Ειναι οντως της verizon ξεκλειδωτο για χρηση σε αλλη χωρα πλην της αμερικης ( εν προκειμενω Ελλαδα)?Της Verizon ξεκλείδωτο να λειτουργεί παντού.
Το ίδιο και με αυτό της T-Mobile εφόσον η αγορά γίνει απο Apple Store. Απο το 5S και μετά δε σε απασχολεί το μοντέλο για τις μπάντες.
iPhone 6S / Plus
Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:42
Ad
Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:44
Δεν υπάρχει καμιά τέτοια πιθανότητα.
Οι US συσκευές υποστηρίζουν τις μπάντες εδώ.
http://www.apple.com/iphone/LTE/ ποοο....
Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:48
αδερφε δεν δινεις 700 euro τηλεφωνο για να κανεις μονο κλησεις...αν θες μονο κλησεις και θες να χεις κ λιγο το Facebook σου και λιγο το "ααα εχω iPhone", ενα 4S ειναι μπομπετο!!!....επισης το εργαλειο θα βγαζει 4Κ....επισης 12 MP φωτο...πραγμα που σημενει οτι οι 300 φωτο σου αυτοματως θα πιανουν διπλασιο χωρο....και τα βιντεο σου 10πλασιο χωρο (4Κ).... οποτε τι υποκειμενικα και πρασινα αλογα.... τα 16, ΔΕΝ κανουν...
no offense παντα....
Here are untouched samples of the 1080p@30fps (0:15s, 31.3MB), 1080p@60fps (0:14s, 44.5MB) files. The bitrate here, as is to be expected, is much higher - "25Mbps" Picture: 8Mp jpeg= 2.4-(heavy)3mb (iphone 6) Υποθέτοντας πως το 4κ 2160p (4k) 35-45 Mbps και 12Mp 3-3.4MB και λειτουργικό 1,3-1,4 Gb... Ειναι ακριβώς όπως τα λες. do the math.!
αιι περιμενω απάντηση.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:50
Εγώ στα λόγια σου ήμουν από πριν. Με άλλο παιδί διαφωνούσατεΑμ μπράβο, στα λόγια μου έρχεσαι. Προσωπικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει πραγματικό και ψεύτικο multitasking. Απλά έχει να κάνει με το τι θεωρεί ο καθένας multitasking.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:50
Μάλιστα. πόσες τετοιες θα βαλεις? 16-1,4=14,6gb. 50 gb sto icloud ολες οι φωτο (πλιν 2-3gb local στο iphone) ολες στο icloud. σου βάζω και 4gb local αν θες να μην buffareis μεσω νετ. 10Gb για εφαρμογες και μουσικη..
Καμία φώτο στη συσκευή σου λέω εγω. Βάλτες όλες στο cloud αν θες. Αφησε τις στον υπολογιστή σου.
Επίσης δεν ξεκινας 16gb εκτος αν πρώτη φορά στη ζωή σου μαθαίνεις για φορητες συσκευές οπότε να στα εξηγήσω λίγο.
Έχουμε και λέμε.
16gb ονομαστική χωρητικότητα, ας πάρουμε στο παραδειγμα μας το iPhone 6 Plus μου 16gb.
Το λειτουργικό τρώει τα 3,5 οπότε με το καλημέρα σας η συσκευή έρχεται με 11,5gb ελεύθερο χώρο.
Αμέσως απο αυτά τα 11,5gb αφαιρείς 500-600 που πιάνει το "other" χωρίς να περάσεις τίποτα οπότε πάμε στα 11gb.
Τώρα απο εδώ θα αφαιρέσεις τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινα και που δεν είναι μεγάλες έστω οτι έχεις 30 εφαρμογές με μέσο όρο 200mb (γιατί θα βάλεις το μέγεθος εφαρμογής και τη μνημη cache, π.χ. το Facebook παίζει στα 400-500mb) Αυτό αμέσως είναι 6gb απο τα 11 που είχαμε , φτάσαμε στα 5
Βάλε τώρα και 1 μεγάλη εφαρμογή 1,5gb , πάμε στα 3,5gb.
To 4k video που λες οτι πιάνει 35-45mb είναι ουτοπικό. Σε compressed μορφή, ενα 4k video χρειάζεται περίπου 350mb/min ενώ μια φωτογραφία 12mpx με το μέγιστο compress (.png format) είναι κοντά στα 7mb.
Άρα τα 3,5gb βγάζουν περίπου 10 λεπτά 4k video ή 500 φωτογραφίες. Και το θέμα δεν είναι που θα τις αποθηκεύσεις τελικά (στον υπολογιστή σου θα τις περάσεις ή στο cloud) αλλά του τι δυνατότητες θα εχεις απο άποψη χώρου να τραβήξεις.
Kαι όλα αυτά με 0 μουσική. Εστω ότι χρησιμοποιείς αποκλειστικά streaming services.
Δεδομένου αυτού, το 6S 16gb είναι αρκετό σαν χωρητικότητα για ένα μέσο χρήστη (βάζω και εμένα μέσα σε αυτούς), αλλά του δίνει περιορισμένες δυνατότητες όσον αφορά το κομμάτι του 4k video, 12mp photos.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 15:51
Εγώ στα λόγια σου ήμουν από πριν. Με άλλο παιδί διαφωνούσατε
Χαχαχαχα ναι ρε το κατάλαβα, απλά λέω να και κάποιος λογικος
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:01
Καμία φώτο στη συσκευή σου λέω εγω. Βάλτες όλες στο cloud αν θες. Αφησε τις στον υπολογιστή σου.
Επίσης δεν ξεκινας 16gb εκτος αν πρώτη φορά στη ζωή σου μαθαίνεις για φορητες συσκευές οπότε να στα εξηγήσω λίγο.
Έχουμε και λέμε.
16gb ονομαστική χωρητικότητα, ας πάρουμε στο παραδειγμα μας το iPhone 6 Plus μου 16gb.
Το λειτουργικό τρώει τα 3,5 οπότε με το καλημέρα σας η συσκευή έρχεται με 11,5gb ελεύθερο χώρο.
Αμέσως απο αυτά τα 11,5gb αφαιρείς 500-600 που πιάνει το "other" χωρίς να περάσεις τίποτα οπότε πάμε στα 11gb.
Τώρα απο εδώ θα αφαιρέσεις τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινα και που δεν είναι μεγάλες έστω οτι έχεις 30 εφαρμογές με μέσο όρο 200mb (γιατί θα βάλεις το μέγεθος εφαρμογής και τη μνημη cache, π.χ. το Facebook παίζει στα 400-500mb) Αυτό αμέσως είναι 6gb απο τα 11 που είχαμε , φτάσαμε στα 5
Βάλε τώρα και 1 μεγάλη εφαρμογή 1,5gb , πάμε στα 3,5gb.
To 4k video που λες οτι πιάνει 35-45mb είναι ουτοπικό. Σε compressed μορφή, ενα 4k video χρειάζεται περίπου 350mb/min ενώ μια φωτογραφία 12mpx με το μέγιστο compress (.png format) είναι κοντά στα 7mb.
Άρα τα 3,5gb βγάζουν περίπου 10 λεπτά 4k video ή 500 φωτογραφίες. Και το θέμα δεν είναι που θα τις αποθηκεύσεις τελικά (στον υπολογιστή σου θα τις περάσεις ή στο cloud) αλλά του τι δυνατότητες θα εχεις απο άποψη χώρου να τραβήξεις.
Kαι όλα αυτά με 0 μουσική. Εστω ότι χρησιμοποιείς αποκλειστικά streaming services.
Δεδομένου αυτού, το 6S 16gb είναι αρκετό σαν χωρητικότητα για ένα μέσο χρήστη (βάζω και εμένα μέσα σε αυτούς), αλλά του δίνει περιορισμένες δυνατότητες όσον αφορά το κομμάτι του 4k video, 12mp photos.
εε το ios 9 πιάνει 1,4 λεω εγώ τώρα... το other δεν ειμ σιγουρος αν ειν παντα πέραν του jailbreak... εστω 500mb to other.
εεε εχεις καποια canon 5d mark iii και γραφεις uncompressed? κατι? το iphone compressed γραφει.
εεε επιτελους ξεχωριστε τη διαφορα μεταξυ των MBytes και των Mbites.
και εγω μίλησα για ανα sec με παραδειγματα απο το gsm αρενα. 40Mb(ites)ps 40*60=2.400mbites = 240Mbyte to λεπτο.
για δες και τις φωτο http://web.forret.co...000&height=3000
και για πες ποιες εφαρμογες κατα μεσο ορο εχουν 200μβ (ισως ειν λιγο παρακατω 150) αλλα και παλι 30!
και για το cache μπορεις να το καθαριζεις icleanner.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:11
Μια γνωμη ακομα και απο εμενα....
Πιστευω οσο αφορα την ram....πως θα εχει 2gb...αν δεν εχει....τι να πω...μπραβο που μπορει να δουλεψει και με 1....(αρκει να μπορει!)
Σαν αναβαθμιση το ''s''...δινει οπως παντα...κατι που και παλι αλλαζει την εμπειρια χρησης...
Αν δεν το εχεις δεν επαθες και κατι...αλλα σιγουρα το θελεις! Οποιος μπορει (και το θελει)...σιγουρα θα το αποκτησει. Αλλιως παμε για το 7 ολοι οι αλλοι...
Οσο αφορα την καμερα....καλοδεχουμενη η οποια αναβαθμιση...αλλα οχι αξια να σε κανει να το αγορασεις απο μονη της....εκτος τι να πω...να ειναι για εσενα το ''α'' και το ''ω'' η φωτογραφια.
Στην ερωτηση λοιπον αν το αγοραζα....θα απαντησω ναι...απλα δεν θα τρεξω κι ολας. Αν παλι για τον οποιοδηποτε λογο δεν τα καταφερω...παμε για το 7. Πιστευω οσοι εχουν 6 ή 6 plus...καπως ετσι θα σκεφτουν.
Νομιζω ειναι η ωρα μου να βαλω την ios 9 GM....(θα μου πεις δεν μπορεις να περιμενεις μια εβδομαδα....) αλλα λεω να την βαλω...οπως και el capitan....αν καποιος μπορει να με βοηθησει με links με πμ....θα το εκτιμουσα!
Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 10/09/2015 - 16:12
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:12
Έχουμε και λέμε.
και θυμησε μ λιγο πότε 11,5 + 3,5 κανει 16?
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:12
εε το ios 9 πιάνει 1,4 λεω εγώ τώρα... το other δεν ειμ σιγουρος αν ειν παντα πέραν του jailbreak... εστω 500mb to other.
εεε εχεις καποια canon 5d mark iii και γραφεις uncompressed? κατι? το iphone compressed γραφει.
εεε επιτελους ξεχωριστε τη διαφορα μεταξυ των MBytes και των Mbites.
και εγω μίλησα για ανα sec με παραδειγματα απο το gsm αρενα. 40Mb(ites)ps 40*60=2.400mbites = 240Mbyte to λεπτο.
για δες και τις φωτο http://web.forret.co...000&height=3000
και για πες ποιες εφαρμογες κατα μεσο ορο εχουν 200μβ (ισως ειν λιγο παρακατω 150) αλλα και παλι 30!
και για το cache μπορεις να το καθαριζεις icleanner.
1,4 πιάνει το compressed αρχείο που θα κατεβάσεις. Μολις κάνει extract και εγκατασταθεί πιάνει 3,5gb μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Αυτό που μείωσε η Apple είναι ο χώρος που απαιτείται για να κατέβει το update, όχι ο χώρος που θέλει για να εγκατασταθεί.
To other δεν έχει να κάνει με το JB, υπάρχει σε κάθε συσκευή (εμένα π.χ. τώρα η συσκευή χωρίς JB χωρίς τίποτα έχει 1,2gb other).
Επίσης το Compressed 4k πιάνει 350-500Μb το λεπτό (ανάλογα τη συσκευή), τώρα το δοκιμάσαμε με ένα φίλο.
Η φώτο εξαρταται απο το format οπότε όντως μπορεί να είναι πολύ μικρότερη
Και σου ξαναλέω, 16gb εχω και το έχω υπερασπιστεί άπειρες φορές, δυστυχώς όμως φαίνεται οτι πια δεν θα είναι αρκετό (τουλάχιστον θα χρειάζεται να ασχολείσαι συνέχεια να γράφεις και να σβήνεις για να εισαι κομπλέ).
Anyway, ξεφύγαμε χωρίς λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν στη συσκευή τους Hearthstone , GTA , Infinity Blade 1,2,3 μαζί. Αυτοί δεν μπορούν να αγοράσουν χώρο στο Cloud για να τα αποθηκεύσουν, αυτοί πρέπει να πάρουν μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτό εξηγούσα στο φίλο, εσύ καταλαβαίνεις οτι σε βολεύει.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:13
και θυμησε μ λιγο πότε 11,5 + 3,5 κανει 16?
Λάθος στην αφαίρεση συγγνώμη. 4,5 πιάνει τότε, όχι 3,5.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:14
Δεν υπάρχει καμιά τέτοια πιθανότητα.
Οι US συσκευές υποστηρίζουν τις μπάντες εδώ.
για πες μ..
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:16
Τι να σου πει οι μπαντες verizon kai t-mo υποστηριζονται στην Ελλαδα.για πες μ..
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:17
Επειδη ασχολουμαι με το αντικειμενο υπαρχουν εφαρμογες για το iphone που αποθηκευουν σε TIFF.εεε εχεις καποια canon 5d mark iii και γραφεις uncompressed? κατι? το iphone compressed γραφει.
Η native κανει συμπιεση (αλλα δεν ειναι για πολλα μεταξυ μας)
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/09/2015 - 16:17
1,4 πιάνει το compressed αρχείο που θα κατεβάσεις. Μολις κάνει extract και εγκατασταθεί πιάνει 3,5gb μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Αυτό που μείωσε η Apple είναι ο χώρος που απαιτείται για να κατέβει το update, όχι ο χώρος που θέλει για να εγκατασταθεί.
To other δεν έχει να κάνει με το JB, υπάρχει σε κάθε συσκευή (εμένα π.χ. τώρα η συσκευή χωρίς JB χωρίς τίποτα έχει 1,2gb other).
Επίσης το Compressed 4k πιάνει 350-500Μb το λεπτό (ανάλογα τη συσκευή), τώρα το δοκιμάσαμε με ένα φίλο.
Η φώτο εξαρταται απο το format οπότε όντως μπορεί να είναι πολύ μικρότερη
Και σου ξαναλέω, 16gb εχω και το έχω υπερασπιστεί άπειρες φορές, δυστυχώς όμως φαίνεται οτι πια δεν θα είναι αρκετό (τουλάχιστον θα χρειάζεται να ασχολείσαι συνέχεια να γράφεις και να σβήνεις για να εισαι κομπλέ).
Anyway, ξεφύγαμε χωρίς λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν στη συσκευή τους Hearthstone , GTA , Infinity Blade 1,2,3 μαζί. Αυτοί δεν μπορούν να αγοράσουν χώρο στο Cloud για να τα αποθηκεύσουν, αυτοί πρέπει να πάρουν μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτό εξηγούσα στο φίλο, εσύ καταλαβαίνεις οτι σε βολεύει.
μαλιστααα οκει!! το 4κ δεν το πιστευω αν δν το δω γιατι ξερω επειδη ασχολούμαι με video editing πως 250/min... να φτάσω λιγο και σε κατι τελευταιο. κάτοχος 4ς ειμ με ios 6.1.3 και πολυ απλα πηγα στο mediatoolbox.framework και το bit rate απο 200.000kbps default το πηγα στα 110.000kbps. δεν εχει καμια διαφορα..........
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες