Με ενα jb iphone ή ipad και ενα apple tv μπορεις να παιξεις παιχνιδια στην τηλεοραση, ακομα και με το χειριστηριο του ps3 ή ps4, ή μπορεις να παρακολουθησεις ο,τι θελεις με το kodi. Άρα κατι κανει αυτος ο διαβολος...
Apple TV 4
Δημοσίευση 31/08/2015 - 12:15
Ad
Δημοσίευση 31/08/2015 - 13:56
Υπαρχουν και οι κονσολες του ανταγωνισμου αλλα στοιχιζουν τα διπλα λεφτα...Το μόνο θετικό είναι αυτό που είπες για office σουίτα! Όλα τα αλλά όπως προείπα στα δίνουν πλέον οι next-gen κονσόλες.. Μάλιστα το ps4 (δεν ξέρω για Xbox) μπήκε το spotify όποτε κάνουν/κάνει και αυτό..
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 31/08/2015 - 14:46
Υπαρχουν και οι κονσολες του ανταγωνισμου αλλα στοιχιζουν τα διπλα λεφτα...
Όπως λέει το αθρο η τιμή εκτιμάτε στα 150 με 200 δολάρια, εδώ σίγουρα κάτι παραπάνω...
νεο Xbox 300, νεο ps4 360...
Ναι παραπάνω άλλα κάνουν όλα όσα μπορεί να κάνει το TV (εδώ πάντα!) και παίζουν και όλα τα τελευταία παιχνίδια.. που κατά την γνώμη μου είναι κλάσης ανώτερα από τα mobile.. (με εξαιρέσεις πάντα!)
Δημοσίευση 31/08/2015 - 14:51
Δημοσίευση 31/08/2015 - 15:41
Τωρα οποίος εχει το 2 που δέχεσαι jb ειναι ένας media player πολλών δυνατοτήτων που εχει περιορισμό τα 720p...
Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες media players με απίστευτες δυνατότητες...ποιος ο λόγος να προβεί στην αγορά ενός εκ των δυο μονο η apple το ξερει....
Πάμε στην νέα γενιά...Apple TV 4....
Αν εχει ολα αυτά που λένε πίστεψε με θα πέσουν πάνω τα κοράκια κ θα εχουμε jailbreak σε χρόνο μηδέν....άρα κ άπειρες δυνατότητες...
Εγω δηλώνω παρόν στην αγορά του εφόσον το crash test αφήσει θετικά αποτελέσματα αλλα να πάρω ενα media player 150€ για να κανω mirroring ε δεν νομίζω!!!
Δημοσίευση 31/08/2015 - 16:08
Πολύ πιθανό όμως να έχει και το Apple TV 3 App Store....οποτε να δούμε την παρουσίαση και μετα βλέπουμε γιατί αν με 80€ έχω και παιχνίδια στο Apple TV 3 γιατί να μην τι πάρω;Και οτι άλλη εφαρμογή μπορεί να περάσω μέσα από το AppStore καλά βέβαια γούστα ειναι αυτά.....Πάντως για το 3 δεν υπάρχει καμία αξία να το πάρει κάποιος εκτος του mirroring...
Τωρα οποίος εχει το 2 που δέχεσαι jb ειναι ένας media player πολλών δυνατοτήτων που εχει περιορισμό τα 720p...
Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες media players με απίστευτες δυνατότητες...ποιος ο λόγος να προβεί στην αγορά ενός εκ των δυο μονο η apple το ξερει....
Πάμε στην νέα γενιά...Apple TV 4....
Αν εχει ολα αυτά που λένε πίστεψε με θα πέσουν πάνω τα κοράκια κ θα εχουμε jailbreak σε χρόνο μηδέν....άρα κ άπειρες δυνατότητες...
Εγω δηλώνω παρόν στην αγορά του εφόσον το crash test αφήσει θετικά αποτελέσματα αλλα να πάρω ενα media player 150€ για να κανω mirroring ε δεν νομίζω!!!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 31/08/2015 - 20:00
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 31/08/2015 - 22:44
10 μέρες ειναι θα μας λυθούν όλες οι απορίες.....Δεν νομιζω οτι θα παρει Store το 3... Αντε να παρει τη συνδρομητικη υπηρεσια της Apple για video/audio streaming...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/09/2015 - 00:47
Δημοσίευση 01/09/2015 - 10:45
Κατι μου λεει οτι με την ελευση του AppleTV 4 η Metal (οχι η μουσικη) θα περασει μερες δοξας!
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 01/09/2015 - 10:53
Μην το λες Apple ειναι αυτή θα ξεπουλήσει ακόμα και ένα άδειο κουτί να βγάλει με σήμα το μήλο....Ακριβώς...πάντως με τέτοια τιμή αγοράς πρέπει να προσφέρει πολλα περισσότερα απο τον ανταγωνισμό κ όχι μονο υπηρεσίες τηλεόρασης ταινιών κλπ γιατι διαφορετικά θα πάει άπατο...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/09/2015 - 10:58
Kι εγώ λέω να το πάρω , κι ας μήν το χρειάζομαι , απλά μου άρεσε το κουτάκι !!
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:14
Αυτο δεν ειναι ακριβες...Μην το λες Apple ειναι αυτή θα ξεπουλήσει ακόμα και ένα άδειο κουτί να βγάλει με σήμα το μήλο....
Το ειδαμε και με το iPhone 2G (παρολλο το hype που ειχε δημιουργηθει) καθως και με το Apple Watch
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 01/09/2015 - 13:58
Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε σε μικρό αριθμό χωρών σε περίπου ένα χρόνο μετα με το 3G και έως σήμερα δεν έχω δει κάτι αλλο στα κινητα και το Apple watch από που το βλέπεις αποτυχία;Αυτο δεν ειναι ακριβες...
Το ειδαμε και με το iPhone 2G (παρολλο το hype που ειχε δημιουργηθει) καθως και με το Apple Watch
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/09/2015 - 17:53
Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε σε μικρό αριθμό χωρών σε περίπου ένα χρόνο μετα με το 3G και έως σήμερα δεν έχω δει κάτι αλλο στα κινητα και το Apple watch από που το βλέπεις αποτυχία;
iPhone 2G: πουλησε ελαχιστα, το μπαμ εγινε με το 3G (λανσαροντας και το Appstore παραλληλα)
Apple Watch: πωλησεις κατω των προσδοκιων της Apple
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες