Όχι! 1Gb έχει. Τα επόμενα θα έχουν 2Gb
2άρα ράμ δέν είχει
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:39
Όχι! 1Gb έχει. Τα επόμενα θα έχουν 2Gb
2άρα ράμ δέν είχει
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:41
Λοιπόν έτσι έχω δώσει τηλέφωνα δικά μου και διάφορα αλλά απλά λες στον αγοραστή να δώσει εντολή αγοράς στην κούριερ και ο αγοραστής κάνει κατάθεση στην κούριερ το ποσών της αγοράς και η κούριερ έρχεται η την ίδια μέρα η την αμέσως επόμενη και σου δίνει τα χρήματα επιτόπου και παίρνει το προϊόν στην δικιά σας περίπτωση το τηλέφωνο. Και όλα κομπλέ!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:41
Δηλαδή ειναι καλυτερα έτσι λέτε αλλά στη περίπτωση που ειναι κάποιος απο Αθήνα και επειδή και εγώ απο Αθήνα είμαι δεν θα πρέπει να βρεθούμε απο κοντά;
Πάντως τυχερός αυτός που θα το πάρει δεν του έχω κάνει μεγάλη χρήση δεν το είχα για βασική συσκευή γιατί το πρόσεχα και η Μπαταρια όπως την έλεγξα τωρα έχει μόνο κάνει 90 κύκλους φόρτισης
Βάλτο πριν πέσει tsunami αγγελιών . Αν και επειδη προβλέπεται να αυξηθεί γενναία η τιμή πολλοί θα φάνε μεγάλη κρυάδα και θα αναθερμανθεί η ζήτηση καλών μεταχειρισμένων συσκευών
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:48
Λοιπόν έτσι έχω δώσει τηλέφωνα δικά μου και διάφορα αλλά απλά λες στον αγοραστή να δώσει εντολή αγοράς στην κούριερ και ο αγοραστής κάνει κατάθεση στην κούριερ το ποσών της αγοράς και η κούριερ έρχεται η την ίδια μέρα η την αμέσως επόμενη και σου δίνει τα χρήματα επιτόπου και παίρνει το προϊόν στην δικιά σας περίπτωση το τηλέφωνο. Και όλα κομπλέ!
Και πως εξασφαλίζεται ο αγορατής ότι δεν θα του στείλεις μπακατέλα ή συσκευή αλλ' αντ' άλλα?
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:52
ερώτηση τα ανακατασκευασμένα που έρχονται από την infoQuest 6 Plus μπορούν να πωληθούν τουλάχιστον σε καλή τιμή εάν δεν έχουνε ενεργοποιηθεί?
σκέφτομαι να δώσω ένα 64άρι που είχα στείλει και έγινε αντικατάσταση λόγο καμένο πίξελ και χαλασμένου touch id. Αφού έχω το 128άρι δεν έχω λόγο να το κρατάω πλέων.
Είναι ακόμα το τηλέφωνο με την αυτοκόλλητη ζελατίνα. Αυτό τώρα εγώ το πουλάω σαν μεταχειρισμένο;
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 14/09/2015 - 11:55
Και πως εξασφαλίζεται ο αγορατής ότι δεν θα του στείλεις μπακατέλα ή συσκευή αλλ' αντ' άλλα?
Αφού το προϊόν πριν το δώσεις στον κούριερ δεν θα το δείξεις και μπροστά στον κούριερ ότι δουλεύει σωστά ώστε να υπάρχει κάποιος μάρτυρας σε περίπτωση απάτης; Εγώ τουλάχιστον παίρνω τηλέφωνο και τον αγοραστή πριν δώσω το τηλέφωνο να μιλήσει και με τον κούριερ για να διαβεβαίωση ότι αυτό που παίρνει είναι αυτό που συμφωνήθηκε στην αγγελία.
Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 14/09/2015 - 11:56
Δημοσίευση 14/09/2015 - 12:04
Αφού το προϊόν πριν το δώσεις στον κούριερ δεν θα το δείξεις και μπροστά στον κούριερ ότι δουλεύει σωστά ώστε να υπάρχει κάποιος μάρτυρας σε περίπτωση απάτης; Εγώ τουλάχιστον παίρνω τηλέφωνο και τον αγοραστή πριν δώσω το τηλέφωνο να μιλήσει και με τον κούριερ για να διαβεβαίωση ότι αυτό που παίρνει είναι αυτό που συμφωνήθηκε στην αγγελία.
Τώρα καλή μαγκιά αν βρήκες τέτοιο αγοραστή αλλά είναι τοσα που πρέπει να προσέξει κανείς που δε γίνεται να αφεθείς στη γνώμη του courier. Και αν τελικά το courier έκανε λάθος ?
Ασε που αν το ψάξεις πολύ , η απάτη μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους ακόμη και να ανοιχτεί και να αντικατασταθει κατα την μεταφορά (εφόσον θα μιλάει τι προιόν είναι από όγκο - τιμη- και ένδειξη να ανοιχθεί για έλεγχο από τον παραλήπτη)
Αν τα σκεφτείς όλα ακόμη και πολύ λιγότερα να πάρεις από χέρι χερι καθαρή συναλλαγη , για μενα , αξίζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Δημοσίευση 14/09/2015 - 12:12
Τώρα καλή μαγκιά αν βρήκες τέτοιο αγοραστή αλλά είναι τοσα που πρέπει να προσέξει κανείς που δε γίνεται να αφεθείς στη γνώμη του courier. Και αν τελικά το courier έκανε λάθος ?
Ασε που αν το ψάξεις πολύ , η απάτη μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους ακόμη και να ανοιχτεί και να αντικατασταθει κατα την μεταφορά (εφόσον θα μιλάει τι προιόν είναι από όγκο - τιμη- και ένδειξη να ανοιχθεί για έλεγχο από τον παραλήπτη)
Αν τα σκεφτείς όλα ακόμη και πολύ λιγότερα να πάρεις από χέρι χερι καθαρή συναλλαγη , για μενα , αξίζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Ναι αλλά δεν μπορώ εγώ η εσύ η ο καθένας μας που να θέλει να πουλήσει ένα τηλέφωνο η ότι άλλο προϊόν, να γυρίζει όλη την Ελλάδα να βρίσκεις τον κάθε ενδιαφερόμενο να το δόσης χέρι με χέρι. Ένταξή εάν είναι στην πόλη που μένεις εννοείτε πως είναι καλύτερα να δοθεί χέρι με χέρι. Αλλά εάν είσαι 600 - 700 χιλιόμετρα μακρυά τι θα κάνεις; Και εάν δεν βρίσεις στην πόλη σου (ιδικά εγώ που μένω σε μια πόλη με maximum 10-15.000 κατοίκους) τι θα κάνεις μετά;
Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 14/09/2015 - 12:13
Δημοσίευση 14/09/2015 - 12:53
γιατί φταιει η Apple για τα μεταφορικά και τις προμήθειες; Εγω το παρήγγειλα απο Apple Store κανονικά και πλήρωσα ακριβώς την ίδια τιμή με πέρυσι για το 6. Το ότι ανεβαίνουν οι τιμές στο ευρώ επειδή η ισοτιμία αλλάζει πάλι η Apple δεν ευθύνεται. Και παρά την αύξηση της τιμής πάλι λιγότερα βγάζει απο πέρυσι λόγω της ισοτιμίας. Και στην Αμερική η τιμή ίδια έμεινε αν δεν κάνω λάθος. Πάλι γκρίνια για το τίποτα άρα..Φίλε μου και 800 να το δώσεις για να πάρεις αντίστοιχο s θα πρέπει να χώσεις αλλα 350 ευρώ για την ώρα...(789 GBP/1069EUR + προμήθεια τράπεζας + μεταφορικά) Είναι τρελο κι όμως αληθινό . Έχω την εντύπωση ότι αρχίζει η apple να χάνει το μέτρο . Με τα ίδια λεφτά παίρνεις ipad pro. Έχουμε ξεφύγει.
Δημοσίευση 14/09/2015 - 13:25
Οι τιμες ειναι ιδιες με περυσι.. Τωρα ΑΝ ο εκαστοτε προμηθευτης βαζει καπελο για μεταφορικα / capital control κλπ ειναι αλλο θεμα!! Οπως εχουμε ξαναπει αρκετες φορες , ΜΟΝΟ στην Ελλαδα (αντε και σε μερικες αλλες χωρες) ειναι τοσο ακριβο... γιατι 2 μου φιλοι ( αγγλια - ολλανδια ) εκαναν περυσι 2ετες συμβολαιο red 1 στην vodafone ( απεριοριστα τηλ / sms + 300 λεπτα προς ελλαδα + 5gb ιντερνετ ) 35€/μηνα και πληρωσαν για την συσκευη 250€ για 64αρι... τα συμπερασματα δικα σας!
Δημοσίευση 14/09/2015 - 14:00
Τελευταία επεξεργασία από: StavSanis, 14/09/2015 - 14:00
Δημοσίευση 14/09/2015 - 14:11
Δημοσίευση 14/09/2015 - 14:35
Δημοσίευση 14/09/2015 - 14:48
Εγω να κανω μια αλλη ερωτηση..
Τελικα ειναι 2πυρηνο ή 3πυρηνο σαν το air 2 ?? Μαθαμε;
3 core είναι. Με αυτά που έχω διαβάσει.
Δημοσίευση 14/09/2015 - 14:53
To 6 Plus 1 GB Ram έχει... τώρα τι να πω για την χρήση που κάνω τηλέφωνα αρκετά μηνύματα αρκετά πλέων ελάχιστο gaming ένταξή βγάζω αρκετές φώτος αλλά με ένα καλό app και όχι το stock πρόγραμμα για φωτογραφίες βγάζει φανταστικές φώτο το 6 Plus. Μπορώ να ανεβάσω να δεις φώτος που το παίρνω μαζί μου όταν βγαίνω τα πρωινά με το ποδήλατο και κάνω την καθημερινή μου διαδρομή.
Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για φωτογραφία?
Θα 'ηθελα να δω κάποιες από τις φωτογραφίες που βγάζεις.
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες