Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

iPhone 6S / Plus

• Please log in to reply
1057 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/11/2015 - 20:58

κανει ενα τριξιμο οταν κατεβαινει χαμηλα...η πλακα ειναι οτι και σε ενα HP laptop που το δοκιμαζω τωρα το κανει ανεπαισθητα. Τι να πω...αρκετα για σημερα :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2015 - 21:07

Δεν ειμαι ειδικός... Δεν πιστεύω ομως οτι ειναι η συσκευή ελαττωματική... Μαλλον ανεπαρκής...

#963   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/11/2015 - 23:10

Και στο δικο μου 6s το κανει. Σε συγκεκριμενες νοτες καποιων κομματιων. Ειμαι αρκετα ψειρας αλλα μ αυτο δεν θα ασχοληθω, μπορει να το αλλαξεις 5 φορες το κινητο και να ναι συνεχεια ετσι.

Sent from my iPad using Tapatalk

#964   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/11/2015 - 01:59

Δεν ειμαι ειδικός... Δεν πιστεύω ομως οτι ειναι η συσκευή ελαττωματική... Μαλλον ανεπαρκής...

δηλαδή η συσκευή ειναι ανεπαρκής επειδή δεν παίζει στο άριστο κάποια ελάχιστα από ότι καταλαβαίνω τραγούδια από το YouTube? και ενώ πολλοί παραπάνω αναφέρουν ότι το κάνει και σε πολλές άλλες συσκευές;

#965   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/11/2015 - 02:04

Το να φταιει η ποιότητα ηχου - τραγουδιού του youtube ας πούμε , δεν παιζει; Γιατι γενικά ο ήχος του youtube ειναι μαύρα χάλια ωρες ωρες.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#966   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2015 - 02:16

Το να φταιει η ποιότητα ηχου - τραγουδιού του youtube ας πούμε , δεν παιζει; Γιατι γενικά ο ήχος του youtube ειναι μαύρα χάλια ωρες ωρες.

το κανει και στο itunes store στην προεπισκοπηση του ιδιου κομματιου....αλλα εμενα το κανει και στα υπολοιπα δικα μου (5s. Air 2) καθως και στο 5 και σε Mototola G3 που δοκιμασα

#967   pats

pats

iPH Contributor

• 1,566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 17/11/2015 - 09:31

Συμφωνώ απόλυτα

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

#968   imonty

imonty

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/11/2015 - 11:32

σε air 2 δεν παιζει αψογα...το ιδιο και σε air. Ακουσε το παλι. Δεν ξερω αν ειναι θεμα κακης ποιοτητας ηχειου αλλα αυτο που μου μοιαζει ειναι οτι η apple εχει κοψει απο καποιους μεγακυκλους και κατω για τους δικους της λογους...μονο που δεν παρατηρειται στην S σειρα μονο.

Εχεις δικιο,mea culpa,το κανει και στο air2 αλλα πολυ λιγοτερο..Αλλα το θεμα,τουλαχιστον σε μενα,δεν ειναι μονο εκει.Παραμορφωνει και αλλου,οπως στον ηχο του imessage,στoν ηχο αποστολης μηνυματος του viber,στον ηχο κλησης slow rising..

Καπου διαβασα πως ειναι οντως θεμα mHz που σηκωνει το ηχειο(48 αν θυμαμαι καλα) και πως στις καινουργιες beta το θεμα στους ηχους κλησεις εχει διορθωθει. 

Οπως και να εχει,δε θα ασχοληθω αλλο,θελω να χαρω το τηλεφωνακι μου..

#969   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2015 - 17:35

Για πρώτη φορά τράβηξα το ίδιο βίντεο με το 6 plus και το 6s plus. Και τα δυο σε 1080, σε σκοτεινό σχετικά περιβάλλον (μέσα σε κλειστό γήπεδο). Ακόμα και σε ίδια ανάλυση το s plus μπορώ να πω ότι τραβάει καλύτερο βίντεο. Πήρα και 4κ όπου η διαφορά φυσικά ειναι μεγάλη. Τα έβαλα να τα δω εννοείται σε μεγάλη οθόνη, οχι στα κινητά, στον 27 iMac γιατί στις μικρές οθόνες δύσκολα διακρίνεις διάφορες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το s και όσοι υποστηρίζουν ότι δεν φαινεται η διαφορά στην κάμερα θα διαφωνήσω. Ακόμα και με ίδια ανάλυση το s ειναι ανώτερο. Αν βρω τον χρόνο θα κάτσω να τα κάνω trim και θα τα βάλω δίπλα δίπλα για σύγκριση. Πάντως όσοι εχουν το s θα πρότεινα να τραβάνε μόνο 4κ και ας πιανει ένα σωρό χώρο. Αξίζει για το μέλλον περισσότερο να έχουμε τις αναμνήσεις σε μεγάλη ανάλυση αφού υπάρχει η δυνατότητα πλέον. Επίσης σύγκρινα το 4κ του s με το 4κ του oneplus one που επίσης έχω και ειναι φυσικά μέρα με την νύχτα.

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 17/11/2015 - 17:36.

#970   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2015 - 19:53

υπερ του one plus ε? :P

#971   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2015 - 20:49

υπερ του one plus ε? :P

εννοείται..:)

#972   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3,131 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/11/2015 - 21:46

Τα 4k video που θα τραβάμε όμως σε full hd 1080 τηλεόραση δεν θα μπορούμε να τα δούμε.αρα μέχρι να αναβαθμίσουμε κάποια οθόνη στο σπίτι μας ,μας ειναι άχρηστα.σωστα?

Sent from mTalk

RF forever

#973   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/11/2015 - 22:18

Τα 4k video που θα τραβάμε όμως σε full hd 1080 τηλεόραση δεν θα μπορούμε να τα δούμε.αρα μέχρι να αναβαθμίσουμε κάποια οθόνη στο σπίτι μας ,μας ειναι άχρηστα.σωστα?

Sent from mTalk

Εχει και παλι διαφορα με τα 1080p, απλα με 4k οθονη θα ειναι μαγεία!

#974   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2015 - 22:38

Sent from mTalk

καθε άλλο από άχρηστα ειναι. Σκέψου όταν θα αναβαθμίσεις σε τηλεόραση/οθόνη 4κ ποσά βίντεο θα έχεις ήδη.

#975   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 17/11/2015 - 23:01

Απο ενα σημειο και μετα πιο σημαντικο στην ποιοτητα του βιντεο ειναι ο φωτισμος και η σταθερη ληψη παρα η αναλυση. Αν ειναι σωστα τραβηγμενο τη διαφορα δε την πιανει ευκολα το ματι σου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες