Τώρα θα πω κάτι που λέμε πάντα...
Αξίζει? ή να περιμένουμε το 7?
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:19
Τώρα θα πω κάτι που λέμε πάντα...
Αξίζει? ή να περιμένουμε το 7?
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:20
Δεν γίνεται να περάσει κάποιος το geekbnech να δούμε τι specs έχει το κινητό? Πρέπει να γίνει αποσυναρμολόγηση για να τα δούμε?
Εφόσον βέβαια το πάρει κάποιος στα χέρια του...
απότι διάβασα θα έχει 1 γίγα ραμ. Και είναι πολύ σπαστικό το γεγονός ότι ποτέ δεν αναφέρει στα εβέντ η apple τη Ram. Και χτες πάλι τα ίδια.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:22
Εγώ πάντα είχα 16άρι και δεν είχα θέμα ιδιαίτερο ποτέ. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι προσπαθούν να ωθήσουν τον κόσμο να πάει σε μεγαλύτερα μοντέλα, και είναι λογικό το 16άρι να μην μας κάνει κάποια στιγμή γιατί και οι εφαρμογές μεγαλώνουν σε μέγεθος, και οι φωτογραφίες και τα βίντεο, και δε μπορείς να είσαι συνεχώς με έναν υπολογιστή παραμάσχαλα να τις ξεφορτώνεις.
Ακριβως οπως το ειπες σε αναγκαζουν με διαφορετικο τροπο να πας σε μεγαλυτερο.. και κακα τα ψεματα θα ερθει η στιγμη που οντως το 16αρι δεν θα ικανοποιει ουτε τον πιο απλο χρηστη και εκει τοτε θα το καταλαβουν και μονοι τους και θα το καταργησουν για να πανε στο 32αρι που θα καθιερωθει παλι για καμια δεκαρια χρονια μεχρι να καταργηθει και αυτο...
Παντως για την ωρα το 16αρι μας κανει για την χρηση που το θελω γιατι δεν ειμαι φαν καθολου του βιντεο (2-3 βιντεακια το χρονο να βγαλω και αυτα πανε στο pc μετα απο λιγο), φωτογραφιες ετσι και ετσι, εφαρμογες αντε καμια 20αρια...
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:26
Χμμμ ψήθηκα ασχημα για ενα 6s rose gold....
ειμαι σε δίλλημα ,να αναβαθμισω το Ipad mini σε ipad mini το τελευταιο, η να δώσω το 5s μου (4 μηνων ) για το 6s (οχι plus ) ή να κάτσω στα αυγα μου?
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:28
Χμμμ ψήθηκα ασχημα για ενα 6s rose gold....
ειμαι σε δίλλημα ,να αναβαθμισω το Ipad mini σε ipad mini το τελευταιο, η να δώσω το 5s μου (4 μηνων ) για το 6s (οχι plus ) ή να κάτσω στα αυγα μου?
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:44
Εγω παντως παρατηρώ ότι γέμισαν οι αγγελιες του iphonehellas με 6αρια και 6 plus.... Τυχαίο δεν νομιζω! Αθάνατη Ελλάδα με τα capital control σου
(#θα κανω το σκ@@το παξιμαδι και πάρω το 6s)
Δημοσίευση 10/09/2015 - 10:52
Nokia ποιο?Το 2110;Γιατι ετσι που σε βλεπω , δε σε βλεπω να αλλαζεις συχνα τηλεφωνα!!16 GB με 12 ΜΡ και 4Κ βιντεο--->LOL
Οσο για την μπαταρια που ετσι κι αλλιως εχει προβλημα και το απλο 6 αρι παραμενει η ιδια---> LOL
Τραγικη Apple για αλλη μια φορα.
Παραμενω ΝΟΚΙΑ ισως μεχρι το iPhone 10.
Mετα βλεπουμε......
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:09
Apple iPhone 6 Plus FTW! τέλος για ένα ακόμα χρόνο είμαι αρχηγός! Δεν βλέπω προσωπικά τον λόγο να πάω στο "S"
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:18
Αδιάφορο εαν εχει 2 gb ram ή 16 gb ram όπως βαυκαλίζεται η samsung οτι θα βάλει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η εμπειρία χρήσης. Δείτε και τους exynos κ mediatek 8 και 12 πυρήνες έχουν και προσπαθούν ανεπιτυχως να ξεπεράσουν με τα μηλοτηλέφωνα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι η apple τους έκανε όλες τις άλλες εταιρίες πουτ@νες τους καθώς με μετρια specs οι άλλοι τρώνε απανωτά σφαλιάρες. Σας έχω υπεραναλύσει την βλακεία μου να γίνω android user και πως γύρισα πίσω στην στάνη.
Ενδιαφέρον το iphone καλή τιμή και η νεα οθονη με την πιεση θα ειναι ανεπαναληπτη. Σε αυτή την τιμή είναι με τον φπα υποθέτω αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω σάλιο. Υποθέτω σε άλλες χώρες με πολύ χαμηλότερο φπα θα έχει πιο ανθρώπινες τιμές.
Ακολουθει η samsung με την αντιγραφη της!
Εντελως αντικειμενικα σου λεω εχοντας και iPhone 6 και το S6 αλλα και απο προσφατη εμπειρια με το S6Edge+ ειναι το ιδιο ολα. Τα high end android εχουν την ιδια αποδοση (real life) απλα εχουν και καποια εκατομμυρια pixel να αναψουν παραπανω στα 1440p, 5-10 sensors παρα πανω, και ενα multitasking που προσπαθει να μην κανει refresh καθε φορα που πας πισω σε μια εφαρμογη. Πλεον ετσι οπως ειναι η τεχνολογια ειναι θεμα του τι θες να εχεις και τι σε βολευει παρα πανω και οχι ποιος αντιγραφει τον αλλο. Αυτο το κανουν ολοι σε ολους.
Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 10/09/2015 - 11:19
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:23
Εντελως αντικειμενικα σου λεω εχοντας και iPhone 6 και το S6 αλλα και απο προσφατη εμπειρια με το S6Edge+ ειναι το ιδιο ολα. Τα high end android εχουν την ιδια αποδοση (real life) απλα εχουν και καποια εκατομμυρια pixel να αναψουν παραπανω στα 1440p, 5-10 sensors παρα πανω, και ενα multitasking που προσπαθει να μην κανει refresh καθε φορα που πας πισω σε μια εφαρμογη. Πλεον ετσι οπως ειναι η τεχνολογια ειναι θεμα του τι θες να εχεις και τι σε βολευει παρα πανω και οχι ποιος αντιγραφει τον αλλο. Αυτο το κανουν ολοι σε ολους.
αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:26
αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν!
Ευχαριστω που εχεις υπογραμμισει το προσπαθει.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:28
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:40
Υπενθυμίζω την ψηφοφρία που τρέχει για τα νέα iPhone 6 / Plus εδώ:
http://www.iphonehel...one-6s-6s-plus/
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:41
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:47
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 10/09/2015 - 11:49
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες