Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ναι...
Ότι τον νιώθω αργό τον νιώθω να πω την αμαρτία μου. Αλλα τον έχω μόνο σαν αποθήκη. Δεν έχω καθόλου ταινίες. Αυτές τις βλέπω online Full hd
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:26
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ναι...
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:29
Ότι τον νιώθω αργό τον νιώθω να πω την αμαρτία μου. Αλλα τον έχω μόνο σαν αποθήκη. Δεν έχω καθόλου ταινίες. Αυτές τις βλέπω online Full hd
Ε τότε μια χαρά είναι για την δουλειά που τον θέλεις. Απλά με τους synology κάνεις παπάδες!
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:31
Εγώ έχω τον 214se αλλά από ότι έχω διαβάσει σε φόρουμ και ο Play δυσκολέυεται στο transcoding.
Έτσι λοιπόν έχω βρει 2 λύσεις για να στριμάρω στο ΑppleTV
1) Με iPhone ή iPad μέσω infuse ο οποίος δεν κάνει transcoding και παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα
2) Έχω βάλει τον plex στο MBP (τραβάει τις ταινίες απο synology) και στριμάρω μέσω plex στο ΑppleTV χωρίς πρόβλημα
Μοναδικό μειονάκτημα αυτών των 2 λύσεων είναι οτι πρέπει να έχεις άλλη μια συσκευή ανοιχτή, κατα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με dts ούτε με υπότιτλους
για να το καταλάβω καλύτερα.
1) έχεις το ιnfuse (την free έκδοση ή την pro?) σου διαβάζει από τον δικτυακό φάκελο του NAS κάποια ταινία με DTS και Ελληνικούς υπότιτλους srt και κάνεις airplay στο apple tv? ή air play mirroring?
2) στο MBP χρησιμοποιείς την web έκδοση του PLEX προκειμένου να επιλέγεις-παίζεις ταινίες από τον plex server που τρέχει στο NAS και ύστερα επιλέγεις να κάνουν strem στο apple tv?
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:32
Ε τότε μια χαρά είναι για την δουλειά που τον θέλεις. Απλά με τους synology κάνεις παπάδες!
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:35
Και ποσό κάνει ένας τέτοιος ας πούμε;; Εγώ τον πήρα 350€ νομίζω. 6 tb raid 1
Εγώ έχω τον 214se (2bay) που μαζί με έναν wd red 4tb μου βγήκε 300 κάτι
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:37
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:43
Εγώ έχω τον 214se (2bay) που μαζί με έναν wd red 4tb μου βγήκε 300 κάτι
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:45
για να το καταλάβω καλύτερα.
1) έχεις το ιnfuse (την free έκδοση ή την pro?) σου διαβάζει από τον δικτυακό φάκελο του NAS κάποια ταινία με DTS και Ελληνικούς υπότιτλους srt και κάνεις airplay στο apple tv? ή air play mirroring?
2) στο MBP χρησιμοποιείς την web έκδοση του PLEX προκειμένου να επιλέγεις-παίζεις ταινίες από τον plex server που τρέχει στο NAS και ύστερα επιλέγεις να κάνουν strem στο apple tv?
1) η free έκδοση δεν παίζει dts ήχο, κατά τα άλλα όπως τα λες. Συνδέεται με τον nas και διαβάζει τα πάντα, βλέπεις την ταινία στο iPad ή την κάνεις airplay στο Apple tv. Επίσης κατεβάζει metadata και περνάει εξώφυλα και πληροφορίες για την τανία όπως ο Plex
2) Στο MBP έχω όπως λες την web εκδοση που η βιβλιοθηκη ενημερώνεται από τον synology, έχω εγκαταστήσει τον plexconnect στον synology (πολύ πιο εύκολα απο την εγκατάσταση στον MAc) και στο AppleTV στα "trailers" υπάρχει ο plex που απο εκεί στριμάρω την ταινία. Δεν την παίζω δλδ στον Mac και streaming στο Apple TV, απλά επειδή ο Mac έχει ισχυρό επεξεργαστει δεν μασάει από το transcoding
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:45
Μόνο;; Περίμενε δεν είχε μέσα δίσκους ήδη ;
Όχι, μόνο το κουτί αγοράζεις και βάζεις οτι δίσκους θέλεις
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:49
όχι, όχι. Πριν κανα χρόνο και κάτι τον είχα πάρει 150. Επαναλαμβάνω τον 214se όχι τον 214play
http://www.amazon.de...&keywords=ds214
αυτον ειδα εγω!! αλλα διαβαζω οτι κανει πολυ φασαρια!
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:50
Ναι σε άλλη ήπειρο.
Pantso πλήρωσες τελωνείο ή όχι;
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:53
Αυτός είναι ο play, είναι πολύ καλή αυτή η τιμή.
Όσο για τον θόρυβο μην ανησυχείς καθόλου, ακούς έναν ανεπαίσθητο θόρυβο μόνο αν υπάρχει νεκρική σιγή...
Δημοσίευση 16/11/2015 - 11:58
Αυτός είναι ο play, είναι πολύ καλή αυτή η τιμή.
Όσο για τον θόρυβο μην ανησυχείς καθόλου, ακούς έναν ανεπαίσθητο θόρυβο μόνο αν υπάρχει νεκρική σιγή...
θα το ψαξω στο ιντερνετ για να δω ποσο μεγαλη διαφορα εχει με αυτον που εχω!ΤΟ μονο θετικο ειναι οτι εχω ηδη τους δισκους αρα θα μου βγει σχετικα πιο φθηνο απο το να αγοραζα ολο το συστημα παλι!
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες