υπαρχουν συμβατά με το air 2 αλλά δεν κάνουν καμία λειτουργία του pro. Απλά ειναι σαν το δάχτυλο. Δεν μπορούν να βγάλουν το ίδιο και στο air δυο γιατι η τεχνολογία της οθόνης διαφέρει άρα απλά δεν θα λειτουργούσε.Θα μπορούσαν να βγάλουν ένα pencil συμβατό με iPad Air 2
Sent from my iPad using Tapatalk
iPad Pro
Δημοσίευση 27/11/2015 - 19:42
Ad
Δημοσίευση 28/11/2015 - 14:37
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 28/11/2015 - 20:11
Καλορίζικα παίδες!
Κάτι μου λέει ότι τα νέα iPad air θα έχουν συμβατότητα με pencil ή και με keybord. Ίσως και για αυτό δεν κυκλοφόρησαν μαζί με το pro.
Δημοσίευση 29/11/2015 - 00:39
Καλημέρα σε όλους,νομίζω πως κυριότερη χρήση του cellular δεν ειναι το gps,όσο του οτι με μια κάρτα sim μπορείς να έχεις internet παντού,ανεξάρτητα απο wifi.Για τις λίγες φορές η και πολλές που θα το χρησιμοποιήσεις έτσι σε εξωτερικούς χώρους αξίζει την χρηματική διαφορά.
Για αυτες τις φορες το κινητο γινεται ρουτερ και μπαινεις απο εκει.
Δημοσίευση 29/11/2015 - 10:11
Καλημέρα και από εμένα.
Κάτοχος από εχθές ενός 32αρίου χρυσού (μου αρκεί).
Πρώτη εντύπωση δε μπορούσε να είναι άλλη από το ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Το χαρακτηριστικό αυτό έχει τις θετικές του εφαρμογές και τις στενωπούς βεβαίως βεβαίως!
Προσωπικά το χρειάζομαι για φωτογραφία και για έγγραφα οπότε πιστεύω πληροί τις προϋποθέσεις με τον καυτερό δυνατό τρόπο.
Μειονέκτημά του είναι η φορητότητα, αλλά εκεί έχω το iPhone (βέβαια όλα είναι θέμα συνήθειας).
Το δεύτερο που με εξέπληξε είναι πως το περίμενα βαρύτερο. Όμως είναι ένα iPad Air 2 μετά τις γιορτές!
Έχει δρόμο ακόμη ώστε να αναβαθμιστούν οι εφαρμογές για αυτό. Ευτυχώς οι αγαπημένες μου έχουν ήδη αναβαθμιστεί οπότε το χρησιμοποιώ απρόσκοπτα.
Εφαρμογές σαν το Complete Anatomy δείχνουν επακριβώς το αίτιο ύπαρξης ενός τέτοιου μηχανήματος-θηρίου. This is the future.
Δημοσίευση 04/12/2015 - 16:38
το πήρα και εγώ
τούμπανο το μηχάνημα
το πήρα για το στυλό βασικά και τις πολλές εφαρμογές που έχω πληρώσει για ios
ειναι ακριβώς το μέγεθος που χρειάζομαι
έχω και το surface αλλά μου φαίνεται μικρό με τις 12 inch.το ήθελα ένα κλικ μεγαλύτερο
περιμένω το στυλό του ipad για να συγκρίνω
ξέρουμε τίποτα για το ποτε έρχεται?
Δημοσίευση 04/12/2015 - 21:44
Δημοσίευση 05/12/2015 - 00:54
Σε λίγο θα δούμε ερώτημα αν δουλεύεται εύκολα με το ένα χέρι.Πως σας φαίνεται στο κράτημα όταν είστε ξαπλωμένοι πχ; Στο διάβασμα βιβλίων;
Δημοσίευση 05/12/2015 - 07:16
εχετε βρει θηκη οσοι το πηρατε?ψαχνει φιλοσ μου να βρει απο ελλαδα αλλα τιποτα
Δημοσίευση 05/12/2015 - 08:21
Εχει φέρει το πλαίσιο αν ψάχνεις και θες
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Δημοσίευση 12/12/2015 - 21:07
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 13/12/2015 - 13:10
Ποια χωρητικότητα πηρες ?
Δημοσίευση 13/12/2015 - 14:04
Για φωτογραφίες, έγγραφα και κατανάλωση περιεχομένου θα σου φανεί πολυ πιο χρήσιμο από το surface. Καθαρά πιο ευέλικτο και άμεσο σε ότι κανεις.Καλημέρα και από εμένα.
Κάτοχος από εχθές ενός 32αρίου χρυσού (μου αρκεί).
Πρώτη εντύπωση δε μπορούσε να είναι άλλη από το ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Το χαρακτηριστικό αυτό έχει τις θετικές του εφαρμογές και τις στενωπούς βεβαίως βεβαίως!
Προσωπικά το χρειάζομαι για φωτογραφία και για έγγραφα οπότε πιστεύω πληροί τις προϋποθέσεις με τον καυτερό δυνατό τρόπο.
Μειονέκτημά του είναι η φορητότητα, αλλά εκεί έχω το iPhone (βέβαια όλα είναι θέμα συνήθειας).
Το δεύτερο που με εξέπληξε είναι πως το περίμενα βαρύτερο. Όμως είναι ένα iPad Air 2 μετά τις γιορτές!
Έχει δρόμο ακόμη ώστε να αναβαθμιστούν οι εφαρμογές για αυτό. Ευτυχώς οι αγαπημένες μου έχουν ήδη αναβαθμιστεί οπότε το χρησιμοποιώ απρόσκοπτα.
Εφαρμογές σαν το Complete Anatomy δείχνουν επακριβώς το αίτιο ύπαρξης ενός τέτοιου μηχανήματος-θηρίου. This is the future.
Το surface ενδείκνυται για όσους εξαρτώνται από τα MS Office και θέλουν εναλλακτική χρήση λαπτοπ.
Στον καναπέ η χρήση Windows tablet με εκνευρίζει. Αντίθετα στο γραφείο με ικανοποιεί απόλυτα αφού πρόκειται για desktop λειτουργικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/12/2015 - 14:14
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/12/2015 - 15:17
ΜΕ γειες λοιπόν !!
Αναμένουμε εντυπώσεις ..!!
Σκέφτομαι και εγώ να δώσω το air 2 64gb ,αλλα η διαφορα χρημάτων μου φαίνεται υπερβολικά υπερβολική για το 128 pro ..και ίσως κάνω μια προσπάθεια να "συμβιβαστώ" με το 32GB..
Τελευταία επεξεργασία από: TLG, 13/12/2015 - 15:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες