Τι ακριβως να ψαξω παραπανω; κατι που εχω δει με τα ματια μου αφου εχουν περασει και οι 2 συσκευες απο τα χερια μου; αυτα τα ατου του iphone τα διαβαζετε μεσα σε blogs που αφορουν την Apple και τα μεταφερετε εδω μεσα ετσι απλα; τα εχετε δοκιμασει στην πραξη ποτε; εγω σου εδειξα αυτο που ηταν να σου δειξω με βιντεο.. της προσωπικης συσκευης μου κιολας.. τωρα αν εσυ αλλαζεις εφαρμογες στον task manager και τα screenshots που κραταει το συστημα τα μεταφραζεις ως multitasking και διαχειριση εφαρμογων, τοτε ασ'το, αδικα το συζηταω μαζι σου.. βαθια μεσα σου εχεις πειστει τι σημαινει 3gb ram και σωστη διαχειριση εφαρμογων.. δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο, καλημερα..
Κι εγω με τα ματια μου το εχω δει, διπλα διπλα και τις 2 συσκευες. Ποια screenshots μου λες εσυ.
Προφανως θα το δω γραμμενο και σε blogs γιατι ετσι ειναι οπως και να το κανουμε αυτο δεν αλλαζει.
ΝΑΙ οκ το iPhone κατα τα λεγομενα σου δεν εχει multitasking, μονο τo Samsung εχει, ομολογουμενος εισαι αντικειμενικος, ΝΑΙ το βρηκες!
Σιγουρα καταλαβαινω την απογοητευση σου ενα κινητο με 1gb ram να δουλευει καλυτερα απο μια συσκευη "παντοδυναμη" με 3gb 150πυρινο επεξεργαστη κτλπ κτλπ κτλπ κτλπ.
Τελευταία επεξεργασία από: Speed7, 10/09/2015 - 17:59.