Στο ιδιο βιντεο γραφει
UPDATE: It seems 9.2 will remedy this for the most part![/size]
Εννοείται δεν είναι λόγος να το σκέφτεται ο φιλος. 6s plus με τα χίλια, δεν θα σε απογοητεύσει στο ελάχιστο.
Δημοσίευση 13/11/2015 - 21:07
Στο ιδιο βιντεο γραφει
UPDATE: It seems 9.2 will remedy this for the most part![/size]
Δημοσίευση 13/11/2015 - 22:15
Σαφώς ήταν κάτι που δεν οφείλονταν σε αδυναμία του hardware. Θα ήταν αστείο να μην μπορεί ο επεξεργαστής να τα καταφέρει με το 3D Touch επειδή έχει μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη.Στο ιδιο βιντεο γραφει
UPDATE: It seems 9.2 will remedy this for the most part!
Δημοσίευση 13/11/2015 - 22:43
Μάλλον ο φιλος εννοεί τα dropping frames του iPhone 6s plus που παρατηρούνται σε σχέση με το 6s. Γιαυτο του δίνει την εντύπωση του lag. Σίγουρα δεν ήταν θέμα συσκευής που είδε, συμβαίνει σε όλα αναφορικά με το τι πιάνει το μάτι. Κοιτάξτε το κάτωθι βίντεο.
Δημοσίευση 14/11/2015 - 00:05
Δημοσίευση 14/11/2015 - 21:42
παιδια μια ερωτηση,η μπαταρια του 6s πως ειναι?σε σχεση με το 5s?εκεινο ειχα τελευταιο....για το μεγαλο δεν το σκεφτομαι...που πεφτει πολυ το μεγεθος
RF forever
Δημοσίευση 15/11/2015 - 00:25
Μην φανταστείς τρελές διάφορες ,..παιδια μια ερωτηση,η μπαταρια του 6s πως ειναι?σε σχεση με το 5s?εκεινο ειχα τελευταιο....για το μεγαλο δεν το σκεφτομαι...που πεφτει πολυ το μεγεθος
Δημοσίευση 15/11/2015 - 01:21
παιδια μια ερωτηση,η μπαταρια του 6s πως ειναι?σε σχεση με το 5s?εκεινο ειχα τελευταιο....για το μεγαλο δεν το σκεφτομαι...που πεφτει πολυ το μεγεθος
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 15/11/2015 - 01:23
Δημοσίευση 15/11/2015 - 03:52
. Συμφωνώ απόλυτα. Η μπαταρία ειναι ανάλογα με την χρήση που κάνει ο κθενας. Και εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το 6s plus. Μου βγάζει την μέρα και αυτό μου φτάνει με την χρήση που κάνω. Έτσι και αλλιώς το βράδυ που κοιμάμαι δεν με πειράζει να ειναι στην πρίζα όποτε το να φορτιζει κάθε βράδυ δεν μου κάνει κόπο καθόλου.Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα με την μπαταρία. Σε άλλους θα κρατάει περισσότερο σε άλλους λιγότερο. Σίγουρα απο παλαιότερες συσκευές είναι καλύτερη η μπαταρία.
Εγώ ήμουν κάτοχος όλων των iPhone και έχω να δω τόσο καλή μπαταρία απο την εποχή του 3GS. Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος iPhone 6S Plus.
Δημοσίευση 15/11/2015 - 08:19
. Συμφωνώ απόλυτα. Η μπαταρία ειναι ανάλογα με την χρήση που κάνει ο κθενας. Και εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το 6s plus. Μου βγάζει την μέρα και αυτό μου φτάνει με την χρήση που κάνω. Έτσι και αλλιώς το βράδυ που κοιμάμαι δεν με πειράζει να ειναι στην πρίζα όποτε το να φορτιζει κάθε βράδυ δεν μου κάνει κόπο καθόλου.
καλα για το plus εχω διαβασει ότι εχει δυνατη μπαταρια...για το μικρο ενδιαφέρομαι.με ο 5s δεν ημουν ευχαριστημένος τοτε βεβαια δεν προλαβα το κουμπι με το 3g εγω ...το ειχα τοτε που ηταν υποχρεωτικα με 3g η 4g
RF forever
Δημοσίευση 15/11/2015 - 08:59
Παρη ένα μέρη έχεις δίκαιο και λέω έν μέρη διότι εγώ είχα όπως προανέφερα 2χρονια το 5s (ίσως το μοναδικό τηλ που έδωσα και το μετάνιωσα ) τώρα είμαι ένα μήνα με 6s και οι διάφορες δεν είναι τρελές όπως είπα προηγούμενοςΕίναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα με την μπαταρία. Σε άλλους θα κρατάει περισσότερο σε άλλους λιγότερο. Σίγουρα απο παλαιότερες συσκευές είναι καλύτερη η μπαταρία.
Εγώ ήμουν κάτοχος όλων των iPhone και έχω να δω τόσο καλή μπαταρία απο την εποχή του 3GS. Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος iPhone 6S Plus.
Δημοσίευση 15/11/2015 - 13:54
Δεν το κανει μονο σε αυτο.Δοκιμασε να παιξεις και το chord left απο agnes obel η το αργη ανυψωση στους ηχους.Αν ριξεις την ενταση του ηχου 5 κλικ σταματαει.
Το πρωτο iphone 6s το αλλαξα για αυτο το λογο,το δευτερο το ξανακανει.
Δημοσίευση 15/11/2015 - 14:05
Στο αλκαξαν το ειδαν οτι ειχε προβλημα γιατι εμενα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο ενω βλεω οτι ειναι προβλημα και η δευτερη που πηρες ποτε το πηρες καο στο εκανε ;
Υπαρχει καποιος που παιζει φυσιολογικα το ηχειο του η ακομα δεν το πηρε κανεις χαμπαρι
Το πηγα σε ενα apple store εδω που βρισκομαι,το ακουσαν και εγινε η αντικατασταση.Φτανω σπιτι,στηνω το καινουργιο και η παραμορφωση υπηρχε ξανα.Δες κι εδω https://discussions....tart=0&tstart=0
Τελευταία επεξεργασία από: imonty, 15/11/2015 - 14:07
Δημοσίευση 16/11/2015 - 01:36
Το πηγα σε ενα apple store εδω που βρισκομαι,το ακουσαν και εγινε η αντικατασταση.Φτανω σπιτι,στηνω το καινουργιο και η παραμορφωση υπηρχε ξανα.Δες κι εδω https://discussions....tart=0&tstart=0
Δημοσίευση 16/11/2015 - 02:21
Δημοσίευση 16/11/2015 - 03:58
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες