iPhone 6S / Plus
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:48
Ad
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:49
Να πω εγω κατι αλλο;; Διορθώστε με αν κανω λάθος. Γιατι να δώσω 100-120€ παραπάνω για ένα κινητό που το κρατάω το μέγιστο 2 χρόνια και να μην αγοράσω με 12€ το χρόνο icloud στα 50gb??
Γιατι το iCloud Drive μπορεί να αποθηκεύει αρχεία, αλλά δεν μπορεί να έχει μέσα τις εφαρμογές σου κλπ.
π.χ. αν εχεις κατεβάσει μια εφαρμογή 5gb αυτή πιάνει υποχρεωτικά χώρο στο τηλέφωνο.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:50
Και να πω κάτι και για το edge της samsung.. Φρου φρου και αρώματα πουλάει. Εγω το έχω καμία δεκαριά μέρες τώρα γιατί το κέρδισα σε έναν διαγωνισμό και μετά τις πρώτες μέρες που επικρατούσε ο ενθουσιασμός πλέον κάθεται στο τραπέζι. Επειδή δεν έχω γνώσεις και δεν με απασχολεί να τις αποκτήσω κιόλας για να αλλάζω ρομ και διαφορά όπως τα λένε στο αντροιντ εμένα προσωπικά κολλάει μια χαρά. Άμα έχω στο ανοιχτές πάνω απο 5-6 εφαρμογές η μετάβαση απο την μια στην άλλη μονο smooth δεν ειναι. Επίσης μετά απο πολύ ώρα χρήσης αρχίζει και το ui και ψιλό λαγκαρει. Η οθόνη δε στα πλαγιά απίστευτη. Η ανάλυση λόγω της καμπύλης ειναι σαν να παίζεις τετρις. Στις οριζόντιες γραμμές ειδικά και τα γράμματα δεν καμπυλωνουν ομαλά αλλά βλέπεις τα πιξελ. Το οποίο ειναι απαράδεκτο για την ανάλυση που έχει. Και δεν έχω χρησιμοποιήσει και ποτέ τα πλαγιά της οθόνης. Πχ οι ειδοποιήσεις έτσι και ειναι μέρα και δεν το έχεις πάνω σε γυάλινο μαύρο τραπέζι με την οθόνη προς τα κάτω δεν φαίνεται καν όπως διαφημίζεται. Όλα τα τηλέφωνα έχουν τα καλά και τα κακά τους. Ότι προτιμάει καθένας.
πες τα να τα ακουσουν καποιοι! που μας λενε δεν εχει lag και τρεχει νερακι....
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:50
Οκ ευχαριστώ ΠανοΓιατι το iCloud Drive μπορεί να αποθηκεύει αρχεία, αλλά δεν μπορεί να έχει μέσα τις εφαρμογές σου κλπ.
π.χ. αν εχεις κατεβάσει μια εφαρμογή 5gb αυτή πιάνει υποχρεωτικά χώρο στο τηλέφωνο.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 11:54
τώρα που είναι και στην μόδα γιατί δεν κάνουμε ένα debate samsung vs apple
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 10/09/2015 - 11:55
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:01
απο αγγλικο apple store θα μπορεσουμε να το παρουμε λογω cc?
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:16
Με καρτα ελληνικης τραπεζας, οπως ειναι σημερα οι συνθηκες στα CC, οχι!
Δεν ξερω αν εχεις προσβαση σε εταιρικη καρτα μηπως περναει αλλιως με καποια πατεντα αλα PayPal...
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:17
Μονο με ξενη καρτα. Για να δουμε ποτε θα το φερουν και ελλαδα. Γιατι ακομα εχουν θεμα με το importation οι ελληνικες εταιρειες.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:21
Μονο με ξενη καρτα. Για να δουμε ποτε θα το φερουν και ελλαδα. Γιατι ακομα εχουν θεμα με το importation οι ελληνικες εταιρειες.
Εγω που έχω μια φίλη στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) και έλεγα να μου το πάρει και να μου το στείλει με κάποια μεταφορική (DHL κτλπ).
Δηλαδή να παει στο Apple Store και να το αγοράσει με κάρτα.
Δεν θα μπορέσει να κανει δουλειά λες;
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:22
Εγω που έχω μια φίλη στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) και έλεγα να μου το πάρει και να μου το στείλει με κάποια μεταφορική (DHL κτλπ).
Δηλαδή να παει στο Apple Store και να το αγοράσει με κάρτα.
Δεν θα μπορέσει να κανει δουλειά λες;
Και εσυ πως θα της εμβασεις τα λεφτα; Εκτος αν θελει να στο κανει δωρο!
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:27
Λετε να ειναι αληθεια?? η παιζει κανα φωτοσοπι
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:27
Και εσυ πως θα της εμβασεις τα λεφτα; Εκτος αν θελει να στο κανει δωρο!
Το θέμα είναι αν μπορώ εγώ με την κάρτα να το παραγγείλω και να παει να το πάρει η ίδια..
Στο όνομα της η παραγγελία φυσικά.
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:34
Το θέμα είναι αν μπορώ εγώ με την κάρτα να το παραγγείλω και να παει να το πάρει η ίδια..
Στο όνομα της η παραγγελία φυσικά.
Αμα η καρτα σου ειναι απο ελληνικη τραπεζα δυστυχως ακομα δεν μπορεις. Υπομονη...
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:34
Μονο να το αγοράσει η φίλη σου και να βρεις έναν τροπο μέσω της τράπεζας σου να της στείλεις τα λεφτά (π.χ. εάν ειναι φοιτήτρια νομίζω, υπάρχει ένας τρόπος να της στείλεις λεφτά)
Δημοσίευση 10/09/2015 - 12:35
Δεν μπορείς να κανεις κατάθεση σε λογαριασμό ή αγορά με ελληνική κάρτα στο γερμανικό Apple Store.
Μονο να το αγοράσει η φίλη σου και να βρεις έναν τροπο μέσω της τράπεζας σου να της στείλεις τα λεφτά (π.χ. εάν ειναι φοιτήτρια νομίζω, υπάρχει ένας τρόπος να της στείλεις λεφτά)
Αυτό.. με Erasmus έχει πάει.
Λες να έχουμε καλά νέα;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες