Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/11/2015 - 11:33

Τί να το κάνω το αμερικάνικο πρόγραμμα. Θέλω έναν εύκολο τροπο να βλέπω ταινίες, με τους υπότιτλους και χώρο χωρίς ταλαιπώρια μεταφοράς και ή δυνατόν να παίζουν online.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για online με υπότιτλους προς το παρόν το ξεχνάς. Για streaming έχεις πάρα πολλές επιλογές, αν διαβάσεις το topic θα καταλάβεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/11/2015 - 12:26

παίδες το apple tv παραδοσιακά ήταν μια συσκευή που σου έδινε τη δυνατότητα να απολαμβάνεις περιεχόμενο από ios , itunes στη τηλεόραση.

Μπορείς να δεις περιεχόμενο πχ φωτογραφίες/βίντεο από iphone απευθείας ασύρματα στη TV.

Μπορείς να δεις ταινίες αγορασμένες ή νοικιασμένες από το itunes (πιστεύω εμάς τους Έλληνες χρήστες δεν μας πολυ-αφορά αυτή η χρήση).

Μπορείς ακόμα να κάνεις και mirroring ούτως ώστε να προβάλεις στη TV ακριβώς ότι βλέπεις στην ios συσκευή σου (με ένα μικρό ελάχιστο (αλλά υπαρκτό) lag)

Μπορείς να στείλεις μουσική στο AppleTV ούτως ώστε να ακούς μουσική από τα ηχεία της τηλεόρασης ή αν έχεις HomeCinema από τα ηχεία του HomeCinema συστήματος σου. 

Ωστόσο, δεν είναι ένας απλός media player, και δεν έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με media players. 

Με το Apple TV 4 , έρχονται νέες δυνατότητες καθώς οι developers θα φτιάξουν εφαρμογές οι οποίες θα προβάλλονται απευθείας στη TV. Άρα μιλάμε κυρίως για Content Players και Παιχνίδια . Η λίστα και οι κατηγορίες θα εμπλουτίζονται. 

Αν έχεις ios / mac και μια μεγάλη TV νομίζω η αγορά του είναι must (τουλάχιστον για το ATV3, το 4 στα 199 το θεωρώ ακριβό)

#258   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 12:51

παίδες το apple tv παραδοσιακά ήταν μια συσκευή που σου έδινε τη δυνατότητα να απολαμβάνεις περιεχόμενο από ios , itunes στη τηλεόραση.

Μπορείς να δεις περιεχόμενο πχ φωτογραφίες/βίντεο από iphone απευθείας ασύρματα στη TV.

Μπορείς να δεις ταινίες αγορασμένες ή νοικιασμένες από το itunes (πιστεύω εμάς τους Έλληνες χρήστες δεν μας πολυ-αφορά αυτή η χρήση).

Μπορείς ακόμα να κάνεις και mirroring ούτως ώστε να προβάλεις στη TV ακριβώς ότι βλέπεις στην ios συσκευή σου (με ένα μικρό ελάχιστο (αλλά υπαρκτό) lag)

Μπορείς να στείλεις μουσική στο AppleTV ούτως ώστε να ακούς μουσική από τα ηχεία της τηλεόρασης ή αν έχεις HomeCinema από τα ηχεία του HomeCinema συστήματος σου. 

Ωστόσο, δεν είναι ένας απλός media player, και δεν έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με media players. 

Με το Apple TV 4 , έρχονται νέες δυνατότητες καθώς οι developers θα φτιάξουν εφαρμογές οι οποίες θα προβάλλονται απευθείας στη TV. Άρα μιλάμε κυρίως για Content Players και Παιχνίδια . Η λίστα και οι κατηγορίες θα εμπλουτίζονται. 

Αν έχεις ios / mac και μια μεγάλη TV νομίζω η αγορά του είναι must (τουλάχιστον για το ATV3, το 4 στα 199 το θεωρώ ακριβό)

Ακριβώς αυτό. Νομίζω οτι καλύπτεις το θέμα κατα 99%

#259   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.973 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 25/11/2015 - 12:56

Εμενα παντως τα παιχνιδια ειναι εκτος του ενδιαφεροντος μου! 

Για ολα τα αλλα το θελω σαν τρελος! 

Το μονο που με προβληματιζει για την αγορα ειναι οτι εχω μικρη τηλεοραση, αλλα χριστουγεννα ερχονται, ποτε δεν ξες τι δωρο θα μας κανει ο Αγιος! 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#260   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 16:59

το χτύπησα χτες το apple tv 4... από νωρίς το δωράκι :P λοιπόν αρχικά ας μιλήσω για την ποιότητα κατασκευής του...! πολύ φτηνιάρικη...  πλαστικό ίδιο με αυτό του atv 3 και το γυαλιστερό πλαστικό που γρατζουνιέται πολύ εύκολα... είδη η πρώτες φθορές γίνανε σε λιγότερο από 20λεπτά μονο από την τοποθέτηση στην tv στο σαλόνι... λίπος ας πάμε λίγο πιο βαθιά... όλη η εμπειρία του apple tv δεν είναι τόσο smooth όσο περίμενa... θέλει κάποιες βελτίωσης πιστεύω το tvos... πάντως πιστεύω πως πολύ σύντομα θα φέρει πολλές νέες δυνατότητες.. και αν έχουνε και jailbreak ένταξη θα είναι τρελα....! ένα browser λυπεί μονο και το kodi :D

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 25/11/2015 - 16:59

#261   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 25/11/2015 - 17:38

Ρε omorfonie μια φορα να πεις καλά λόγια. Μια.

#262   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 17:41

Ρε omorfonie μια φορα να πεις καλά λόγια. Μια.

τι να πω?? ότι βλέπω λέω... πέρασα και το asphalt 8 για να το δοκιμάσω... απλά πολύ fail το παιχνίδι δεν παιζότανε :P 

#263   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 25/11/2015 - 17:44

Το συνεχίζεις. Αλλά εδώ θα συμφωνήσω καθότι ούτε εμένα μου αρέσει.

#264   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.973 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 25/11/2015 - 18:05

Χαχαχαχα εντάξει το ήθελα αυτό το review!

Πραγματικά!

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#265   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 18:29

το χτύπησα χτες το apple tv 4... από νωρίς το δωράκι :P λοιπόν αρχικά ας μιλήσω για την ποιότητα κατασκευής του...! πολύ φτηνιάρικη... πλαστικό ίδιο με αυτό του atv 3 και το γυαλιστερό πλαστικό που γρατζουνιέται πολύ εύκολα... είδη η πρώτες φθορές γίνανε σε λιγότερο από 20λεπτά μονο από την τοποθέτηση στην tv στο σαλόνι... λίπος ας πάμε λίγο πιο βαθιά... όλη η εμπειρία του apple tv δεν είναι τόσο smooth όσο περίμενa... θέλει κάποιες βελτίωσης πιστεύω το tvos... πάντως πιστεύω πως πολύ σύντομα θα φέρει πολλές νέες δυνατότητες.. και αν έχουνε και jailbreak ένταξη θα είναι τρελα....! ένα browser λυπεί μονο και το kodi :D

Εσύ που έχεις χακάρει το προφίλ του omorfonios εξαφανίσου αμέσως.
Ο ένας και μοναδικός omorfonios δεν θα στεκόταν απλά στην "πλαστικούρα", θα είχε εμβαθύνει στα σκοτεινά κίνητρα της Apple που δεν έβαλε browser...
Αν παρ όλα αυτά είσαι ο omorfonios, προσκυνώ... Welcome to the topic!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 25/11/2015 - 18:30

#266   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 25/11/2015 - 19:18

Και γιατί να μην δώσω 65€ να πάρω το Lightning to Digital AV Adapter με το οποίο θα συνδέω το iphone6s και θα έχω τα πάντα;

#267   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 19:22

Και γιατί να μην δώσω 65€ να πάρω το Lightning to Digital AV Adapter με το οποίο θα συνδέω το iphone6s και θα έχω τα πάντα;

Με αυτή την λογική γιατί να μην δώσεις 75€ και να πάρεις το  tv3 και να μην μπλέκεις με καλώδια?

#268   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 19:26

Με αυτή την λογική γιατί να μην δώσεις 75€ και να πάρεις το  tv3 και να μην μπλέκεις με καλώδια?

Στην παρούσα φάση σωστά το λες. Η διαφορά είναι πως με τα καλώδια έχω kodi, browser.

#269   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 19:28

Στην παρούσα φάση σωστά το λες. Η διαφορά είναι πως με τα καλώδια έχω kodi, browser.

Τα ίδια έχεις και με το  tv κάνοντας mirroring το iPhone

#270   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2015 - 19:29

Sorry, δεν το ήξερα ότι κάνοντας mirroring έχω και kodi, αυτό πολύ καλό θα έλεγα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7