Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

iPhone 6S / Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1057 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:05

Ειχες multitasking στο iPhone 6???

Κανονικά οσο δεν γέμιζε η RAM. 6-7 εφαρμογές τις σηκωνε χωρίς reload άνετα. 

Μετά άρχιζε το πρόβλημα. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:07

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#213   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:08

Κανονικά οσο δεν γέμιζε η RAM. 6-7 εφαρμογές τις σηκωνε χωρίς reload άνετα. 

Μετά άρχιζε το πρόβλημα.

Ολες οι εφαρμογες ηταν παγωμενες.οταν ανοίξεις καμια 10ρια εφαρμογες εκει θα θελεις και την ραμ σου.το εδειξαν και με το touch force αυτο σε IPhone 6 δεν γινοταν

#214   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:13

Ολες οι εφαρμογες ηταν παγωμενες.οταν ανοίξεις καμια 10ρια εφαρμογες εκει θα θελεις και την ραμ σου.το εδειξαν και με το touch force αυτο σε IPhone 6 δεν γινοταν

Οχι. Οι εφαρμογές τρεχουν στο υπόβαθρο για 20 λεπτά max, και μετά παγώνουν. 

Και σου ξαναλέω, το freeze - reload αρχίζει αν ανοίξεις πάνω απο 7 βαριές εφαρμογές, άρα είχες multitasking. 

Αλλά ακόμα δεν μου απάντησες τι ειναι πραγματικό multitasking? Να τρέχουν 10 εφαρμογές (ή παραπάνω) στο υπόβαθρο χωρίς να κλείνουν ποτέ και να κάνουν reload? 

Για μια φορητή συσκευή, αυτό απαιτεί να εχεις εκτός απο RAM και μια μπαταρία φορτηγού επάνω.

#215   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:17

Παιδες εχω ενα φιλαρακι Καλιφόρνια. Κοιταζα στο us apple store για να παρω το iphone 6s plus. Αλλα ακομα δεν βγαζει factory unlocked. Να πάρω verizon ή t-mobile. Ειναι κλειδωμενα στην Αμερικη αλλα σε παροχο αλλης χωρας ειναι ξεκλειδωτα. Εχει καποιο απο αυτα τις lte bands που θα εχει το ελληνικο μοντελο?

Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 10/09/2015 - 15:19

#216   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:19

Ρε μάγκες για τιμούλες θα μιλήσουμε ή είναι νωρίς ακόμη. Τσιμπήσανε στην ηπειρωτική ευρώπη αρά στο Ελλαδιστάν θα γελάμε μιας και με cc θα βρεθούμε όμηροι στην ελληνική κουτοπονηριά. Γερμανία πέρσυ 699-799-899-999 και φέτος :739-849-959-1069 αρα +40-70 ευρω από πέρσυ αναλόγως έκδοσης (iphone 6s16-6s64&6splus16-6s128&6splus64-6splus128 αντιστοίχως)

Αρα Ελλάδα 779-899-1029-1149

#217   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:22

Ενταξει εδωσε λιγο καμερα λιγο 3d touch θα εχουν να ασχοληθουν 1 χρονο ακομη ενω οι αλλοι πανε σε 4K ....4gb ram....ξερω ξερω....το αντροιντ θελει 8gb ram να παιξει θα πειτε !!!και εγω θα σας ξαναπω ....της κοντης ψ...ς της φταινε οι τριχες !!!ας ειχε και το iphone 2K ,2gb ram....και τα λεγαμε!!!

Να στο θέσω απλά.. γτι δεν βαζει η μαμα samsung 1-2gb στο galaxy? Εφυγες!

αδερφε δεν δινεις 700 euro τηλεφωνο για να κανεις μονο κλησεις...αν θες μονο κλησεις και θες να χεις κ λιγο το Facebook σου και λιγο το "ααα εχω iPhone", ενα 4S ειναι μπομπετο!!!....επισης το εργαλειο θα βγαζει 4Κ....επισης 12 MP φωτο...πραγμα που σημενει οτι οι 300 φωτο σου αυτοματως θα πιανουν διπλασιο χωρο....και τα βιντεο σου 10πλασιο χωρο (4Κ).... οποτε τι υποκειμενικα και πρασινα αλογα.... τα 16, ΔΕΝ κανουν... 

no offense παντα....

Here are untouched samples of the 1080p@30fps (0:15s, 31.3MB), 1080p@60fps (0:14s, 44.5MB) files. The bitrate here, as is to be expected, is much higher - "25Mbps" Picture: 8Mp jpeg= 2.4-(heavy)3mb (iphone 6) Υποθέτοντας πως το 4κ 2160p (4k) 35-45 Mbps και 12Mp 3-3.4MB και λειτουργικό 1,3-1,4 Gb... Ειναι ακριβώς όπως τα λες. do the math.!

Γιατι το iCloud Drive μπορεί να αποθηκεύει αρχεία, αλλά δεν μπορεί να έχει μέσα τις εφαρμογές σου κλπ. 

π.χ. αν εχεις κατεβάσει μια εφαρμογή 5gb αυτή πιάνει υποχρεωτικά χώρο στο τηλέφωνο. 

εε, για πες μ μια εφαρμογή μεγαλυτερη των 1,8-2 gb (Real racing & gta san andreas). MIA. εκτος αν εχεις iphone 3gs me navigon europe στα 3,8 gb με ios 3.1.2... για να θυμόμαστε.

Με καρτα ελληνικης τραπεζας, οπως ειναι σημερα οι συνθηκες στα CC, οχι!
Δεν ξερω αν εχεις προσβαση σε εταιρικη καρτα μηπως περναει αλλιως με καποια πατεντα αλα PayPal...

Υπαρχει κολπάκι για paypal να ξερετε.

wHmv0mJ.jpg

Λετε να ειναι αληθεια?? η παιζει κανα φωτοσοπι :huh:

Αποκλειεται να ισχύει.

Τι ακριβως να ψαξω παραπανω; κατι που εχω δει με τα ματια μου αφου εχουν περασει και οι 2 συσκευες απο τα χερια μου; αυτα τα ατου του iphone τα διαβαζετε μεσα σε blogs που αφορουν την Apple και τα μεταφερετε εδω μεσα ετσι απλα; τα εχετε δοκιμασει στην πραξη ποτε; εγω σου εδειξα αυτο που ηταν να σου δειξω με βιντεο.. της προσωπικης συσκευης μου κιολας.. τωρα αν εσυ αλλαζεις εφαρμογες στον task manager και τα screenshots που κραταει το συστημα τα μεταφραζεις ως multitasking και διαχειριση εφαρμογων, τοτε ασ'το, αδικα το συζηταω μαζι σου.. βαθια μεσα σου εχεις πειστει τι σημαινει 3gb ram και σωστη διαχειριση εφαρμογων.. δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο, καλημερα..

για να μην ακουω ΜΛΑΚΙΕΣ απο σας με το "Android.System.UI has stopped working".....

Τελευταία επεξεργασία από: coolvaggos, 10/09/2015 - 15:25

#218   DjSarita

DjSarita

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:26

αυτά όλα γίνονται στο ιός 9  στην κανούργια έκδοση ? η απλά μονο το 6s και 6s Plus ?

#219   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:27

Πραγματικό multitasking σημαίνει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή στο παρασκήνιο χωρίς να κλείσει, να κάνει reload κλπ. Όπως στα Windows σε ένα pc.

Σε mobile συσκευές θα το δεις σε maemo/meego και όχι στο Android που κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.
( N9 40 εφαρμογές live ανοιχτές, 0 κόλλημα, 1gb ram και n900 20-25 live με 256mb ram).

Η παραπάνω διαχείριση θεωρείται πραγματικό multitasking. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη διαχείριση από αυτή της apple, είναι απλά διαφορετική φιλοσοφία.

#220   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:28

Να στο θέσω απλά.. γτι δεν βαζει η μαμα samsung 1-2gb στο galaxy? Εφυγες!

Here are untouched samples of the 1080p@30fps (0:15s, 31.3MB), 1080p@60fps (0:14s, 44.5MB) files. The bitrate here, as is to be expected, is much higher - "25Mbps" Picture: 8Mp jpeg= 2.4-(heavy)3mb (iphone 6) Υποθέτοντας πως το 4κ 2160p (4k) 35-45 Mbps και 12Mp 3-3.4MB και λειτουργικό 1,3-1,4 Gb... Ειναι ακριβώς όπως τα λες. do the math.!

εε, για πες μ μια εφαρμογή μεγαλυτερη των 1,8-2 gb (Real racing & gta san andreas). MIA. εκτος αν εχεις iphone 3gs me navigon europe στα 3,8 gb με ios 3.1.2... για να θυμόμαστε.

Αποκλειεται να ισχύει.

για να μην ακουω ΜΛΑΚΙΕΣ απο σας με το "Android.System.UI has stopped working".....

Μωρε και εγώ 16άρι εχω. Η απάντηση μου ήταν στην ερώτηση γιατί να πάρεις 64άρι iPhone αντί για 50gb χώρο στο Cloud.

Δυστυχώς τα 50GB του Cloud δεν μπορούν να ισοσταθμίσουν τα 50 της εσωτερικής μνήμς αφού έχουν διαφορετικό λόγο ύπαρξης.

Και ακόμα και 2GB να είναι η εφαρμογή και να βάλεις 2-3 απο αυτες (π.χ. Infinity blade, Hearthstone (ονομαστικα 700mb , πραγματικα 1,4gb)) δεν μπορείς να τις έχεις στο Cloud. Πρέπει να είναι αποθηκευμένες στη συσκευή (+ τα save files τους).  

Αυτό εξήγησα στο φίλο απο πάνω. 

#221   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:34

Πραγματικό multitasking σημαίνει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή στο παρασκήνιο χωρίς να κλείσει, να κάνει reload κλπ. Όπως στα Windows σε ένα pc.

Σε mobile συσκευές θα το δεις σε maemo/meego και όχι στο Android που κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.
( N9 40 εφαρμογές live ανοιχτές, 0 κόλλημα, 1gb ram και n900 20-25 live με 256mb ram).

Η παραπάνω διαχείριση θεωρείται πραγματικό multitasking. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη διαχείριση από αυτή της apple, είναι απλά διαφορετική φιλοσοφία.

Αμ μπράβο, στα λόγια μου έρχεσαι. Προσωπικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει πραγματικό και ψεύτικο multitasking. Απλά έχει να κάνει με το τι θεωρεί ο καθένας multitasking. 

#222   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:36

Μωρε και εγώ 16άρι εχω. Η απάντηση μου ήταν στην ερώτηση γιατί να πάρεις 64άρι iPhone αντί για 50gb χώρο στο Cloud.

Δυστυχώς τα 50GB του Cloud δεν μπορούν να ισοσταθμίσουν τα 50 της εσωτερικής μνήμς αφού έχουν διαφορετικό λόγο ύπαρξης.

Και ακόμα και 2GB να είναι η εφαρμογή και να βάλεις 2-3 απο αυτες (π.χ. Infinity blade, Hearthstone (ονομαστικα 700mb , πραγματικα 1,4gb)) δεν μπορείς να τις έχεις στο Cloud. Πρέπει να είναι αποθηκευμένες στη συσκευή (+ τα save files τους).  

Αυτό εξήγησα στο φίλο απο πάνω. 

Μάλιστα. πόσες τετοιες θα βαλεις? 16-1,4=14,6gb. 50 gb sto icloud ολες οι φωτο (πλιν 2-3gb local στο iphone) ολες στο icloud. σου βάζω και 4gb local αν θες να μην buffareis μεσω νετ. 10Gb για εφαρμογες και μουσικη..

#223   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:37

Παιδες εχω ενα φιλαρακι Καλιφόρνια. Κοιταζα στο us apple store για να παρω το iphone 6s plus. Αλλα ακομα δεν βγαζει factory unlocked. Να πάρω verizon ή t-mobile. Ειναι κλειδωμενα στην Αμερικη αλλα σε παροχο αλλης χωρας ειναι ξεκλειδωτα. Εχει καποιο απο αυτα τις lte bands που θα εχει το ελληνικο μοντελο?

Της Verizon ξεκλείδωτο να λειτουργεί παντού.

Το ίδιο και με αυτό της T-Mobile εφόσον η αγορά γίνει απο Apple Store. Απο το 5S και μετά δε σε απασχολεί το μοντέλο για τις μπάντες.

LG8ISzO.gif

#224   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:39

Της Verizon ξεκλείδωτο να λειτουργεί παντού.

Το ίδιο και με αυτό της T-Mobile εφόσον η αγορά γίνει απο Apple Store. Απο το 5S και μετά δε σε απασχολεί το μοντέλο για τις μπάντες.

Αλλο 6αρι LTE στην αμερικη αλλο Ελλάδα, υπαρχει μια πιθανοτητα αν δν παρεις το σωστο να μην εχεις LTE εδω..

#225   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:41

Αλλο 6αρι LTE στην αμερικη αλλο Ελλάδα, υπαρχει μια πιθανοτητα αν δν παρεις το σωστο να μην εχεις LTE εδω..

Δεν υπάρχει καμιά τέτοια πιθανότητα.

Οι US συσκευές υποστηρίζουν τις μπάντες εδώ.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;