Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/01/2016 - 11:56

Παρέλαβα εχθές το Apple TV4 το σύνδεσα μέσω ethernet, κατέβασα τον infuse και... πλήρης απογοήτευση!

Εχω τις ταινίες μου στον synology, όταν συνδέομαι μέσω dlna δεν βλέπει τους υπότιτλους, όταν συνδέομαι μέσω ftp είναι αδύνατον να παρακολουθήσω ταινία, η οθόνη τρεμοπαίζει απίστευτα!

Απογοήτευση... παρακαλώ τα φώτα σας!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 18:38

Παρέλαβα εχθές το Apple TV4 το σύνδεσα μέσω ethernet, κατέβασα τον infuse και... πλήρης απογοήτευση!

Εχω τις ταινίες μου στον synology, όταν συνδέομαι μέσω dlna δεν βλέπει τους υπότιτλους, όταν συνδέομαι μέσω ftp είναι αδύνατον να παρακολουθήσω ταινία, η οθόνη τρεμοπαίζει απίστευτα!

Έχω δοκιμάσει άλλους 3 palyers (plex, vlc, 8player) και κανένας δεν έχει τόσο τραγική ροή, κανένας απο αυτούς όμως δεν με εξυπηρετεί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Δοκίμασα να παίξω ταινία με infuse από iPad στο Apple TV4, ακόμα και εδώ τραγικά αποτελέσματα, ναι μεν δεν τρεμοπαίζει η οθόνη αλλά ανά διαστήματα σταματούσε η αναπαραγωγή και έπρεπε να πατήσω τo play. Να σημειώσω ότι στο Apple TV3 στρίμαρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αντιμετωπίζει άλλος προβλήματα με τον infuse? Κυρίως αν στριμάρει από δικτυακό δίσκο?

#603   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/01/2016 - 18:42

Είσαι συνδεδεμένος με ethernet ή wifi ?

#604   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:10

Συνδέσμου με SMB... Εγώ έχω 800 ταινίες (1080p) και 50 σειρές σε Synology και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είτε με wifi είτε με Ethernet.

Τελευταία επεξεργασία από: iUs3r, 23/01/2016 - 19:11

#605   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:33

Συνδέσμου με SMB... Εγώ έχω 800 ταινίες (1080p) και 50 σειρές σε Synology και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είτε με wifi είτε με Ethernet.

Και εγώ με smb μια χαρά βλέπω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#606   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:35

Ρε φίλε τα έχω δοκιμάσει όλα, έχω τρελαθεί. Είναι συνδεδεμένο me ethernet αλλά το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στον synology?

#607   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:36

Και εγώ με smb μια χαρά βλέπω.

παιδιά πραγματικά με τρελαίνετε τώρα, είδη κλαίω τα λεφτά μου, καλύτερα να έμενα με το 3

#608   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:36

Ρε φίλε τα έχω δοκιμάσει όλα, έχω τρελαθεί. Είναι συνδεδεμένο me ethernet αλλά το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στον synology?

Ναι....άνοιξε το smb αν είναι κλειστό....

#609   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:44

Ναι....άνοιξε το smb αν είναι κλειστό....

Από που;

#610   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 22:05

Από που;

απο synology στις ρυθμίσεις.

#611   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2016 - 13:54

Λοιπόν σύνδεσα τον infuse με synology με όλα τα πρωτόκολλα, SMB, FTP, FTPS, DLNA, WebDAV, το αποτέλεσμα από κακό έως τραγικό.... ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον plex. Το θέμα είναι οτι για να παίξω με τον plex πρέπει να έχω ανοιχτό το mbp. Οπότε, όσων αφορά τις ταινίες, είναι σαν να έχω Apple TV3 στην τιμή του 4! Απλά απογοήτευση!

Να σημειώσω οτι δοκίμασα vlc και 8player και σε όλα στριμάρω μια χαρά (με τις γνωστές βέβαια ασυμβατότητες σε dts)

#612   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2016 - 22:45

Λοιπόν σύνδεσα τον infuse με synology με όλα τα πρωτόκολλα, SMB, FTP, FTPS, DLNA, WebDAV, το αποτέλεσμα από κακό έως τραγικό.... ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον plex. Το θέμα είναι οτι για να παίξω με τον plex πρέπει να έχω ανοιχτό το mbp. Οπότε, όσων αφορά τις ταινίες, είναι σαν να έχω Apple TV3 στην τιμή του 4! Απλά απογοήτευση!
Να σημειώσω οτι δοκίμασα vlc και 8player και σε όλα στριμάρω μια χαρά (με τις γνωστές βέβαια ασυμβατότητες σε dts)

Είναι απολύτως σίγουρο ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Όπως σου είπα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αρχεία με υψηλό bitrate και μεγέθους και 20+Gb....

#613   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/01/2016 - 04:24

Βγάλε το ethernet και σύνδεσε με WiFi το Apple TV.

Δεν έχει Gigabit ethernet το Apple TV και ανάλογα και με την απόσταση μπορεί να φταίει αυτό.

#614   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 09:28

Είναι απολύτως σίγουρο ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Όπως σου είπα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αρχεία με υψηλό bitrate και μεγέθους και 20+Gb....

Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Εχτές δοκίμασα και το MrMc, ομαλή ροή και καθόλου σπασίματα αλλά το intrface απλά τραγικό συν του οτι έχει μεγάλο πρόβλημα στις εντολές από το remote

#615   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 09:34

Βγάλε το ethernet και σύνδεσε με WiFi το Apple TV.

Δεν έχει Gigabit ethernet το Apple TV και ανάλογα και με την απόσταση μπορεί να φταίει αυτό.

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το synolgy και το λέω αυτό γιατί το plex έχει τρομερή εικόνα και επίσης όταν στριμάρω με infuse από το Mac είναι όλα μια χαρά.

Εκείνο που με τρελαίνει όμως είναι οτι μέχρι προχθές στρίμαρα στο Apple TV3 με iPhone/iPad μέσω infuse χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα ναι μεν έχω ομαλή εικόνα αλλά κατα διαστήματα σταματάει από μόνο του και πρέπει να ξαναπατήσω το play.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες