Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

iPhone 6S / Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1057 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#946   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/11/2015 - 13:06

Ψάξε στο YouTube:Agnes obel-chord left και δες πως ακούγεται.Στο δικό μου τουλάχιστον υπάρχει μια έντονη παραμόρφωση.Αν δε σου είναι κόπος πες κι εμάς τα αποτελέσματα.

Sent from my iPad using Tapatalk

οντως παραμορφωνει στο κομματι αυτο αλλα ακριβως το ιδιο ακουγεται και σε iphone 5s ....με ακουστικα ακουγεται μια χαρα.

Σε ringtones που λενε κλπ δεν παρατηρησα τιποτα στο 6s. Mια χαρα παιζουν σε φουλ ενταση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#947   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 16/11/2015 - 13:12

Ψάξε στο YouTube:Agnes obel-chord left και δες πως ακούγεται.Στο δικό μου τουλάχιστον υπάρχει μια έντονη παραμόρφωση.Αν δε σου είναι κόπος πες κι εμάς τα αποτελέσματα.

οντως παραμορφωνει στο κομματι αυτο αλλα ακριβως το ιδιο ακουγεται και σε iphone 5s ....με ακουστικα ακουγεται μια χαρα.
Σε ringtones που λενε κλπ δεν παρατηρησα τιποτα στο 6s. Mια χαρα παιζουν σε φουλ ενταση.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα στο 6s μόνο στο τραγούδι αυτό εχω παραμόρφωση αλλά και στο ipad αλλά και στο iPhone 5 το ίδιο συμβαίνει στο συγκεκριμένο κομμάτι .
Με ακουστικά αλλά και με τα ringtones λειτουργούν όλα κομπλέ χωρίς πρόβλημα
Προσωπικά το προσπερνώ και θεωρώ ότι δεν είναι πρόβλημα μιας και σε άλλες συσκευές η ίδια συμπεριφορά

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#948   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 16/11/2015 - 13:35

Παιδια ισως το συγκεκριμενο τραγουδι να μην μπορει να αναπαραχθει σωστα απο το ηχειο.το ιδιο συμβαινει και σε 5 και στο 6s.δεν το θεωρω προβλημα σιγα μην καθομαι να ψαχνω ποιο τραγουδι δεν παιζει καλα.δεν ειναι προβλημα της συσκευης

#949   imonty

imonty

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/11/2015 - 14:25

Παιδια ισως το συγκεκριμενο τραγουδι να μην μπορει να αναπαραχθει σωστα απο το ηχειο.το ιδιο συμβαινει και σε 5 και στο 6s.δεν το θεωρω προβλημα σιγα μην καθομαι να ψαχνω ποιο τραγουδι δεν παιζει καλα.δεν ειναι προβλημα της συσκευης

To  συγκεκριμενο τραγουδι και διαφορα αλλα τα οποια δεν αναπαραγονται καλα,ακουγονται αψογα και στο ipad air 2 και σε ενα lumia των 100 ευρω.Αρα ειναι η θεμα software η το ηχειο του iphone ειναι,για να μην πω ελλατωματικο,χειροτερης ποιοτητας.Κι οταν πληρωνεις 800 ευρω εχεις αλλες απαιτησεις. 

Απο εκει και περα,εγω το θεωρω μεν προβλημα της συσκευης,αλλα οχι τοσο μεγαλο ωστε να με χαλασει η  να με κανει να γυρναω πισω συνεχεια τηλεφωνα μεχρι να πετυχω καποιο που δεν θα το κανει.

#950   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 14:33

To  συγκεκριμενο τραγουδι και διαφορα αλλα τα οποια δεν αναπαραγονται καλα,ακουγονται αψογα και στο ipad air 2 και σε ενα lumia των 100 ευρω.Αρα ειναι η θεμα software η το ηχειο του iphone ειναι,για να μην πω ελλατωματικο,χειροτερης ποιοτητας.Κι οταν πληρωνεις 800 ευρω εχεις αλλες απαιτησεις. 

Απο εκει και περα,εγω το θεωρω μεν προβλημα της συσκευης,αλλα οχι τοσο μεγαλο ωστε να με χαλασει η  να με κανει να γυρναω πισω συνεχεια τηλεφωνα μεχρι να πετυχω καποιο που δεν θα το κανει.

σε air 2 δεν παιζει αψογα...το ιδιο και σε air. Ακουσε το παλι. Δεν ξερω αν ειναι θεμα κακης ποιοτητας ηχειου αλλα αυτο που μου μοιαζει ειναι οτι η apple εχει κοψει απο καποιους μεγακυκλους και κατω για τους δικους της λογους...μονο που δεν παρατηρειται στην S σειρα μονο.

#951   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 15:22

Λοιπον...στο συγκεκριμενο τραγουδι...(ομορφη μελωδια παρεμπιπτοντως...!) οταν το βαλω στο τερμα υπαρχει σε καποια σημεια ενα ''τριξιμο''....οχι σε ολο το τραγουδι σε καποια σημεια.... και μονο στην τερμα ενταση. Με προβληματισε το γεγονος οποτε αρχισα να κοιταζω και αλλα τραγουδια,ορχηστρικα και μη.... Συμπερασμα πως μετα απο αρκετη ωρα και πολλα τραγουδια το ξανασυνανησα το φαινομενο αυτο....αλλη μια φορα. Πιστευω δεν ειναι προβλημα. Σε iPhone 6...υπαρχει το ιδιο θεμα με το τραγουδι αυτο. Το δοκιμασα σε σχεση με το δικο μου iPhone 6s και ειναι τα ιδια. Γενικα παντως οπου εχω τερμα την ενταση...δεν εχω βρει ξανα καποιο θεμα. Τι να πω....!?

#952   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 16/11/2015 - 15:37

Εχετε να προτεινετε καποιο clear protector για την πλατη στο plus; 

Θηκη πηρα, glass screen protector πηρα, πρεπει να γινει bulletproof!

edit. Πηρα αυτο http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT, για 1.6ε καλο θα ειναι!

Τελευταία επεξεργασία από: efib, 16/11/2015 - 15:42

#953   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 15:46

Εχετε να προτεινετε καποιο clear protector για την πλατη στο plus; 

Θηκη πηρα, glass screen protector πηρα, πρεπει να γινει bulletproof!

Εγώ αγόρασα αυτές.Τις πήρα σε ματ για να ταιριάζουν με την υφή του αλουμινίου. 

Στο σημείο του logo και στις γραμμές της πλάτης δεν κολλάνε τελείως αλλά λογικά έτσι θα είναι όποιες και να πάρεις.

#954   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 16/11/2015 - 15:51

Εγώ αγόρασα αυτές.Τις πήρα σε ματ για να ταιριάζουν με την υφή του αλουμινίου. 

Στο σημείο του logo και στις γραμμές της πλάτης δεν κολλάνε τελείως αλλά λογικά έτσι θα είναι όποιες και να πάρεις.

Τα ειδα πιο μετα αυτα. 

Ναι, δεν κολλανε και φαινεται καπως, αλλα σιγα τωρα :P

#955   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 16:04

Τα ειδα πιο μετα αυτα. 

Ναι, δεν κολλανε και φαινεται καπως, αλλα σιγα τωρα :P

Ναι μωρέ ντάξει,αφού φοράμε θήκη.

#956   zlife

zlife

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 19:38

το προβλημσ με τον ηχο υπαρχει προφανως γιατι στις demo και σε αρκετες συσκευες δεν το κανει καθολου οποτε ειναι προβλημα και λογικα hardware ...

οσο για το προβλημα εγω ουτε στο 6 ουτε στο 5s ουτε στο 5 το ειχα τωρα τι να πω ασ μας πουν γενικα οσοι εχουν στο ανοιγμα opening ηχο κλησης αν το κανει εκει ακουγεται κυριωσ πιο εντονα.... 

#957   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 20:36

το προβλημσ με τον ηχο υπαρχει προφανως γιατι στις demo και σε αρκετες συσκευες δεν το κανει καθολου οποτε ειναι προβλημα και λογικα hardware ...

οσο για το προβλημα εγω ουτε στο 6 ουτε στο 5s ουτε στο 5 το ειχα τωρα τι να πω ασ μας πουν γενικα οσοι εχουν στο ανοιγμα opening ηχο κλησης αν το κανει εκει ακουγεται κυριωσ πιο εντονα.... 

μοτορολα G3 που εχω τωρα μπροστα μου το κανει ακριβως απο youtube οπως το 5s...το 6s ειναι ενα τι πιο εντονο...παντως ακομα δεν εχω βρει συσκευη να μην το κανει.Παντα σε ολες τις συσκευες ακουγεται σε φουλ ενταση και πιστευω οτι λογω προστασιας των μικροσκοπικων ηχειων στο max της εντασης ενεργοποιειται φιλτρο αποκοπης ? ...αλλη λογικη εξηγηση δεν εχω. Τα περι φτηνων ηχειων κλπ τα προσπερναω. Καποιοι μιλανε για τριξιμο σε ηχο κλησης η στο imessage αλλα τετοιο δεν καταφερα με τιποτα να το αναπαραγαγω.

#958   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 20:36

Μιλαμε για μεγάλο βαθμό παραμόρφωσης;

#959   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 20:46

Μιλαμε για μεγάλο βαθμό παραμόρφωσης;

βαλτο σε πληρη ενταση στο τηλ σου η οπου θες και δοκιμασε

#960   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 20:48

Το έβαλα, αλλα δε το βρίσκω τραγικό. Γι'αυτο ρωταω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες