Ακόμα και οι πιό σφιχτές θήκες (ευτυχώς !!! ) κάνουν !! και οι προστασίες οθόνης .... Για το νερό , δεν θα το δοκιμάσω , αφήνω όποιον άλλο θέλει να το κάνει
iPhone 6S / Plus
Δημοσίευση 02/10/2015 - 12:12
Ad
Δημοσίευση 02/10/2015 - 13:47
Δημοσίευση 03/10/2015 - 11:45
Οι ζελατινες που εκαναν για την οθονη του 6 plus προφανως κανουν και για του 6s plus ετσι;
Επισης η γνησια θηκη σιλικονης της Apple του 6 plus κανει για το 6s plus ;;
Ευχαριστω
Θα κάνουν.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:04
Παιδια καμια καλη θηκη εχετε να προτεινετε για οταν με το καλο το παρουμε??
Επισης και κανα screen protector... Χρειαζεται ετσι?? Σε ολα μου τα κινητα εχω βαλει μεχρι στιγμης και δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη γιατι ολο και κατι πιο αιχμηρο θα το γρατσουνησει..
Τι προτεινετε?? και μερικοι που εχετε βαλει ηδη ποια βαλατε??
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:31
παιδιά πέρασα το 9.0.2 οτα αυτή την φορα...! lag μέχρι στιγμής σχεδόν καθόλου αρκετά smooth απλά ελάχιστα πιο αργό για δευτερόλεπτα.. απλά το wifi μονο μου φαίνεται λίγο αργό.. πιστεύω θα φτιάξει μέχρι την 9.1 αυτό... ένα μονο θεματάκι έχω... όταν ανοίγω τα apps όπως το messenger,viber και αλλα.. στην αρχή μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και μετά ανοίγει.. αυτό συμβαίνει και σε άλλους? γενικά μου φαίνεται λίγο σπαστικό αλλα ok..
στα stocks apps δεν συμβαίνει αυτό πάντως..
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:36
το έκανες καθαρή εγκατάσταση η αναβάθμιση; Εμένα δεν μου το έκανε ούτε στη 9.02 ούτε στην 9.1 τώρα. Για δοκίμασε κανένα hard reset μήπως στρώσει..παιδιά πέρασα το 9.0.2 οτα αυτή την φορα...! lag μέχρι στιγμής σχεδόν καθόλου αρκετά smooth απλά ελάχιστα πιο αργό για δευτερόλεπτα.. απλά το wifi μονο μου φαίνεται λίγο αργό.. πιστεύω θα φτιάξει μέχρι την 9.1 αυτό... ένα μονο θεματάκι έχω... όταν ανοίγω τα apps όπως το messenger,viber και αλλα.. στην αρχή μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και μετά ανοίγει.. αυτό συμβαίνει και σε άλλους? γενικά μου φαίνεται λίγο σπαστικό αλλα ok..
στα stocks apps δεν συμβαίνει αυτό πάντως..
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:38
το έκανες καθαρή εγκατάσταση η αναβάθμιση; Εμένα δεν μου το έκανε ούτε στη 9.02 ούτε στην 9.1 τώρα. Για δοκίμασε κανένα hard reset μήπως στρώσει..
αναβαθμιση εκανα.. δεν στρωνει με hard reset..
Δημοσίευση 05/10/2015 - 18:10
ε και δεν κανείς μια καθαρή εγκατάσταση να δοκιμάσεις; Αν και δεν ξέρω τι φταίει στο δικό σου γιατί και εγω απλή αναβάθμιση το έκανα.αναβαθμιση εκανα.. δεν στρωνει με hard reset..
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 05/10/2015 - 18:11.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 09:35
Καλημερα,
θελω να σας ρωτησω κατι.. γενικως για τα iphone σας χρησιμοποιειτε power bank για να τα φορτιζετε?? Μου εχει μεινει η εντυπωση (που κατα 99% πρεπει να ειναι λαθος) οτι ισως να χαλαμε τη μπαταρια του καθε κινητου(οχι μονο iphone) φορτιζοντας το με λαθος παροχη ρευματος.. και κατα συνεπεια να μειωνεται η διαρκεια ζωης της και η χωρητικοτητα της.. Τι γνωμη εχετε εσεις ?? εχετε διαβασει κατι αντιστοιχο ή το ακριβως αντιθετο οτι δεν υπαρχει προβλημα?? Εχω την εντυπωση οτι καπου το ειχα διαβασει πριν μερικα χρονια και γιαυτο μου εχει μεινει ετσι στο μυαλο..
Εχω αυτο εδω http://www.e-shop.gr...nk-p-TEL.017848 και δεν θελω να παει χαμενο.. Δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι??
Δημοσίευση 06/10/2015 - 10:12
Καλημερα,
θελω να σας ρωτησω κατι.. γενικως για τα iphone σας χρησιμοποιειτε power bank για να τα φορτιζετε?? Μου εχει μεινει η εντυπωση (που κατα 99% πρεπει να ειναι λαθος) οτι ισως να χαλαμε τη μπαταρια του καθε κινητου(οχι μονο iphone) φορτιζοντας το με λαθος παροχη ρευματος.. και κατα συνεπεια να μειωνεται η διαρκεια ζωης της και η χωρητικοτητα της.. Τι γνωμη εχετε εσεις ?? εχετε διαβασει κατι αντιστοιχο ή το ακριβως αντιθετο οτι δεν υπαρχει προβλημα?? Εχω την εντυπωση οτι καπου το ειχα διαβασει πριν μερικα χρονια και γιαυτο μου εχει μεινει ετσι στο μυαλο..
Εχω αυτο εδω http://www.e-shop.gr...nk-p-TEL.017848 και δεν θελω να παει χαμενο.. Δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι??
Η αλήθεια είναι ότι έχω Powerbank αλλά αποφεύγω να το χρησιμοποιήσω. Το χρησιμοποιήσα λίγο με το iPhone 6 Plus αλλά τώρα με το 6S Plus το έχω αφήσει στο ντουλάπι.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 10:40
παιδιά πέρασα το 9.0.2 οτα αυτή την φορα...! lag μέχρι στιγμής σχεδόν καθόλου αρκετά smooth απλά ελάχιστα πιο αργό για δευτερόλεπτα.. απλά το wifi μονο μου φαίνεται λίγο αργό.. πιστεύω θα φτιάξει μέχρι την 9.1 αυτό... ένα μονο θεματάκι έχω... όταν ανοίγω τα apps όπως το messenger,viber και αλλα.. στην αρχή μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και μετά ανοίγει.. αυτό συμβαίνει και σε άλλους? γενικά μου φαίνεται λίγο σπαστικό αλλα ok..
στα stocks apps δεν συμβαίνει αυτό
Χρησιμοποιεις bluetooth για ομιλια?
Δημοσίευση 06/10/2015 - 11:39
Καλημερα,
Η αλήθεια είναι ότι έχω Powerbank αλλά αποφεύγω να το χρησιμοποιήσω. Το χρησιμοποιήσα λίγο με το iPhone 6 Plus αλλά τώρα με το 6S Plus το έχω αφήσει στο ντουλάπι.
Καλησπέρα.
Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο στο να φορτίζει κάποιος την μπαταρία του με powerBank οποιασδήποτε χωρητικότητας, αρκεί να μην το έχει αγοράσει από το παζάρι.
Να διαθέτει δηλαδή μια στοιχειώδη προστασία από βραχυκύκλωμα και να εξασφαλίζει ότι η τάση εξόδου δεν θα ξεπερνά τα 5,4V.
Για τους ίδιους λόγους θα σας αποθάρρυνα να χρησιμοποιήσετε τον γνήσιο φορτιστή σας σε ένα σπίτι με αποσαθρωμένο ηλεκτρικό δίκτυο, ελλείψει ασφαλειοδιακόπτη και ρελέ διαφυγής.
Αντιστρόφως η χρήση powerBank συνήθως παραπέμπει σε πιο αργή (χρονικά) και με μικρότερη ένταση φόρτιση, κάτι το οποίο προάγει την υγεία της μπαταρίας.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 06/10/2015 - 11:40.
Δημοσίευση 11/10/2015 - 10:29
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα φορτιζοτας με power bank, αρκει να ειναι αξιοπιστο και οχι ο,τι να ναι, οπως ειπε και ο προλαλησαντας.. Η παροχη ρευματος που σου δινει λογικα δεν ξεπερναει αυτη του εργοστασιακου φορτιστη σου, οποτε δεν εχεις και καποιο θεμα με την ζωη της μπαταριας.. Ασε που η τεχνολογια εχει κανει αλματα, δεν πιστευω οτι πλεον αξιζει να ανησυχουμε για την αξιοπιστια των μπαταριων που επιλεγουν να τοποθετουν οι εταιριες στις συσκευες μας... Σαφως και το εχουν μελετησει το θεμα οι τυποι...Καλημερα,
Δημοσίευση 11/10/2015 - 10:36
Δημοσίευση 11/10/2015 - 11:31
και εγω απο την πρώτη μέρα τον φορτιστή του iPad χρησιμοποιώ για το plus. Και τώρα το s plus το ίδιο.Εγω χρησιμοποιώ το φόρτιστη του iPad για το 6 εδω και 6 μήνες και η μπαταρία ειναι μια χαρα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες