Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

iPhone 6S / Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1057 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:02

Λογικά θα έχει να κάνει με το Hardware της συσκευής και όχι με το iOS

jailbreak is not far for enabling all of those

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:02

Πόσο δλδ αργεί; 5 sec; 10; Είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτό; Αν είναι εναλλακτικά να μην ανοίγεις τόσα πολλά tab..θα μου πεις τώρα αν είχε 2gb θα είχα όλα τα tab ανοιχτά...νομίζω είναι λεπτομέρειες όλα αυτά..για μένα πιο σημαντικό θέμα είναι πχ η μπαταρία που δεν την παλεύει παρά η RAM...

To μεγαλυτερο προβλημα που ειχα και εχω ακομα με το refresh ειναι οταν διαβαζω κατι σε ενα site π.χ και θελω να κανω copy/paste κατι στο notes αλλα οταν γυρναω πισω πρεπει να βρω παλι που ημουν. Λεπτομερειες αλλα δεν παβει να ειναι θεμα. 

#183   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:03

16-17 ωρες χρηση με 6ωρο οθονη.. μια χαρα ειναι σε σχεση με αλλα s6 που βλεπω που δεν μπορουν να ξεπερασουν τις 3 ωρες SOT.. Ξαφνικα γινατε νοσταλγοι της μπαταριας; τι εγινε; μεχρι και το 5s δεν σας ενοιαζε καθολου αταν οι αλλοι με το g2 εβγαζαν 3πλασιους χρονους απο εσας.. ε ρε πως αλλαζουν οι καιροι.. το εχω πει αρκετες φορες οτι το 6plus σε αυτονομια ειναι εκπληκτικο.. μην αγχωνεσαι..

δεν θα την παλεψεις και εγω χρηστης apple  απο το 1994  μολις πεις μια αληθεια πεφτουν οι φανατικοι να σε φανε,εχουμε και λεμε

μπαταρια πιο μικρη  =χρηστης apple  ε και τι εγινε αφου κραταει το ιδιο διοτι το ios9 ειναι πιο ελαφρυ  ,τον πειραζει δηλαδη αν κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια

παταρια πιο μικρη  =χρηστης apple  παρε ενα powerbank

8 mp καμερα  =χρηστης apple  ,  κατι θα ξερει η apple  ,το τι ξερει κανεις δεν ξερει  (μονο οτι κανει τσιγκουνιες)

τα ταδε τηλ εχουν 4κ (πριν 10 μερες αυτο )  =χρηστης apple  ,ε και τι να το κανεις εχεις τηλεωραση 4k?

χαμηλοτερη αναλυση οθωνης   =χρηστης apple  , ε σιγα στο μεγεθος που ειναι το τηλεφωνο δεν διακρινεις διαφορα

αναρωτιεμε ,200 ε κανει το τηλ για να παραβλεπουμε η κοντα στο 1000αρικο οπου ευλογα ανεξαρτητα αν ειμαι χρηστης apple θεωρω οτι μου δινει πολυ λιγα εν σχεση με τον ανταγωνισμο , μια και το ειπα 

ανταγωνισμος   =χρηστης apple  ,δεν εχουμε ανταγωνισμο ,εχω ios 

#184   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:10

δεν θα την παλεψεις και εγω χρηστης apple απο το 1994 μολις πεις μια αληθεια πεφτουν οι φανατικοι να σε φανε,εχουμε και λεμε

μπαταρια πιο μικρη =χρηστης apple ε και τι εγινε αφου κραταει το ιδιο διοτι το ios9 ειναι πιο ελαφρυ ,τον πειραζει δηλαδη αν κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια
παταρια πιο μικρη =χρηστης apple παρε ενα powerbank
8 mp καμερα =χρηστης apple , κατι θα ξερει η apple ,το τι ξερει κανεις δεν ξερει (μονο οτι κανει τσιγκουνιες)
τα ταδε τηλ εχουν 4κ (πριν 10 μερες αυτο ) =χρηστης apple ,ε και τι να το κανεις εχεις τηλεωραση 4k?
χαμηλοτερη αναλυση οθωνης =χρηστης apple , ε σιγα στο μεγεθος που ειναι το τηλεφωνο δεν διακρινεις διαφορα

αναρωτιεμε ,200 ε κανει το τηλ για να παραβλεπουμε η κοντα στο 1000αρικο οπου ευλογα ανεξαρτητα αν ειμαι χρηστης apple θεωρω οτι μου δινει πολυ λιγα εν σχεση με τον ανταγωνισμο , μια και το ειπα

ανταγωνισμος =χρηστης apple ,δεν εχουμε ανταγωνισμο ,εχω ios

Χαααααχχα.. καλα, αυτα τα ξερουμε χρονια τωρα.. εγω γουσταρω και τις 2 εταιριες, και καμια αλλη.. αλλα οταν φορας παρωπιδες και δεν βλεπεις μπροστα σου, υπαρχει θεμα.. εχω ακουσει δικαιολογημενα τοσα ατομα να παραπονιονται για την ram, το δικο του παει γαμιωντας.. ειναι special edition.. τα screenshot που αποθηκευει πριν κανει reload την εφαρμογη τα μεταφραζει ως ταχυτητα εναλλαγης εφαρμογων... γαμησε τα, καμια ελπιδα..

#185   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:16

16-17 ωρες χρηση με 6ωρο οθονη.. μια χαρα ειναι σε σχεση με αλλα s6 που βλεπω που δεν μπορουν να ξεπερασουν τις 3 ωρες SOT.. Ξαφνικα γινατε νοσταλγοι της μπαταριας; τι εγινε; μεχρι και το 5s δεν σας ενοιαζε καθολου αταν οι αλλοι με το g2 εβγαζαν 3πλασιους χρονους απο εσας.. ε ρε πως αλλαζουν οι καιροι.. το εχω πει αρκετες φορες οτι το 6plus σε αυτονομια ειναι εκπληκτικο.. μην αγχωνεσαι..

Ποιός σου είπε οτι δε με ένοιαζε? Μη τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Πρίν το σPlus, η πλειοψηφία στο θέμα αυτονομίας έκλαιγε. Οι υπόλοιποι απλά δεν ασχολούνταν.

Θα αγχωνόμουν μόνο αν ήμουν στο φανάρι :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#186   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:16

μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ?

#187   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:18

κατι ειναι και αυτο να κλαινε μονο οι κατοχοι τοy 6 και 6s

#188   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:18

Ποιός σου είπε οτι δε με ένοιαζε? Μη τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Πρίν το σPlus, η πλειοψηφία στο θέμα αυτονομίας έκλαιγε. Οι υπόλοιποι απλά δεν ασχολούνταν.

Θα αγχωνόμουν μόνο αν ήμουν στο φανάρι :)

Δεν χρειαζεται κανενα φαναρι πλεον.. ολα good.. αχχααχαχα.. η αληθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφερει η αυτονομια, εχω αλλες προτεραιοτητες επιλογης συσκευης, ουτε το 6plus το ειχα παρει γι αυτον τον λογο.. αλλα την ειχα καταβρει τοτε και μετα με το nexus 6 εκλαιγα κανεναν μηνα σε αυτο το κομματι.. του υψους και του βαθους σε αυτονομια αυτες οι 2 συσκευες.. παλι καλα το s6 edge δεν εχει τα χαλια του nexus σε αυτονομια..

#189   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:23

. Πως τα βαζουμε στο κινητο;

μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ?

Ενδεικτικά τα έβαλα. Μέχρι να βγεί κάποιο Tweak, όχι.

Εκτός και αν προλάβεις κανένα 6S. :)

Δεν χρειαζεται κανενα φαναρι πλεον.. ολα good.. αχχααχαχα.. η αληθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφερει η αυτονομια, εχω αλλες προτεραιοτητες επιλογης συσκευης, ουτε το 6plus το ειχα παρει γι αυτον τον λογο.. αλλα την ειχα καταβρει τοτε και μετα με το nexus 6 εκλαιγα κανεναν μηνα σε αυτο το κομματι.. του υψους και του βαθους σε αυτονομια αυτες οι 2 συσκευες.. παλι καλα το s6 edge δεν εχει τα χαλια του nexus σε αυτονομια..

A μπράβο.. Τώρα μιλάμε. Ο καθένας έχει τις δικές του πρωτεραιότητες και ανάγκες.

Δεν είναι ούτε Apple όλα, ούτε Sammy. Για το Νexus ειδικά τα ξέρω απο πρώτο χέρι, με φίλο που ακόμα κλαίει. Motorola FTW.

Και το κλείνω εδώ το Off.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#190   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:34

iphone-6s.jpg

Τα iPhone 6S / Plus ανακοινώθηκαν εχτές από την Apple (εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών τους) και ήδη τα Ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple έχουν ξεκινήσει να αναρτούν τις τιμές πώλησης ανά μοντέλο.

Ενημερωθείτε και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις τιμές στις οποίες θα έρθει το iPhone 6S / Plus στην Ελλάδα, κρατώντας ως γενικό πόρισμα πως παρατηρούνται αυξήσεις τις τάξεως των €40 ~ €50 σε σχέση με τις περσινές τιμές διάθεσης του iPhone 6 / Plus:

Τιμές πώλησης iPhone 6S / Plus, χωρίς συμβόλαιο (Γερμανία) country-icon-de.jpg

• iPhone 6S 16GB - Τιμή: €739
  • iPhone 6S 64GB - Τιμή: €849
  • iPhone 6S 128GB - Τιμή: €959
  • iPhone 6S Plus 16GB - Τιμή: €849
  • iPhone 6S Plus 64GB - Τιμή: €959
  • iPhone 6S Plus 128GB - Τιμή: €1069

Διαβάστε επίσης: iPad Pro, επίσημη παρουσίαση

Τιμές πώλησης iPhone 6S / Plus, χωρίς συμβόλαιο (Γαλλία) country-icon-fr-e1441887651905.png

• iPhone 6S 16GB - Τιμή: €749
  • iPhone 6S 64GB - Τιμή: €859
  • iPhone 6S 128GB - Τιμή: €969
  • iPhone 6S Plus 16GB - Τιμή: €859
  • iPhone 6S Plus 64GB - Τιμή: €969
  • iPhone 6S Plus 128GB - Τιμή: €1079

Διαβάστε επίσης: iPhone 6S/Plus vs iPhone 6/Plus vs iPhone 5S

Τιμές πώλησης iPhone 6S / Plus, χωρίς συμβόλαιο (Ηνωμένο Βασίλειο) flag_large.png

• iPhone 6S 16GB - Τιμή: £539
  • iPhone 6S 64GB - Τιμή: £619
  • iPhone 6S 128GB - Τιμή: £699
  • iPhone 6S Plus 16GB - Τιμή: £619
  • iPhone 6S Plus 64GB - Τιμή: £699
  • iPhone 6S Plus 128GB - Τιμή: £789

Behind the Scenes...

#191   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:34

Μήπως η σύγκριση δεν γίνεται μεταξύ 6s και 6;

Αφού γράφει 6 και 6S... Και το 70% προφανώς αναφέρεται στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο...

#192   init

init

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:36

Οι Καναδοί συνέδελφοι από την ιστοσελίδα MobileSyrup βρέθηκαν στο San Fransisco και είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στο χθεσινό event της Apple. Από εκεί μας μεταφέρουν ότι κατόπιν ερώτησης σε στελέχη της Apple, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα νέα μοντέλα έχουν πλέον μνήμη RAM 2GB.

Συγκριτικά με τα τωρινά μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η μνήμη RAM των νέων iPhone διπλασιάστηκε. Επίσης μαθαίνουμε ότι το iPad Pro έχει 4GB RAM και το νέο Apple TV 2GB RAM όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα 9to5Mac.

απο techblog

#193   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:37

Παρτε LAnGdroid παιδια...καλο ειναι και αυτο! Μη φοβαστε...δεν θα σας κρατησουμε κακια!

#194   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/09/2015 - 14:45

Υπολογίζοντας τις τιμές πώλησης iPhone 6S / Plus, χωρίς συμβόλαιο (Ελλάδα)

• iPhone 6S 16GB - Τιμή: €789
  • iPhone 6S 64GB - Τιμή: €909
  • iPhone 6S 128GB - Τιμή: €1039
  • iPhone 6S Plus 16GB - Τιμή: €909
  • iPhone 6S Plus 64GB - Τιμή: €1039
  • iPhone 6S Plus 128GB - Τιμή: €1149

#195   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus