Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/01/2016 - 00:31

Σιγουρα αλλα και το γεγονος οτι δε σου δειχνει τα unwatched ειναι για μενα μεγαλο μειον. Οπως και αυτο που λεει και ο nsxbass. Να σου βρισκει τη σειρα ή την ταινια, να βλεπεις μεσα στο φακελο το εξωφυλλο, αλλα στον κεντρικο φακελο να ειναι γκρι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/01/2016 - 09:34

Σιγουρα αλλα και το γεγονος οτι δε σου δειχνει τα unwatched ειναι για μενα μεγαλο μειον. Οπως και αυτο που λεει και ο nsxbass. Να σου βρισκει τη σειρα ή την ταινια, να βλεπεις μεσα στο φακελο το εξωφυλλο, αλλα στον κεντρικο φακελο να ειναι γκρι.

Δεν ξέρω αν μιλάς για το Apple Tv 4, πάντως στο iPad δείχνει τα unwatched

#528   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/01/2016 - 10:18

Για πες....το δουλεύω απο την πρώτη μέρα και είμαι και beta tester

Μπορείς να του προσθέσεις πηγές και να βλέπεις ταινίες ή σειρές στο Internet?? Όπως Kodi πχ?

 6s plus μέσω tapatalk

#529   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 11:39

oxi.... 

#530   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 11:54

Δεν ξέρω αν μιλάς για το Apple Tv 4, πάντως στο iPad δείχνει τα unwatched

Ναι για το Aplle TV λεω. Δε δειχνει unwatched.

#531   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 14/01/2016 - 14:23

όχι σίγουρα το βρίσκει, αντιμετώπισα το ίδιο με το  narcos, θέλει τη μορφή πχ narcos s01e01.mkv

Βρε τα έχω βάλει τα ονόματα όλα σωστά, στο hawaii δεν το αναγνωρίζει ούτε τα περιεχόμενα του φακέλου με τίποτα.

Το ιδιο αντιμετωπισα και εγω με το Hawaii και με κανα δυο ακομη σειρες και μου την εδωσε.. Εδω το επεισοδιο special του Sherlock μου το βγαζει σαν ενα ντοκιμαντερ της Chelsea..... Αν εχει το Θεο του δηλαδη.
Κα εγω παλι καλα λεω που δεν εδωσα τα 10€. Εφτιαξα το Plex και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.

Το επεισόδιο του Sherlock αν πετήσεις επεξεργασία και κάνεις αναζήτηση για Abominable Bride το βρίσκει.

Κοίτα λύση για να μην είναι γκρι ο φάκελος υπάρχει. Κατεβάζεις το πόστερ της ταινίας και το βάζεις με το όνομα folder.jpg μέσα στον φάκελο.

Το θέμα που με τρελαίνει είναι το γιατί σε κάποιες σειρές το κάνει από μόνο του και σε άλλες όχι.

#532   panosg7

panosg7

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/01/2016 - 16:08

Σίγουρα εχει πολλά θέματα η εφαρμογή, πχ κάνει άλλη διαχείριση αν συνδεθεις με smb και άλλη μέσω upnp, στο δεύτερο πρέπει να μπεις στο φάκελο της ταινίας για να κατεβάσει τα metadata ενώ στο smb τα κατεβάζει μόνο του χωρίς όμως να έχεις εικόνα των φακέλων. Επίσης κατεβάζει υπότιτλους αλλα δεν ξέρω που, ενώ πχ το mrmc τους κατεβάζει στο φάκελο της ταινίας και τους ονομάζει όπως την ταινία απο μόνο του!

#533   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 18:21

Κατέβασε κανείς τον vlc; Είναι όπως στο iPad που δεν υποστηρίζει dts;

Sent from my iPad using Tapatalk

#534   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 18:42

Κατέβασε κανείς τον vlc; Είναι όπως στο iPad που δεν υποστηρίζει dts;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ακριβώς δυστυχώς.

Να ρωτήσω ξέρει κανείς κανένα app για pc που να κάνει AirPlay το desktop στο AppleTV?

Βρήκα το AirParrot αλλά θέλει 15 ευρώ για την πλήρη έκδοση...

#535   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:19

Βρε τα έχω βάλει τα ονόματα όλα σωστά, στο hawaii δεν το αναγνωρίζει ούτε τα περιεχόμενα του φακέλου με τίποτα.

Το επεισόδιο του Sherlock αν πετήσεις επεξεργασία και κάνεις αναζήτηση για Abominable Bride το βρίσκει.

Κοίτα λύση για να μην είναι γκρι ο φάκελος υπάρχει. Κατεβάζεις το πόστερ της ταινίας και το βάζεις με το όνομα folder.jpg μέσα στον φάκελο.

Το θέμα που με τρελαίνει είναι το γιατί σε κάποιες σειρές το κάνει από μόνο του και σε άλλες όχι.

Ομολογώ πως και το Sherlock έφτιαξε, αλλά και στο Hawaii μπήκε εικόνα στον εξωτερικό φάκελο. Αλλά και πάλι, τον έχει στην αρχή και δεν τον τακτοποιεί αλφαβητικά, το οποίο για μένα που είμαι ψείρας είναι σπαστικό. Και εξακολουθεί βέβαια το μεγαλύτερο μου πρόβλημα να είναι πως δεν δείχνει unwatched κτλ κάτι που με έχει βολέψει απίστευτα με το Plex

#536   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 22:35

βέβαια το μεγαλύτερο μου πρόβλημα να είναι πως δεν δείχνει unwatched κτλ κάτι που με έχει βολέψει απίστευτα με το Plex

Ρίξε μια ματιά εδώ

#537   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 22:44

Ρίξε μια ματιά εδώ

Τελεια! Αν προσθεσουν και καμια επιλογη για τα artwork και διορθωθουν καποια λαθακια που ενω τα βρισκει δεν βαζει το cover, θα γυρισω σε Infuse

#538   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 22:49

Τελεια! Αν προσθεσουν και καμια επιλογη για τα artwork και διορθωθουν καποια λαθακια που ενω τα βρισκει δεν βαζει το cover, θα γυρισω σε Infuse

Όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω, κι εγώ χρησιμοποιώ (προς το παρόν σε Apple tv3 και από την άλλη εβδομάδα και στο 4) τον infuse γιατί έχω τις ταινίες σε NAS όπου η cpu δεν σηκώνει το transcoding. Αν δεν υπήρχε το θέμα αυτό και μου έλεγες να διαλέξω, νομίζω οτι ο plex υπερτερεί στα σημεία! 

#539   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 23:00

Ομολογώ πως και το Sherlock έφτιαξε, αλλά και στο Hawaii μπήκε εικόνα στον εξωτερικό φάκελο. Αλλά και πάλι, τον έχει στην αρχή και δεν τον τακτοποιεί αλφαβητικά, το οποίο για μένα που είμαι ψείρας είναι σπαστικό. Και εξακολουθεί βέβαια το μεγαλύτερο μου πρόβλημα να είναι πως δεν δείχνει unwatched κτλ κάτι που με έχει βολέψει απίστευτα με το Plex

Στο Hawaii μέσα σου τα κατηγοριοποιεί σε κύκλους αυτόματα?

Γιατί αν ναι θα αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Ναι και εμένα με ενοχλεί το να τα βγάζει στην αρχή για αυτό δεν προτιμώ αυτόν τον τρόπο.

Πλέον το πρόβλημά μου είναι:

- Marvel's Agents of SHIELD (διαβάζει κύκλους αλλά όχι artwork εκτός φακέλου)

- House of Cards (διαβάζει κύκλους αλλά όχι artwork εκτός φακέλου)

- 3-4 Ελληνικές σειρές (διαβάζει κύκλους -υπάρχουν και στην αναζήτηση!!!- αλλά όχι artwork εκτός φακέλου)

- Hawaii 5-0 (δεν διαβάζει ΤΙΠΟΤΑ)

#540   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 23:05

Πραγματικα σε εμφανιση και σε αλλα το Plex δεν παιζεται. Αλλα ας πουμε και το Infuse εχει τη δυνατοτητα συγχρονισμου των υποτιτλων (+ ή - του χρονου των subs) το οποιο ειναι παρα πολυ σημαντικο. Οπως επισης σου δινει τη δυνατοτητα να μετακινησεις τους υποτιτλους πιο πανω η πιο κατω, κατι εξισου βολικό.

Ενταξει ομολογουμενως ειναι αρχη ακομα, και οι εταιριες βιαστηκαν να μπουν στην αγορα για να κερδισουν μεριδιο. Σε επομενες αναβαθμισεις, και σε ενα διαστημα 6μηνου (απο τη στιγμη πιυ ειναι και επι πληρωμη η εφαρμογη) πιστευω πως θα ειναι κορυφη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες