To θέμα δεν είναι μόνο να περάσει το Kodi άλλα αν παίζει .Αν το έχει βαλει κάνεις ας μας ενημερώσει .
Apple TV 4
Δημοσίευση 04/01/2016 - 14:45
Ad
Δημοσίευση 04/01/2016 - 15:44
Δημοσίευση 04/01/2016 - 17:48
Eυχαριστω φιλε @koumbouni για το λινκ πριν.
Εχω βρει και εγω αντίστοιχα, αλλα εχω καποιες ερωτησεις.
Κατα ποσο λειτουργεί, και αν κατι παει στραβα πιστευω ενα ριστορ ειναι ευκολο να το ξαναφερει στην αρχικη του κατασταση την apple tv 4, σωστα;
Δευτερον, πιστευω ειναι απαραίτητη η διαδικασία του sideload για να περασω μετα το mame που θελω για τα αρκαντς, ετσι δεν ειναι;
Κατα ποσο δουλευει καλα το mame, και αν υπαρχουν bugs στα παιχνιδια! Η ανταποκριση με την μανετα ειναι ακριβης; Γνωρίζεται καποια αλλη μανετα συμβατη εκτος της nimbus?
Επισης εχω κατεβασει ηδη τον xcode7.2 που χρειαζεται (ειμαι στην τελευταια εκδοση της τβ) και το mame_xcode_project.
Αυτο το πακετο (mame) εχει ηδη καποια παιχνιδια μεσα, η μετα θα πρεπει να παω σε ειδικα site για να καρεβασω ενα ενα τα παιχνιδια που θελω;
Eυχαριστω για οποια απαντηση.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 04/01/2016 - 17:58
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 04/01/2016 - 18:01
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/01/2016 - 18:20
Θενξ και παλι φιλε μου.
Βασικη ερωτηση τωρα ειναι αν καποιος εχει δοκιμασει το mame στην τελευταια του εκδοση (κατι ακουσα για bugs) σε apple tv 4 iOS 9.1
Επισης να φανταστώ οτι το sideload ειναι απαραίτητο για να περασω το mame, ετσι;
To kodi περα απο το στριμινγκ ταινιες μουσικη φωτο, κανει κατι αλλο;
Γιατι αν δεν χρησιμεύει σε κατι αλλο, δεν το χρειαζομαι πραγματικα.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 04/01/2016 - 18:22
Δημοσίευση 04/01/2016 - 18:59
Αντιγράφω από το ίντερνετ σχετικά με το kodi:
Το σημαντικότερο και ανάλογα τα addons που θα του περάσεις, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ταινίες ή σειρές χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσεις πρώτα στον υπολογιστή σου με υπότιτλους, Οι σειρές μάλιστα είναι διαθέσιμες για προβολή μερικές ώρες μετά την πρώτη προβολή τους.
Δημοσίευση 04/01/2016 - 19:04
Μονο ταινιες δλδ.
Οκ, με Netflix popcorn, και κατεβασμα απο "γνωστα sites" ειμαι υπερκαλυμμένος. Δεν χρειάζομαι παραπανω.
Καποιος τωρα που να ξερει αν το sideload ειναι απαραιτητο για το mame?
Δημοσίευση 04/01/2016 - 21:40
Επισης εχω μια ερωτηση, που ακούγεται απλη, αλλα τελικα δεν ειναι!
Με την netflix εφαρμογη μεσω apple tv, βαζω καποια κινούμενα σχεδια για την μικρη, και ενω ειναι στα γαλλικα, σε καθε επεισόδιο βγαζει συνεχεια υπότιτλους στα γαλλικα παλι.
Πρεπει σε καθε επεισδ δλδ να κανω desactivate τους υπότιτλους.
Εννοείται στις ρυθμίσεις του αππλ τβ εχω βαλει υποτλ. στο off.
Αλλα μου βγαινουν συνεχεια σε καθε καινουργιο φιλμ η επεισοδ.!
Συμβαίνει σε κανέναν αλλον;
Δημοσίευση 04/01/2016 - 23:09
Παιδιά έχει κανείς άποψη γιαυτο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/01/2016 - 00:15
Εννοώ από μακ. Από κινητό ολα τέλεια.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 05/01/2016 - 00:31
το δικό μου apple tv 4 32GB έμεινε στο ράφι... θα το δώσω στα 160 euro μιας και δεν το χρησιμοποιώ...
Δημοσίευση 05/01/2016 - 00:37
Ε θα σου έρθει το 5 εσένα όπου να ναι...
Δημοσίευση 05/01/2016 - 00:40
Αν επιτρέπεται, γιατί έμεινε στο ράφι; Τί δεν σε ικανοποίησε; Το σκέφτομαι εδώ κ καιρό και η τιμή που λες με δελεάζει!!!το δικό μου apple tv 4 32GB έμεινε στο ράφι... θα το δώσω στα 160 euro μιας και δεν το χρησιμοποιώ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 05/01/2016 - 00:43
Αν επιτρέπεται, γιατί έμεινε στο ράφι; Τί δεν σε ικανοποίησε; Το σκέφτομαι εδώ κ καιρό και η τιμή που λες με δελεάζει!!!
αρχικά ήμουνα ενθουσιασμένος και το αγόρασα.. αλλα από την στιγμή που το mirroring από το macbook κολλάει μου είναι εντελώς άχρηστο.. πάντως για apps και media player είναι μια χαρά απλά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου
Δημοσίευση 05/01/2016 - 00:48
Από το mb κολλάει εννοείς στις ταινίες ή σε όλα εφόσον κάνεις mirroring ? Έχω Mac mini με Yosemite (ακόμη), θα έχω θέμα? Μέσω iPhone & iPad (έχω iOS 9) αντιμετώπισες τυχόν προβλήματα?αρχικά ήμουνα ενθουσιασμένος και το αγόρασα.. αλλα από την στιγμή που το mirroring από το macbook κολλάει μου είναι εντελώς άχρηστο.. πάντως για apps και media player είναι μια χαρά απλά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες