Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   mac16

mac16

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/02/2016 - 05:23

Ενημέρωση για τη μπαταρία του Siri remote: Μετά από σχεδόν 2 μήνες καθημερινής χρήσης (και κάποιες μέρες εντατικής χρήσης παίζοντας παιχνίδια -κυρίως Asphalt8 ) η μπαταρία του Siri remote έπεσε κάτω από 20%. Οπότε νομίζω τους 3 μήνες που δίνει η Apple ως διάρκεια ζωής της μπαταρίας με φυσιολογική χρήση χωρίς φόρτιση ισχύει και με το παραπάνω αν δεν παίζεις παιχνίδια. Επίσης, ότι όταν φτάνει στο 20% η μπαταρία εμφανίζεται αυτόματα ένδειξη πάνω δεξιά στην οθόνη της TV και όσο μειώνεται το ποσοστό, τόσες περισσότερες φορές εμφανίζεται. Πολύ καλό notification κατά την άποψή μου, αφού δεν χρειάζεται να μπαίνω στα settings κάθε φορά για να βλέπω το ποσοστό.

Υ.Γ. Τους χαιρετισμούς μου προς όλους! Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό, αλλά επιτέλους το πήρα απόφαση να εγγραφώ.

Τελευταία επεξεργασία από: mac16, 05/02/2016 - 05:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/02/2016 - 06:55

Άλλη μια ερωτησούλα μήπως ξέρετε. MOVIEBOX με AIRPlay από iPhone δεν μου μεταφέρει υπότιτλους. Μεταφέρει εικόνα πολύ καλά χωρίς κολλήματα αλλά όχι υπότιτλους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπορείς και υπότιτλους κανονικά. Εγώ το κάνω με το Ipad βέβαια.

 6s plus 

#648   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2016 - 07:18

Προσοχή με τα καλώδια USB-C που χρησιμοποιείτε.... http://flip.it/wvoUT

#649   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 05/02/2016 - 08:32

Προσοχή με τα καλώδια USB-C που χρησιμοποιείτε.... http://flip.it/wvoUT

Και μόλις χθες αγόρασα ένα.Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1454653926.168676.jpg   207,26KB   55 λήψεις

#650   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2016 - 08:38

Μπορείς και υπότιτλους κανονικά. Εγώ το κάνω με το Ipad βέβαια.

 6s plus 

Όταν βάζω AirPlay από το video μέσα όπως στην παρακάτω εικόνα δεν έχω υπότιτλους. Τους υπότιτλους τους έχω στο iPad. Η εικόνα βέβαια είναι τέλεια.Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1454654180.576396.jpg   35,61KB   47 λήψεις
Όταν βάζω AirPlay όπως στην παρακάτω εικόνα έχω υπότιτλους αλλά δεν έχω full screen εικόνα και η ποιότητα δεν είναι πολύ καλή. Επίσης μου φαίνεται ότι έχω ψηλό κωλύματα.
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1454654267.790553.jpg   54,95KB   46 λήψεις
Αν υπάρχει κάποια συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Οι παραπάνω εικόνες είναι με moviebox.

#651   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/02/2016 - 09:57

Επειδή οι γνώσεις μου σε τέτοια θέματα είναι πεπερασμένες, θα ήθελα να καταθέσω έναν προβληματισμό και θα ήθελα μια απάντηση από πιο ειδικούς.

Είναι κάποια πράγματα που δε μπορώ να καταλάβω. Έχω γράψει πιο πάνω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το infuse, αδύνατον να παρακολουθήσω ταινία. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους players που κυκλοφορούν στο App store και με όλους έχω κάποιο πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο. Η μόνη αξιόπιστη λύση μέχρι τώρα είναι ο kodi, αν και αυτός σε κάποια σημεία θα τα κάνει τα κολληματάκια του. Να σημειώσω ότι το Apple TV είναι συνδεδεμένο με Ethernet πάνω σε ένα 1000άρι ρούτερ (όχι οτι παίζει και μεγάλο ρόλο, αφού ως γνωστόν δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα η Gigabit Ethernet Port στην Αμερική...)

Από τη άλλη έχω εδώ και 5-6 χρόνια, ένα πτωχό πλην τίμιο, LG DP1W MEDIA PLAYER που μέσω αδύναμου WiFi παίζει τα ΠΑΝΤΑ απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα από τον Synology και με πληθώρα επιλογών παραμετροποίησης (υπότιτλοι, aspect ratio κ.λπ.). Ούτε γραφικά, ούτε χαϊλίκια, απλά κάνει τα πάντα που υπόσχεται!

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;;;

Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 05/02/2016 - 09:59

#652   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2016 - 11:09

Επειδή οι γνώσεις μου σε τέτοια θέματα είναι πεπερασμένες, θα ήθελα να καταθέσω έναν προβληματισμό και θα ήθελα μια απάντηση από πιο ειδικούς.

Είναι κάποια πράγματα που δε μπορώ να καταλάβω. Έχω γράψει πιο πάνω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το infuse, αδύνατον να παρακολουθήσω ταινία. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους players που κυκλοφορούν στο App store και με όλους έχω κάποιο πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο. Η μόνη αξιόπιστη λύση μέχρι τώρα είναι ο kodi, αν και αυτός σε κάποια σημεία θα τα κάνει τα κολληματάκια του. Να σημειώσω ότι το Apple TV είναι συνδεδεμένο με Ethernet πάνω σε ένα 1000άρι ρούτερ (όχι οτι παίζει και μεγάλο ρόλο, αφού ως γνωστόν δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα η Gigabit Ethernet Port στην Αμερική...)
Από τη άλλη έχω εδώ και 5-6 χρόνια, ένα πτωχό πλην τίμιο, LG DP1W MEDIA PLAYER που μέσω αδύναμου WiFi παίζει τα ΠΑΝΤΑ απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα από τον Synology και με πληθώρα επιλογών παραμετροποίησης (υπότιτλοι, aspect ratio κ.λπ.). Ούτε γραφικά, ούτε χαϊλίκια, απλά κάνει τα πάντα που υπόσχεται!
Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;;;

Από περιέργεια και μόνο, αν και χρησιμοποιώ το vlc, έβαλα το infuse και ενθουσιάστηκα. Παίζει παρά πολύ καλά χωρίς κολλήματα. Απλή σύνδεση wifi έχω χωρίς να είναι και η καλύτερη. Μήπως πρέπει να δεις την συσκευή με τόσα κολλήματα; Απλά video του YouTube τα παίζει καλά; Λέω εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά.

#653   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/02/2016 - 11:16

Από περιέργεια και μόνο, αν και χρησιμοποιώ το vlc, έβαλα το infuse και ενθουσιάστηκα. Παίζει παρά πολύ καλά χωρίς κολλήματα. Απλή σύνδεση wifi έχω χωρίς να είναι και η καλύτερη. Μήπως πρέπει να δεις την συσκευή με τόσα κολλήματα; Απλά video του YouTube τα παίζει καλά; Λέω εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά.

Το έχω τσεκάρει, Youtube, Netflix κ.λπ. παίζουν μια χαρά

#654   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 05/02/2016 - 14:59

Και μόλις χθες αγόρασα ένα.attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1454653926.168676.jpg

Και εγω παρηγγειλα το ιδιο ,δεν έχω παραλαβει ακομα .Λετε να παθουμε ζημια. Αν το δοκιμασεις στο μεταξυ πες αν έχει καποιο προβλημα.

#655   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2016 - 15:48

Και εγω παρηγγειλα το ιδιο ,δεν έχω παραλαβει ακομα .Λετε να παθουμε ζημια. Αν το δοκιμασεις στο μεταξυ πες αν έχει καποιο προβλημα.

Το δοκίμασα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η ποιότητα του φαίνεται πολύ καλή.

#656   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 05/02/2016 - 16:00

Άλλη μια ερωτησούλα μήπως ξέρετε. MOVIEBOX με AIRPlay από iPhone δεν μου μεταφέρει υπότιτλους. Μεταφέρει εικόνα πολύ καλά χωρίς κολλήματα αλλά όχι υπότιτλους.

στο moviebox δεν παιζει ουτε εμενα υποτιτλους οταν κανω στριμ με apple tv 3.και σε οσους εχω ρωτησει σε κανενα δεν παιζει.να ειναι καμια ρυθμιση δεν ξερω...

#657   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2016 - 13:47

Παιδιά εγώ το κάνω με apple tv 4..
Αρχίζει παίζει η ταινία στο Ipad και μετά κάνω mirroring δείχνει με μικρή οθόνη η τηλεόραση αλλά πάνω δεξιά έχει ένα κουμπί που πάει σε όλη την οθόνη με τα με υπότιτλους

 IPad air 2 

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 06/02/2016 - 13:47

#658   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 06/02/2016 - 18:58

Εγώ για καλώδιο USB C πάντως πήρα ένα από το ebay με 1 ευρώ και παίζει κανονικά. Το χρησιμοποιώ καθημερινά γιατί δοκιμάζω τις εφαρμογές μου από το Xcode και δε μου δημιούργησε πρόβλημα ούτε στο Apple TV, ούτε στο Macbook.

#659   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2016 - 19:39

Εγώ για καλώδιο USB C πάντως πήρα ένα από το ebay με 1 ευρώ και παίζει κανονικά. Το χρησιμοποιώ καθημερινά γιατί δοκιμάζω τις εφαρμογές μου από το Xcode και δε μου δημιούργησε πρόβλημα ούτε στο Apple TV, ούτε στο Macbook.

Έχω ένα άγχος εγώ με αυτό πήρα και εγώ ένα από eBay 2 ευρώ περίπου και σκέφτομαι να μην έχω κανένα πρόβλημα

 6s plus 

#660   Andyno

Andyno

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/02/2016 - 20:00

Ξερει κανείς αν υπάρχει παρόμοιος τρόπος που να μπορώ να περάσω kodi σε ATV3;

Ad

Ad