Αν μπορείς κάνε ένα restart στο μηχάνημα και ξαναδοκίμασε. Επίσης, δες αν στο κάνει και σε livestream, π.χ. youtube ή από κανάλι/app ειδήσεων.....
Apple TV 4
Δημοσίευση 25/01/2016 - 19:11
Ad
Δημοσίευση 25/01/2016 - 19:30
Αν μπορείς κάνε ένα restart στο μηχάνημα και ξαναδοκίμασε. Επίσης, δες αν στο κάνει και σε livestream, π.χ. youtube ή από κανάλι/app ειδήσεων.....
όχι δεν μου το κάνει αλλού, plex, youtube, itunes movies κ.λπ. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά
Δημοσίευση 25/01/2016 - 19:51
Δημοσίευση 25/01/2016 - 21:11
Sent from my iPhone 7!!!!
Δημοσίευση 25/01/2016 - 21:53
Ναι. Την έκανα πριν λίγο.Ρε σεις για τσεκαρετε βγηκε αναβαθμιση για apple tv 9.1.1???
Sent from my iPhone 7!!!!
Δημοσίευση 25/01/2016 - 23:50
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 26/01/2016 - 09:01
Αλλαξε τιποτα?
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπήκε η εφαρμογή των podcasts....(και φαντάζομαι και αλλαγές που δεν φαίνονται....)
Δημοσίευση 26/01/2016 - 10:34
Καλημερα στην παρεα, ποιο απο ολα τα addons για υποτιτλους σας δουλευουν καλα ?
Ειδικα για Ελληνικα και αγγλικα.
Δημοσίευση 26/01/2016 - 13:26
Eγκατέστησα το Kodi και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Πολύ καλύτερη ροή από infuse και άπειρες επιλογές παραμετροποίησης (υπότιτλοι, εικόνα, aspect ratio κ.λπ.).
Βέβαια το interface δεν συγκρίνεται με Plex και infuse και επίσης θέλει λίγη δουλειά στην απόκριση των εντολών του remote
Δημοσίευση 26/01/2016 - 13:36
ρε παιδια το εβαλα και εγω το kodi αλλα addons δεν μπροω να περασω
Δημοσίευση 26/01/2016 - 13:54
ρε παιδια το εβαλα και εγω το kodi αλλα addons δεν μπροω να περασω
To Super λειτουργεί μια χαρά, το fusion δεν κατάφερα να το περάσω
Δημοσίευση 26/01/2016 - 15:04
To Super λειτουργεί μια χαρά, το fusion δεν κατάφερα να το περάσω
εγω το fusion εβαλα αλλα δεν το περασε.θα κοιταξω το super
Δημοσίευση 27/01/2016 - 12:01
Μετά από τα προβλήματα με τον infuse που περιγράφω σε προηγούμενα ποστ, ειρήσθω εν παρόδω αυτή είναι η απάντηση τους σε case που άνοιξα
“We're sorry for the trouble.
If you have a chance, would you mind running one of the files through 'MediaInfo' and sending us the specs?
MediaInfo is a free download available at the links below.” και επισυνάπτω τα αποτελέσματα του τεστ σε φωτο,
δοκίμασα σχεδόν ότι υπάρχει σε players στο Apple tv και κατέληξα στα εξής:
Για αναπαραγωγή χωρίς Mac ανοιχτό, MrMC (5.99€). Πρόκειται για μια light έκδοση του Kodi η οποία με τις κατάλληλες ρυθμίσεις προσφέρει ένα ικανοποιητικό interface, άψογη ροή, απεριόριστη παραμετροποίηση (υπότιτλους, εικόνα, ήχο, εμφάνιση, metadata κ.λπ) με μοναδικό μελανό σημείο την απόκριση του remote η οποία χωρίς να είναι τραγική, γίνεται ενοχλητική κάποια στιγμή. Ελπίζω σε βελτίωση καθώς ακόμα είναι σε beta μορφή.
Για στριμάρισμα, τον Kodi που προσφέρει άπειρες ταινίες μέσω του Genesis.
Σταθερή αξία ο Plex που είναι και free, με μειονεκτήματα όμως την απαραίτητη χρήση και του Mac και τις φτωχές έως απαράδεκτες επιλογές παραμετροποίησης.
Αν δεν είχα αγοράσει τον infuse πριν 8-9 μήνες, σίγουρα θα ζητούσα refund!
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 27/01/2016 - 14:15
Εγω μολις κοιταζα αυτον εδω Νικο, αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικός για δυο λογους.
Ειναι πανω, η διπλα αν θες στους ανεμιστήρες της τηλεορασης (θερμοκρασία) και ειναι πισω απο την τηλεοραση κρυμενος, δηλαδή το σημα θα πηγαιει με σπόντα απο τοιχο!
Αντίστοιχο και στα διπλα λεφτα οπως παντα, πουλαει και η αππλ, οπότε με καθησυχάζει λιγο για τις παραπανω ανησυχίες που ειχα.
Για να δουμε και καμια εντυπωση σε κανα φορουμ, και το ξανασυζητάμε το θεμα.
Οκ. Κέρδισες. Το κόβω το Off και βαζω 2 δωράκια.. Η Tryten είναι εγγύηση τόσα χρόνια.
https://www.tryten.c...generation.html
Αν και πολύ τίμιες και οι προτάσεις του Νίκου, λύγισα και κατέφυγα σε αυτό που προσφέρει η Apple.
Αύριο παραλαβή.
Ας είναι καλά ο θείος από το Αμέρικα.
λες να κάνω και εκεί unboxing και review?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)