Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Please log in to reply
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2,065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 22/11/2015 - 16:44

Τελικά Apple TV 4 και nas αξίζουν να τα έχεις κ τα δυο; Βοηθάει το ενα το άλλο;;

Ναι φίλε μου αξίζει. Εξαρτάται βέβαια τί χρήση θες. Εγώ έχω στο Synology περασμένο το Plex Server και μετά περασμένο το Plex στο Apple TV 4 και όλα comple. Το Plex στο Apple TV 4 πολύ καλύτερο από αυτό της Samsung Smart TV.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3,973 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 22/11/2015 - 17:25

Ναι φίλε μου αξίζει. Εξαρτάται βέβαια τί χρήση θες. Εγώ έχω στο Synology περασμένο το Plex Server και μετά περασμένο το Plex στο Apple TV 4 και όλα comple. Το Plex στο Apple TV 4 πολύ καλύτερο από αυτό της Samsung Smart TV.

Για αυτό που είπες λογικά το θέλω!

Είχα κ παλιά Synology αλλα το έδωσα. Τώρα όμως με το  tv αρχίζω κ ξανα σκέφτομαι την όλη φάση γιατι εχει πολλά θετικά!

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#198   venos

venos

iPH Contributor

• 1,021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/11/2015 - 10:32

Ασχετη (και σχετικη ) ερωτηση: οσοι χρησημοποιειτε plex εχετε συνδρομη (5€/μηνα) ή 150€ απαξ αγορα ή χρησιμοποιειτε αλλους τροπους?
Ρωτω για να δω τι με συμφερει...
discord.gg/ajkUM8J

#199   moisidis

moisidis

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/11/2015 - 11:54

Καλημέρα σας!

Ετοίμασα vpn και συνδρομή στο netflix, και τώρα προσπαθώ να το κατεβάσω στο apple tv 4 αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Άλλαξα το region σε United States αλλά πάλι μου βγάζει το ελληνικό app store!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

#200   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2015 - 11:59

Καλημέρα σας!

Ετοίμασα vpn και συνδρομή στο netflix, και τώρα προσπαθώ να το κατεβάσω στο apple tv 4 αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Άλλαξα το region σε United States αλλά πάλι μου βγάζει το ελληνικό app store!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

νομίζω πως το app store εξαρτάται από το account που χρησιμοποιείς. Αν πχ το account σου είναι δημιουργημένο στο Greek App store ότι και να κάνεις , από όποιο σημείο το κόσμου και να συνδέεσαι στο internet θα σε οδηγεί στο Greek App store. 

#201   moisidis

moisidis

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2015 - 12:07

και πως κάνω αμερικάνικο apple id χωρίς αμερικάνικη κάρτα?

#202   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 23/11/2015 - 12:32

και πως κάνω αμερικάνικο apple id χωρίς αμερικάνικη κάρτα?

Eγω είχα ηδη us  account χωρις να έχω βαλει καθολου καρτα αλλα βεβαια για ξεκινησει η free συνδρομη netflix επρεπε να ενημερωσω τον τροπο πληρωμης. Το paypal δε λειτουργησε και κατεληξα να αγορασω us itunes gift card apo cardcodes.com. Δε δοκιμασα να βαλω απέυθειας ελληνικη καρτα αλλαζοντας μονο τη διευθυνση οπως προτεινε καποιος φιλος. Ετσι μπορει και να τη δεχθει. Παντως προς το παρον χρησιμοποιησα itunes gift card. Eπισης το αμερικανικο netflix θεωρειται καλυτερο και πιο πληρες απο το αντιστοιχο αγγλικο γι'αυτο και το προτιμησα . Επισης για τον φιλο που ρωταει για το plex δεν είναι απαραιτητο να εισαι plex pass user ,εγω το δουλευω χωρις μηνιαια η εφαπαξ συνδρομη. Βεβαια έχεις καποια προνομια με το plex pass αλλα δεν το προλαβα προτου παει στα 150ευρω και τωρα μου φαινεται ακριβο. Παντως τα βασικα γινονται και χωρις plex pass.

#203   assoalex

assoalex

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/11/2015 - 14:51

Eγω είχα ηδη us  account χωρις να έχω βαλει καθολου καρτα αλλα βεβαια για ξεκινησει η free συνδρομη netflix επρεπε να ενημερωσω τον τροπο πληρωμης. Το paypal δε λειτουργησε και κατεληξα να αγορασω us itunes gift card apo cardcodes.com. Δε δοκιμασα να βαλω απέυθειας ελληνικη καρτα αλλαζοντας μονο τη διευθυνση οπως προτεινε καποιος φιλος. Ετσι μπορει και να τη δεχθει. Παντως προς το παρον χρησιμοποιησα itunes gift card. Eπισης το αμερικανικο netflix θεωρειται καλυτερο και πιο πληρες απο το αντιστοιχο αγγλικο γι'αυτο και το προτιμησα . Επισης για τον φιλο που ρωταει για το plex δεν είναι απαραιτητο να εισαι plex pass user ,εγω το δουλευω χωρις μηνιαια η εφαπαξ συνδρομη. Βεβαια έχεις καποια προνομια με το plex pass αλλα δεν το προλαβα προτου παει στα 150ευρω και τωρα μου φαινεται ακριβο. Παντως τα βασικα γινονται και χωρις plex pass.

Sorry για το off topic, αλλα να πουμε κατι για να ειναι ολοι οι φιλοι ενημερωμενοι.

Το netflix δεχετε και ελληνικες καρτες , δεν εχει σημασια να ειναι αμερικανικη.

Για να κατεβασεις το netflix πρεπει να εχει αμερικανικο ή εστω αγγλικο account apple id.

Απο εκει και μετα αν κανετε καποια συνδρομη σε smart dns , δεν εχει σημασια σε ποιο region εχετε γραφτει, μπορειτε να μπειτε και στο αμερικανικο και στο αγγλικο και στο Καναδεζικο κτλ.

Απλα αλλαζεις απο το smart dns to region που λεει οτι εισαι , αναλογα το region το netflix σε βαζει στην αναλογη χωρα.

Πολλες ταινιες και σειρες ειναι σε καποια region μονο λογο δικαιωματων , οποτε με αυτο τον τροπο μπορειτε να δειτε ολα τα region και αναλογα να διαλεξετε.

Υπαρχουν και app οπως και σαιτ που σου λενε η καθε ταινια ή σειρα σε ποια χωρα ειναι διαθεσιμη.

Τελος off topic , και sorry και παλι  :)

#204   vkouk

vkouk

iPH Contributor

• 951 μηνύματα
  • Twitter:@vkoukoutis
  • GameCenter:v.kouk

Δημοσίευση 23/11/2015 - 15:13

Eγω είχα ηδη us account χωρις να έχω βαλει καθολου καρτα αλλα βεβαια για ξεκινησει η free συνδρομη netflix επρεπε να ενημερωσω τον τροπο πληρωμης. Το paypal δε λειτουργησε και κατεληξα να αγορασω us itunes gift card apo cardcodes.com. Δε δοκιμασα να βαλω απέυθειας ελληνικη καρτα αλλαζοντας μονο τη διευθυνση οπως προτεινε καποιος φιλος. Ετσι μπορει και να τη δεχθει. Παντως προς το παρον χρησιμοποιησα itunes gift card. Eπισης το αμερικανικο netflix θεωρειται καλυτερο και πιο πληρες απο το αντιστοιχο αγγλικο γι'αυτο και το προτιμησα . Επισης για τον φιλο που ρωταει για το plex δεν είναι απαραιτητο να εισαι plex pass user ,εγω το δουλευω χωρις μηνιαια η εφαπαξ συνδρομη. Βεβαια έχεις καποια προνομια με το plex pass αλλα δεν το προλαβα προτου παει στα 150ευρω και τωρα μου φαινεται ακριβο. Παντως τα βασικα γινονται και χωρις plex pass.

Σε τι ειναι πιο ολοκληρωμένο το αμερικανικό ;

Επίσης το region αλλάζεις μονο
Κατα τα αλλά εγω με ελληνικό Apple ID μπορω να μπω κανονικά με smart dns Netflix

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

#205   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2015 - 15:56

Πως κανω λογαριασμό στο Netflix ?
Έβαλα Vpn δουλευει κανονικα στο Apple TV 3

Sent from my iPad Mini 2 using Tapatalk

Πως βαζετε vpn για το netflix  βρε παιδια? δεν μπορω να καταλαβω...

#206   vkouk

vkouk

iPH Contributor

• 951 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2015 - 16:42

Dns αλλάζεις απλά στο μόντεμ σου
Δες unlocator.com

#207   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1,615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/11/2015 - 16:54

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορέσει να κάνει κάποιον οδηγό για το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Apple TV στο έπακρο και τι πρέπει να κάνουμε; :/

#208   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2015 - 17:00

Εχω μπερδευτει λιγο...  Αλλοι γραφουν για Vpn και αλου για DNS.  Μπορει να το ξεδιαλεινει καποιος?

Και τελος χρειαζεται συνδρομη σε καποια DNS / vpn υπηρεσια? η γινεται και δωρεαν? Χρειαζεται το modem να ειναι με static ip η δεν εχει σχεση?

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 23/11/2015 - 17:01.

#209   vkouk

vkouk

iPH Contributor

• 951 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2015 - 17:22

Ωραία ακούστε τι χρειάζεται για να κανείς εγγραφή στο Netflix και να το χρησιμοποιήσεις στο Apple TV ή και στον υπολογιστή
Πας πρώτα και αγοράζεις απο unlocator.com για να σου δώσει πρόσβαση στο δικό τους dns
Αφού το κανείς θα σου δώσει κάποιες διεύθυνσης dns , ανάλογα το μόντεμ που έχεις πας και βρίσκεις τις δικές σου διευθύνσεις και τις αλλάζεις απο automatically -> manual βάζοντας του unlocator τις διευθύνσεις. Αφού το κανείς αυτο περιμένεις λίγα λεπτά ή κανείς μια επανεκκίνηση το μόντεμ
Πας μετα στο unlocator -> region settings και σεταρεις το Netflix σε uk region
Απο εκει και πέρα μπαίνεις Netflix.com που πριν δεν μπορούσες διαλέγεις το πακέτο που θες απολαμβάνεις τον ενα μήνα δωρεάν και μετα αν θες συνεχίζεις. Αν θες να δεις απο υποκογιστη απλά μπαίνεις στο site
Για Apple TV το συνδέεις στο ασύρματο δίκτυο που έχεις και το manual dns. Απο εκει και πέρα πας General και φτιάχνεις το region σε uk. Όταν πας στο αρχικό μενού θα δεις οτι πλέον υπάρχει τπ Netflix. Βάζεις email & password που έβαλες κατα την εγγραφή και απολαμβάνεις ταινίες με το κιλό.
Αν θες υπότιτλους στο Apple TV πατάς απλά συνεχόμενα το μεσαίο κουμπί και σου εμφανιζει να βάλεις αγγλικούς αν θες.
Στο σύνολο δεν σου πέρνει πάνω απο 10 λεπτά.
Enjoy.

ΥΓ: αν εισαι με καλώδιο Ethernet πρέπει να πας στις ρυθμίσεις δίκτυου να βρεις την ενσύρματη σύνδεση και να ξετικαρεις το IPv6 απλά.

Τελευταία επεξεργασία από: vkouk, 23/11/2015 - 17:29.

#210   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2015 - 17:39

υπαρχει τροπος να μπουν Ελληνικοι υποτιτλοι ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες