιρό γίνεται η αντικατάσταση της κάμερας εφόσον πληρεί τις προυποθέσεις παραπάνω; Πχ αν το παω σε καποιον apple premium reseller σε πόσο χρονικο διαστημα γινεται η αντικατάσταση της κάμερας;

Επειδή ακομα ειναι νωρίς και δεν πιστεύω αν έχουν έρθει Καμερες να εχει έρθει κάποια καλή ποσότητα πιστεύω μέσα σε μια μέρα θα γίνεται. Αλλα μπορεί να γίνει και με επιτόπου αναμονή. Βγαίνει πιο εύκολα και απο την μπαταρία..

#53   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2015 - 23:52

Είμαι μέσα στο χρονολογικό περιθώριο, αλλά δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα η κάμερα...! Έχω όμως θέμα με οθόνη, (καμένα πιξελ στην πάνω αριστερά γωνία ) και με το Touch ID (σαν να μην είναι καλά βιδωμένο). Αν το στείλω κάπου θα γίνει λογικά αντικατάσταση;

Το έχω αγοράσει από iStorm. Με ποια εταιρία είναι καλύτερο να επικοινωνήσω ;;

Θα σου γίνει αντικατάσταση με refurbished.

#54   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2015 - 23:55

Θα σου γίνει αντικατάσταση με refurbished.

Καλά ναι, σίγουρα για refurbished πάμε τότε.. Λέω να το πάω σε λίγο καιρό που θα μπω φαντάρος και θα πλησιάσει τον χρόνο...! Με ποια εταιρία να επικοινωνήσω καλύτερα ;

Επίσης για την κάμερα μερικές φορές μου φαίνεται ΚΩΣ βγάζει χαμηλότερης ποιότητας φωτογραφίες, κυρίως με χαμηλό φωτισμό - φως από λάμπες..

#55   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:27

Επίσης για την κάμερα μερικές φορές μου φαίνεται ΚΩΣ βγάζει χαμηλότερης ποιότητας φωτογραφίες, κυρίως με χαμηλό φωτισμό - φως από λάμπες..

Δεν μου έχει τύχει αυτό η μπορεί να μην το έχω προσέξει, σε χαμιλό φωτισμό με Flash βγάζει πεντακάθαρη φώτο, τώρα χωρίς φλάς βγάζει φωτογραφία αλλά έχει θόρυβο.

Αλλα τι να περιμένεις δεν είναι DSLR έτσι. Αλλα να το τονίσουμε βγάζει αξοπρεπές φωτογραφίες σε χαμιλό φωτισμό και χωρίς χρήση Flash.

#56   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:32

Δεν αντιλέγω..! Με φλας βγάζει τέλειες φωτογραφίες! Αλλά μερικές φορές, χωρίς φλας, δεν μπορώ να πω πως είναι φωτογραφίες από iPhone 850€..! Αρκετός ο θόρυβος.

Γενικά δεν έχω πρόβλημα.. Αν χρειαστώ τέλεια φωτογραφία θα χρησιμοποιήσω την dslr !

#57   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:44

Ανεβάζω εδώ μερικές φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας! Εγώ προσωπικά το βλέπω ότι δεν έχει θέμα...

Προσωπικά δεν νομίζω να χρειάζεται επισκευή η κάμερα, αλλά μια δεύτερη γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη! 

Πλάκα κάνεις έτσι? :)

Με 2 και κάτι βδομάδες πρίν τη παρουσίαση του S, δεν υπάρχει λόγος για αγορά του 6.

Και ειδικά όταν οι τιμές απο Skroutz έχουν πάρει την ανηφόρα λόγω CC. Κάνε υπομονή να πάρεις το νέο "ιδανικό".

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#58   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:48

Πλάκα κάνεις έτσι? :)

βασικά ανησύχησα! Έβγαλα καμιά 20 άρια φώτος με διάφορες συνθήκες φωτισμού, και όλα Good.

Οπότε το ξεχνάω ότι το τηλέφωνο μου είναι στην "black list" τον προβληματικών γκουχου γκουχου... τον συλλεκτικών ήθελα να πω!  

Απλά η ψυχολογία μου έγινε ράκος με το όλο θέμα και χωρίς λόγο... ήθελα απλά μια επιβεβαίωση! 

#59   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/08/2015 - 01:03

Απλά η ψυχολογία μου έγινε ράκος με το όλο θέμα και χωρίς λόγο... ήθελα απλά μια επιβεβαίωση! 

Που να 'χε γίνει και τίποτα σοβαρό δηλαδή.. Πάλι καλά να λέμε.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#60   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 23/08/2015 - 01:08

Προσωπικά δεν νομίζω να χρειάζεται επισκευή η κάμερα, αλλά μια δεύτερη γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη! 

εγώ από τις εικόνες που βλέπω παρατηρώ προβληματική κάμερα...! η φωτογραφίες από iphone 6 plus σε καμια περίπτωση δεν είναι έτσι...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες