•Επίςης λέγοντας mirroring σημαίνει ότι φορτώνω παιχνίδι στο iPad, iPhone και το παίζω στην τηλεόραση;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ισως να ηταν λαθος προσδιορισμός απο μερος μου.
Ηθελα να πω με την λεξη μιρορινγκ οτι π.χ. τα τραγουδια που εχω στον Μακ στο itunes τα βλεπει και τα αναπαράγει μεσω apple tv, οπως και οτι κανω στον Μακ, μπορω να το δω στην τηλεοραση κατευθείαν μεσω Air Play.
Τι εννοείς; Μπορείς να χειρίζεσαι κι άλλες συσκευές με αυτό;
Σορι παιδια, λαθος διατύπωση.
Δεν μπορω να εχω αξες σε αλλες συσκευές με το siri remote, μονο να ανοιγω και να σβηνω την σμαρτ tv. Απλώς εμενα με εβγαλε απο τον κοπο να εχω δυο τηλεχειριστήρια.
Θα μπορουσα να εχω και απο αρχη ενα ουνιβερσελ, αλλα δεν ειχα ποτε καιρο να κανω κονφιγκιουρεισον, οποτε ημουνα με δυο τηλεχ. Ενα της σμαρτ tv, και το δευτερο του αποκωδικοποιητή του παρόχου.
Ενω τωρα ανοιγω και κλεινω σμαρτ tv με siri remote, και παω στην εφαρμογη Netflix που εχω ηδη μηνιαία συνδεση, κανω log in, και ειμαι κατευεθιαν στο προφιλ μου, στα φιλμ και σειρες που παρακολουθώ.
Οποτε δεν χρειάζομαι πλεον τα τηλεχρ. μιας που ο αποκωδικοποιητής παραμενει κλειστος, και η τηλεόραση ελέγχεται ετσι και αλλιως με το siri remote.
Οταν λεω ελέγχεται, μιλαω παντα μονο για on/off, και οχι περιήγηση στο καθευτο UI της smart tv.
Οπως και να εχει, περασα απο αυτα, σε αυτα. (δειτε φωτο) Το δευτερο ριμοτ το ειχα απο εναν παλιο Macbook, και το εχω για την μικρη, μην μου ριξει κατω το ''καλο''! :Ρ
Πλεον οτι εκανα παλια με δυο βαρια τηλεχρ. που έτρωγαν και απο 3,4 μπαταριες το καθενα! περασα σε ενα ομορφο μικρο και φορτιζόμενο τηλεχειριστήριο.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 04/01/2016 - 00:58