γινεται να παιξουμε μεσω Plex , αρχεια ISO (dvd-bluray) ?
Apple TV 4
Δημοσίευση 25/11/2015 - 20:03
Ad
Δημοσίευση 25/11/2015 - 21:16
Θα ηθελα απλα κατι πιο premium με 7000 series αλουμινιο...Εσύ που έχεις χακάρει το προφίλ του omorfonios εξαφανίσου αμέσως.
Ο ένας και μοναδικός omorfonios δεν θα στεκόταν απλά στην "πλαστικούρα", θα είχε εμβαθύνει στα σκοτεινά κίνητρα της Apple που δεν έβαλε browser...
Αν παρ όλα αυτά είσαι ο omorfonios, προσκυνώ... Welcome to the topic!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Οσο για το ρεμοτε τι να πω? Θαυμα... Δεν λυγιζει..
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 25/11/2015 - 21:19
το χτύπησα χτες το apple tv 4... από νωρίς το δωράκι λοιπόν αρχικά ας μιλήσω για την ποιότητα κατασκευής του...! πολύ φτηνιάρικη... πλαστικό ίδιο με αυτό του atv 3 και το γυαλιστερό πλαστικό που γρατζουνιέται πολύ εύκολα... είδη η πρώτες φθορές γίνανε σε λιγότερο από 20λεπτά μονο από την τοποθέτηση στην tv στο σαλόνι... λίπος ας πάμε λίγο πιο βαθιά... όλη η εμπειρία του apple tv δεν είναι τόσο smooth όσο περίμενa... θέλει κάποιες βελτίωσης πιστεύω το tvos... πάντως πιστεύω πως πολύ σύντομα θα φέρει πολλές νέες δυνατότητες.. και αν έχουνε και jailbreak ένταξη θα είναι τρελα....! ένα browser λυπεί μονο και το kodi
Μηπως το "βιασες" λιγο ; Εχω τοσα χρονια το atv 2 και ειναι αγρατζουνιστο
Δημοσίευση 25/11/2015 - 21:23
Δεν ξερω φιλε μου... Παντως τα παντα τα προσεχω... Τωρα αυτο απλα εκανε καποιες φθορες στο ακυρο....Μηπως το "βιασες" λιγο ; Εχω τοσα χρονια το atv 2 και ειναι αγρατζουνιστο
Δημοσίευση 26/11/2015 - 00:06
το siri δεν δουλεύει καθόλου με ελληνικό account???
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 26/11/2015 - 00:06
Δημοσίευση 26/11/2015 - 01:45
ο αέρας θα το γρατζουνισε μάλλον. Σύνηθες φαινόμενο.Δεν ξερω φιλε μου... Παντως τα παντα τα προσεχω... Τωρα αυτο απλα εκανε καποιες φθορες στο ακυρο....
Δημοσίευση 26/11/2015 - 15:17
ο αέρας θα το γρατζουνισε μάλλον. Σύνηθες φαινόμενο.
τρολλαρεις τωρα
καλά δεν κολλάμε στις γρατζουνιές τώρα... πιο σημαντικό είναι ότι περιμένω να δω περισσότερο υλικό και χρήσιμες εφαρμογές στο appstore... browser γιατί δεν φτιάχνουνε όμως τόσο δύσκολο είναι?? η δεν το επιτρέπει η apple??
Δημοσίευση 26/11/2015 - 15:42
παιδια εχω παρει το nvidia shield περιτο να πω οτι ειναι ανωτερο φυσικα ειναι 100 ευρω πιο ακριβο αλα ειναι πυραυλος βλεπει ολα τα nas μου με το kodi tv addons εχει ενα καρο παιχνιδια και του βαζεις οτι σκληρο θεσ με δυο usb και μια micro sd και με χειριστιρια για παιχνιδια απλα την τηλεοραση την εχω μονο για οθονη ...
Δημοσίευση 26/11/2015 - 19:09
Το βρήκες εδώ ή από έξω;παιδια εχω παρει το nvidia shield περιτο να πω οτι ειναι ανωτερο φυσικα ειναι 100 ευρω πιο ακριβο αλα ειναι πυραυλος βλεπει ολα τα nas μου με το kodi tv addons εχει ενα καρο παιχνιδια και του βαζεις οτι σκληρο θεσ με δυο usb και μια micro sd και με χειριστιρια για παιχνιδια απλα την τηλεοραση την εχω μονο για οθονη ...
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 26/11/2015 - 23:02
Το βρήκες εδώ ή από έξω;
Knowledge is Power
το βρίσκεις και Ελλάδα από skroutz/bestprice εδώ η τιμή του κλασσικά είναι αρκετά τσιμπημένη...
θα το πάρω κάποια στιγμή αλλα προς το παρών όχι...!
Δημοσίευση 27/11/2015 - 01:49
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 27/11/2015 - 10:59
Φυσικά. Υπάρχει και η επιλογή να κανεις streaming pc games αρκει να εχεις καρτα απο GTX 760 και πανω οπου υποστηρίζεται κανονικα χωρις προβληματα... Και το kodi επισης ειναι αλλη φαση εχεις ενα απο τα κορυφαια media player!!Είδα ότι εκτός από το Google play έχει και παιχνίδια σε επίπεδο υπολογιστή/κονσόλας δεν το βρήκα άσχημο αντίθετα πολύ καλή επιλογή ακόμα και για κονσόλα και από ότι είδα παίζει και kodi....
Knowledge is Power
Εγω εχω παρει καλοδιο displayport-HDMI και τρεχω το kodi στο macbook μου και για remote εχω το iphone με τo official app
Δημοσίευση 27/11/2015 - 11:07
Εσεις που εχετε Synology και Apple TV 4, πως γινεται η μαγκια;
Βλεπει το Synology και στριμαρει τις ταινιες; Κ αν εχεις υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο; Πως γινεται;
Αρα αν παει ετσι, δεν χρειαζεται καθολου υπολογιστης αναμεσα σε αυτα τα δυο για να δεις μια ταινια.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 27/11/2015 - 13:10
Εσεις που εχετε Synology και Apple TV 4, πως γινεται η μαγκια;
Βλεπει το Synology και στριμαρει τις ταινιες; Κ αν εχεις υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο; Πως γινεται;
Αρα αν παει ετσι, δεν χρειαζεται καθολου υπολογιστης αναμεσα σε αυτα τα δυο για να δεις μια ταινια.
Μέσω plex ή infuse γίνεται. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με υπότιτλους και δεν χρειάζεται PC ή Mac
Δημοσίευση 04/12/2015 - 00:21
http://firecore.com/blog/13592
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες